premier1986 Napisano 18 Stycznia 2012 Share Napisano 18 Stycznia 2012 Witam wszystkich. Mam na imię Piotr. Jestem inżynierem budowy dróg. Wędkarstwem zajmuję się bardzo amatorsko i nie ukrywam że jestem dosyć zielony w tych tematach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HIFI Napisano 19 Stycznia 2012 Share Napisano 19 Stycznia 2012 Witam wszystkich forumowiczów, mieszkam w Lublinie. Uwielbiam odpoczywać z wędką nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viragolo Napisano 19 Stycznia 2012 Share Napisano 19 Stycznia 2012 siemasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryszard Napisano 19 Stycznia 2012 Share Napisano 19 Stycznia 2012 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebus Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Witam wszystkich. Mam na imię Waldek jestem z wielkopolski okolice Leszna i Poznania są mi znane. Od kilku dobrych lat łowiłem tylko wyczynowo na spławik głównie zawody w okręgu leszczyńskim ale też ogólnopolskie wypady zaliczone. Od roku powoli zmieniam "dyscyplinę" i fascynuje mnie spining. Jak na razie chłonę wiedzę - od tego roku duuuuużo praktyki. Pozdrawiam wszystkich ! Szczególnie tych C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domingez Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Witam wszystkich.Mam na imię Dominik ,pochodze z wojewodztwa Lubuskiego a dokładniej z Gorzowa Wlkp.Moją ulubiona metoda łowienia jest spinning i wędkarstwo spławikowe.Z wędkarstwem zwiazany jestem od 20 lat z przerwami(czasami dość długimi) Serdecznie wszystkich pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Witajcie, jestem Marcin. Łowię na wodach lubelskich. Zaczynałem standardowo na spławiku a teraz kocham spinning. Zawsze łowiłem na delikatne zestawy, w spinningu śmigam za okonkami ale i jazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arczi Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Witam wszystkich . Na imie mam Artur (woj. Lubuskie ) Łowie od dziecka zarazil mnie wujek z czego bardzo sie czesze . Lubie lowienie z gruntu i na splawik a ostatnio lowienie na morzu z kutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salosik Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Witam. Na imię mam Krzysiek. Przygode z wedką zacząłem 25 lat temu. Szczególnie dobrze jest mi znany kanał ciepły dolna odra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondziu Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Cześć. Nazywam się Konrad, łowię odkąd pamiętam Obecnie jestem aktywnym członkiem klubu spinningowego Robinson Haczyk Lublin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel19864 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 siemka jestem paweł mam 26 lat wedkuje jakies 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkelpl Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 WItam,jestem marcin,mam 15 lat,wedkarstwem trudnie sie od 8 lat,od niedawna bawie sie z feederkiem,wczesniej splawik,i jestem fanem wedzisk importera jaxon(dragon itp to tez importerzy..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzis Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Witam Mam na imię Paweł z okolic Jeleniej Góry. Wcześniej łowiłem na spławik a teraz głównie łowie na spinning - dopiero się ucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19_Kosa_94 Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Witam Nazywa się Sławek wędkuje od 3 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oczkos1990 Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Witam serdecznie mam na imię Michał pochodzę z Witnicy niedaleko Gorzowa Wlkp. Pozdrawiam i połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Witam serdecznie Mam na imię Staszek , mieszkam niedaleko nowej (chyba fajnej) wody , bo koło Kuźnicy Warężyńskiej -Pogoria IV . Zainteresowania - no cóż , wędkarstwo, narciarstwo ze sportów a poz tym muzyka (stary dobry rock) i dobra książka :beletrystyka, historia , ogólnie czytam prawie wszystko co wpadnie mi w ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej741 Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Witam mam na imie maciej mieszkam w okolicach dębicy wedkuje od dziecka 13 lat moja ulubiona metoda jest spinning lub spławik pozdrawiam wszystkich i zycze połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XXxxTomekxxXX Napisano 17 Lutego 2012 Share Napisano 17 Lutego 2012 Witam wędkarzy zapaleńców Na imię mi Tomek, na forum od dzisiaj, trafiłem tutaj szukając informacji na temat wędzisk dorszowych z rolkami. Mam 23 lata, wędkuje praktycznie od podstawówki ;] Od zeszłego roku zakochałem się w rejsach na dorsza, może też dlatego, że preferowałem do tej pory aktywne metody połowu głównie spining, częściej na rzekach, feeder zdecydowanie rzadziej, chociaż też się zdarza, nieraz Pilica, Wisła, zaczynałem jak większość chyba od spławika i na wodach stojących, ale i z tym się nie obraziłem do tej pory. Tak w niedziele "na lenia" nieraz wybywam na starą żwirownie na karasia bo blisko, ale nudno tam też nie jest, 2 lata temu zerwałem tam okaz być może rekordzik(wybaczcie, że pisze o tym przy przedstawianiu, ale do tej pory nie mogę sobie tego darować) Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę walki z okazem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek-Karp Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Witam. Na imię mam Arek. Wędkuję 26 lat. Od 12 lat zajmuje sie wędkarstwem karpiowym. Sporadycznie bawię się spławikiem oraz fedderem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Witam Imie - Dominik Wędkuje 16 lat Preferuję spinning aczkolwiek jak trzeba gruntówke czy spławik wyciągam Ulubioną rybką moją jest Rap na lekkim spinningu - tego nie da się opisać trzeba samemu zobaczyć ^^ Przeżycie - wędka się gnie, nagłe odjazdy ryby na lekkim sprzęcie w nurcie rzeki (Wisła) - rewelacja !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pupsi10 Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Witam! Mama na imię Krzysiek Ulubiona metoda to spinning Wędkuję od ok 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CCC Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Witam nowych i sam się przywitam. Cześć, Od dawna marzyło mi się moczenie kija, a teraz mam okazję i to nie byle jaką. W marcu lecę do Norwegii. Widzę że to forum to kopania wiedzy i już troszkę poczytałem, ale będę miał kilka pytań do was. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luis_gik Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 Witka !! kiedyś wędkowałem około 6 lat... Po około 11 latach przerwy powracam do tego jakże zacnego hobby.. Witam wszystkich i zyczę połamania kija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 luis_gik, witam witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszcz218 Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 witam wszystkich wędkuje już troszke ale tylko spławik i grunt teraz chcem sprawdzić się w spiningu i mam pare pytań mam nadzieje , że troszke mi pomożecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi