Slavo Napisano 25 Grudnia 2007 Napisano 25 Grudnia 2007 Witam wszystkich. Rodzice nazwali mnie Sławek i tak już zostało. Dla przyjaciół Slavo. Lat 33 i pochodzę z Wrocławia. Obecnie jestem "wyemigrowany" ale wierzę, że już niedługo. Tęsknie za Odrą ... Moja ulubiona metoda połowu to matchówka i spinning. Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych. Slavo Cytuj
hexman Napisano 26 Grudnia 2007 Napisano 26 Grudnia 2007 Witajcie wszyscy Nie bójcie się udzielać na forum-ono nie gryzie Cytuj
Gość Holik Napisano 27 Grudnia 2007 Napisano 27 Grudnia 2007 No to ja przeżyje swego rodzaju odrodzenie na forum ponieważ skorzystałem z możliwosci hibernacji i tylko obserwowałem forum czekając na uspokojenie sie sytuacji- widze że wszystko powróciło do normy także znów można na mnie liczyć Cytuj
@Slider@ Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 Witam Wszystkich Niektórzy mogą mnie znać z innego forum tez o tematyce wędkarskiej Pozdrawiam Slider Cytuj
@Slider@ Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 @Slider@ to Ty ? Wobler kurcze nie wiem ale chyba to ja Pozdrawiam Slider Cytuj
jurus Napisano 2 Stycznia 2008 Napisano 2 Stycznia 2008 witam Jerzy z krakowa probuje 17 lat coś ułowić szczególnie grunt i splawiczek pozdrowka dla wszystkich Cytuj
madi Napisano 2 Stycznia 2008 Napisano 2 Stycznia 2008 Witam wszystkich serdecznie na "prawdopodobnie najlepszym forum wędkarskim" Cytuj
daTeo00 Napisano 2 Stycznia 2008 Napisano 2 Stycznia 2008 Dzięki wielu cudownych ludziom tutaj obecnym.. Na zdecydowanie najlepszym forum wędkarskim.. Pozdrawiam Was... Cytuj
hexman Napisano 2 Stycznia 2008 Napisano 2 Stycznia 2008 Na zdecydowanie najlepszym forum wędkarskim.. To forum tworzysz również Ty Witam wszytkich ktorych jeszcze nie witałem Cytuj
Homegeon Napisano 2 Stycznia 2008 Napisano 2 Stycznia 2008 hexman, naliczyłem w tym temacie 13 twoich postów w paru poprzednich stronach ;] wyluzuj Cytuj
hexman Napisano 3 Stycznia 2008 Napisano 3 Stycznia 2008 Homegeon, witam wszystkich na bieżąco Ale masz racje: za duzo mnie tutaj Cytuj
Krzychu Napisano 4 Stycznia 2008 Napisano 4 Stycznia 2008 Witam Mam na imię Krzysiek pochodzę z Gorzowa i jestem zapalonym spławikowcem od kilku lat ; ] Cytuj
welfron1 Napisano 4 Stycznia 2008 Napisano 4 Stycznia 2008 witam mam na imię Marcin.moim hobby naturalnie jst wędkarstwo :mrgreen:mam 25 lat.wędkuje od 13 roku zycia.miezskam w jastrowiu ulubiona metoda to spinning jestem zapalonym "fanem"SANDACZA Cytuj
tomek73 Napisano 5 Stycznia 2008 Napisano 5 Stycznia 2008 czesc jestem tomek z łodzi wedkuje dopiero poł roku. moia ulubiona metoda to grunt, na spławik też troche łowiłem, niestety niełowiłem na spining a bardzo chciałbym spróbować pozdrawiam tomek Cytuj
wania Napisano 6 Stycznia 2008 Napisano 6 Stycznia 2008 Witam wszystkich Mam na imię Paweł,mam 26lat,mjeszkam w Biłgoraju,wędkuje od zawsze a przynajmniej odkąd pamjtam moje zainteresowania to wędkarstwo wędkarstwo i jeszcze raz wędkarstwo a oprucz tego lubię strzelać z wiatrówki,puszczać latawce najbardziej lubię łowić na rzekach jak san czy wisła... to są moje ulubione rzeki celem moich wędkarskich wypraw od niedawna stal się boleń ulubiona metoda wędkowania to spinning To by było na tyle pozdrawiam wzsystkich serdecznie Cytuj
arch_ Napisano 6 Stycznia 2008 Napisano 6 Stycznia 2008 Witam, Marcin z Siedlec, lat 28. Usiłuję wędkować od jakichś 7 lat. Bez szalonych sukcesów Głównie spławik, czasem feeder, teraz przymierzam się do spinningu. Pozdrawiam. Cytuj
jaross Napisano 6 Stycznia 2008 Napisano 6 Stycznia 2008 Witajcie Wszyscy serdecznie czujcie sie jak w domu Ciesze sie bardzo jak napewno reszta starej bandy, ze temat dla nowych jest tak licznie odwiedzany to najlepiej swiadczy o tym jakie to forum jest cenne Cytuj
bboobb Napisano 6 Stycznia 2008 Napisano 6 Stycznia 2008 to najlepiej swiadczy o tym jakie to forum jest cenne I rośnie w siłę. Serdecznie witam wszystkich nowoprzybyłych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi