Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich.

Rodzice nazwali mnie Sławek i tak już zostało. Dla przyjaciół Slavo. Lat 33 i pochodzę z Wrocławia. Obecnie jestem "wyemigrowany" ale wierzę, że już niedługo. Tęsknie za Odrą ...

Moja ulubiona metoda połowu to matchówka i spinning. Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych. Slavo :smile:

przynęty na klenia   Dragon
Gość wobler129
Napisano

Witam wszystkich niewitanych :cool:

Napisano

No to ja przeżyje swego rodzaju odrodzenie na forum ponieważ skorzystałem z możliwosci hibernacji :lol: i tylko obserwowałem forum czekając na uspokojenie sie sytuacji- widze że wszystko powróciło do normy także znów można na mnie liczyć ;)

Napisano

witam Jerzy z krakowa probuje 17 lat coś ułowić szczególnie grunt i splawiczek pozdrowka dla wszystkich

Napisano

Na zdecydowanie najlepszym forum wędkarskim..

To forum tworzysz również Ty ;)

Witam wszytkich ktorych jeszcze nie witałem :grin:

Napisano

witam :razz: mam na imię Marcin.moim hobby naturalnie jst wędkarstwo :mrgreen:mam 25 lat.wędkuje od 13 roku zycia.miezskam w jastrowiu :!: ulubiona metoda to spinning :!: jestem zapalonym "fanem"SANDACZA :!::!::grin:

Napisano

czesc jestem tomek z łodzi wedkuje dopiero poł roku. moia ulubiona metoda to grunt, na spławik też troche łowiłem, niestety niełowiłem na spining a bardzo chciałbym spróbować

pozdrawiam tomek

Napisano

Witam wszystkich :razz:

Mam na imię Paweł,mam 26lat,mjeszkam w Biłgoraju,wędkuje od zawsze :smile: a przynajmniej odkąd pamjtam :smile: moje zainteresowania to wędkarstwo wędkarstwo i jeszcze raz wędkarstwo :lol: a oprucz tego lubię strzelać z wiatrówki,puszczać latawce :smile: najbardziej lubię łowić na rzekach jak san czy wisła... to są moje ulubione rzeki :smile: celem moich wędkarskich wypraw od niedawna stal się boleń :grin: ulubiona metoda wędkowania to spinning :!::smile: To by było na tyle pozdrawiam wzsystkich serdecznie :grin:

Napisano

Witam,

Marcin z Siedlec, lat 28. Usiłuję wędkować od jakichś 7 lat. Bez szalonych sukcesów :mrgreen:

Głównie spławik, czasem feeder, teraz przymierzam się do spinningu.

Pozdrawiam.

Napisano

Witajcie Wszyscy serdecznie :cool: czujcie sie jak w domu :wink:

Ciesze sie bardzo jak napewno reszta starej bandy, ze temat dla nowych jest tak licznie odwiedzany :wink: to najlepiej swiadczy o tym jakie to forum jest cenne :cool:

Napisano
to najlepiej swiadczy o tym jakie to forum jest cenne

I rośnie w siłę. Serdecznie witam wszystkich nowoprzybyłych. :lol: