maniek Napisano 11 Grudnia 2007 Share Napisano 11 Grudnia 2007 Przypomne ,temat z humorem mamy gdzie indziej a tu zostawmy miejsce dla "nowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbigniew Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 Witam wszystkich gorąco! Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 Witam Cię zbigniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysio81 Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 wojtas maniakalny spiningista od malego czyli juz troche,obecnie 95% moski,norwegia wiec bez kozactwa zadowolony z wyników,bardzo dobra strona sledze od dawna wiele pomaga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 bardzo dobra strona sledze od dawna wiele pomaga! Mam nadzieję, że oprócz śledzenia sam też zaczniesz dzielić się doświadczeniami. Witam cię i wszystkich niewitanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 Witam. Kto nie trzyma kija w lapie, ten ch...ja zlapie, stare ale zawsze na czasie. Pozdrawiam wszystkicz nowych i starych MANIAKOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
east Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 ...i po 20 latach na starych smieciach, wow..jak sie ciesze, znowu Odra. No i tak slawne forum ze nie moglem sie oprzec i natychmiast sie zalogowalem . Witam kolegow po kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 Serdecznie witam Wszystkich nowoprzybyłych i życzę owocnej współracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 Witajcie Panowie na najfajniejszym forum wędkarskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 Witam wszystkich serdecznie Bardzo mi miło widzieć coraz więcej osob z Grodu Gryfa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żwirek Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 elo elo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek104 Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 Witam wszystkich! A w szczegolnosci rodzynki w postaci Pan Wedkarek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 Witam wszystkich nowych userów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 Witajcie A w szczegolnosci rodzynki w postaci Pan Wedkarek;) Jak miło, dzięki w imieniu wszystkich wędkarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal_0001 Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Witam mam na imie Rafał 16 lat będzie w styczniu. Wędkuje najczęściej na spławik( moja ulubiona metoda) a ile już jestem w tym "fachu" to sam niewiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Wiatm niewitanych Czujcie się jak u siebie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Witajcie wszyscy nowicjusze 2007 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zander BB Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 WITAM WSZYSTKICH MAM NA IMIE MARCIN MIESZKAM W LIGOCIE KOLO BIELSKA BIALEJ .WEDKUJE OD 8 LAT ,OD 4 LAT (ONLY SPINING) MOJE ULUBIONE LOWISKO TO zb.GOCZALKOWICKI ORAZ WISLA DO ODCINKA OSWIECIMSKIEGO POZDRAWIAM:):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 zander BB, serdecznie witam kolejnego krajana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Coraz więcej "swoich" WITAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 siema widze ze mam imiennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dadex Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 Witam serdecznie wszystkich spiningistow oraz lowcow leszcza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asterix Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 Witam wszystkich forumowiczów.Nazywam się Piotrek i mieszkam w Białymstoku.Mam 22 lata a wędkuje uhuhu,dokładnie nie pamiętam,ale jakoś od 4 roku życia.Zaczynałem od metody spławikowej.Najpierw była bambusówka,później był rosyjski teleskop,a obecnie łowię głównie na spinning,ale czasami po całym dniu łażenia mam ochotę usiąść wygodnie w foteliku wędkarskim i pogapić się na szczytówkę gruntówki. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Asterix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielony Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 Heeej jestem zielony (przede wszystkim jezeli chodzi o wedkarstwo hehe) lubie sport (futbol) muzyke przede wszystkim lata 90' dobra ksiazke a najbardziej to uwielbiam flirtowac hehehe. poza tym ucze sie na uniwerku i szukam pracy ktora spelnila by mije oczekiwania aaaaaaaa i szklanka do polowy zawsze pelna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi