Igen Napisano 13 Października 2013 Share Napisano 13 Października 2013 Witam, mam na imię Piotr, pochodzę z Woli Gałęzowskiej, mam 14 lat. Wędkuję od tamtego roku, na poważnie( karta, łowiska PZW) zacząłem od tej wiosny. Najbardziej lubię spinningować, bo łowienie na grunt i spławik wymaga częstego nęcenia, a do łowiska mam ponad 6 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate200 Napisano 17 Października 2013 Share Napisano 17 Października 2013 Witam, chcę pobierać nauki od najlepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g1 Napisano 20 Października 2013 Share Napisano 20 Października 2013 Witam wszystkich wedkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał.N. Napisano 24 Października 2013 Share Napisano 24 Października 2013 Siema wszystkim jestem Michał , mieszkam w Zabrzu, wędkuję od 2 lat, metody grunt i spławik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak235 Napisano 25 Października 2013 Share Napisano 25 Października 2013 cześć wszystkim jestem Dawid mieszkam w Lubsku . Wędkuje od 2007. moja ulubiona metoda połowu to spinning , ulubiona ryba : szczupak . największa ryba to szczupak 2,35 kg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad5667 Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 Cześć jestem Konrad interesuje się wędkarstwem karpiowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Października 2013 Share Napisano 29 Października 2013 Siemanko ma na imię Michał, wędkuje głównie metodą spinningową oraz feederkiem. Zapraszam ludzi z Wrocławia i okolic na wspólne wypady. Pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxwel123 Napisano 30 Października 2013 Share Napisano 30 Października 2013 Witam, mam na imię Damian, lat 15, mieszkam w Boguchwale (pod Rzeszowem), wędkuje na poważnie około 5 lat z tatą. Ulubiona metoda to wiosenny spinning rzeczny. Dodatkowe zainteresowania to tennis stołowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pineza Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 siemka krzysztof się kłania z opolskiego łowie na spina i grunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lasiu22 Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 Siema gdzie lowisz w kato? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian_s1 Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 Witam wszystkich mam na imię Krystian mieszkam w Łomiankach łowie w okolicy głównie na Wiśle od bielan do Zakroczymia posiadam silnik do łodzi 2 konny gdyby ktoś miał łajbę (niestety ja nie posiadam ) chętnie podzielę się miejscówkami gdzie łowię na różne metody pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marf Napisano 8 Listopada 2013 Share Napisano 8 Listopada 2013 Witam! Jestem Marcin. Wędkuję już dosyć długo, szczególnie na Odrze. Ulubione metody to spinning i ciężki grunt(na suma). Poza wędkarstwem interesuję się też motocyklami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fluffy1979 Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 Witam, mam na imię Michał. Wędkarstwem interesuję się od ponad 20 lat, niestety z wieloletnią przerwą. Ulubioną metodą połowu jest lekki spining, a rybą pstrąg potokowy Poza wędkarstwem interesuję się starszą motoryzacją. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro79 Napisano 12 Listopada 2013 Share Napisano 12 Listopada 2013 Jestem nowy, a więc się przedstawiam. Tutaj będę miro79, a wędkowanie to moja pasja. Najbardziej lubię spinning, ale inne metody nie są mi obce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emil2116 Napisano 27 Listopada 2013 Share Napisano 27 Listopada 2013 Siemanko jestem Emil Mieszkam w Radomsku. Wedkuje od jakis 10lat. Od roku posiadam karte wedkarska takto łowiłem wylacznie na stawach chodowlanych badz u znajomych. Łowie metoda gruntowa, spławikowa i od niedawna odkrywam tajniki spinningu. Sprzet jaki posiadam to: Karpiówki- jaxson harmony carp 360 3lrs Feedery - mikado ultraviolet 3.9 i vactron 3,4 im7 carbon Spinning - essential laure 210 taki na poczatek przy okazji kupiony w decathlonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Kilo Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 Witam bardzo serdecznie Jestem początkującym wędkarzem, dlatego też postanowiłem się zarejestrować w celu powiększenia swojej wiedzy. Najbardziej preferuje spławik i spinnig. Pochodzę z Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejŻBialyst Napisano 30 Listopada 2013 Share Napisano 30 Listopada 2013 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tollos Napisano 4 Grudnia 2013 Share Napisano 4 Grudnia 2013 Witam Wszystkich, Jestem Tomek, mam 30 lat i mieszkam we Wrocławiu. Wędkuję odkąd pamiętam, dziadek zaszczepił we mnie tę wyjątkową pasję i tak dalej kontynuuje rodzinne zamiłowania. Ulubiona metoda to "chyba" spining, choć wędkuję na wszystkie znane mi metody. Wierzę, że dzięki Wam forumowicze, powiększe swoje umiejętności a jak będzie trzeba to sam doradzę. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel__ Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Cześć, jestem Robert, ponieważ pozamarzały okoliczne wody postanowiłem dokształcić się z wędkarstwa w necie pOzdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro2603 Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Szanowni Państwo, Jestem studentem Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, kierunku Turystyka i rekreacja. Od niespełna 15 lat wędkuje. Szczególnie lubię łowić bolenie nad Wisłą, koło Warszawy. Kiedy zastanawiałem się nad tematem pracy magisterskiej uznałem, że chciałbym napisać o czymś co lubię. Tak właśnie zrodził się pomysł by napisać o turystyce wędkarskiej. A konkretnie o wyjazdach polskich wędkarzy na zorganizowane wyprawy zagraniczne. Dotarcie do odpowiedniej ilości wędkarzy, którzy kiedykolwiek udali się na połów za granicę jest trudne. Staje się to jeszcze trudniejsze, gdy poszukuje się osób, które taką podróż odbyły korzystając z usług wyspecjalizowanego organizatora. Do zrealizowania pracy niezbędne jest zadanie takim wędkarzom pewnych pytań. W związku z powyższym pozwoliłem sobie do Państwa napisać z prośbą o udostępnienie linku do mojej ankiety Państwa klientom. Oczywiście będę bardzo szczęśliwy jeżeli także Państwo zechcą poświęcić swój cenny czas mojej ankiecie. http://www.ankietka.pl/ankieta/126928/preferencje-turystow-wedkarskich-biur-podrozy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek z Torunia Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 Janek z Torunia wędkuję od 4 lat. Lubię spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 12 Grudnia 2013 Share Napisano 12 Grudnia 2013 Witam wszystkich. Na haczyku nie było mnie kilka dni, pozdrawiam starych znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 12 Grudnia 2013 Share Napisano 12 Grudnia 2013 keri, witam,to tak jak mnie,a powód powrotu chyba się domyślam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 13 Grudnia 2013 Share Napisano 13 Grudnia 2013 Witam nowy jak i powracających użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 13 Grudnia 2013 Share Napisano 13 Grudnia 2013 Zaskakujące ale fajne powroty Jeszcze trochę i forum zacznie drugą młodość przeżywać. Czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi