arek_glogow Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 Witam jestem na forum już trochę czasu ale teraz dopiero odwszyłem sie tutaj coś o sobie napisać A wiec wędkuje w okolicach Głogowa ,a w wakacje na mazurach od kanału mazurskiego do J.Nidzkiego ... Wędkuje od 5 roku życia ,ale traktowałem ten sport jako zabawę , ale od roku chodzę na zebrania mojego koła oraz jestem na każdych zawodach organizowanych przez moje koło.Przede wszystkim spininiguje ale nie powiem zdarzy sie iść na grunt poleniuchować ... Z miła chęcią umówię sie na ryby z którymś z haczykowców nie dalej niż 30 km od głogowa ... no to to by było na tyle no i połamania kija na rybach oczywiście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snsokol Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 Siemka braci wedkarskiej ;d Mazury, jeziora i to pełno, wszystkie w okolicach rodzinnego Ełku. Mam 21 lat wędkuje od kąd pamietam, ale mialem maly okres przerwy, od jakis 4 sezonow swiata poza rybami nie ma ;d Najgorsze ze czasu nie ma, bo a to wyjazd na studia, wakacje praca i ciezko polapac ale jak tylko mam mozliwosc siedze z wedka nad jednym z okolicznych jezior, glownie splawik, troszke spiningowalem, a w tym sezonie mam zamiar wiecej czasu poswiecic tej metodzie. POzdrawiam wszystkich wedkarzy ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich nowych użytkowników - moczykijów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 A ja witam wszystkich nie witanych i pozdrawiam Madi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 pozdrawiam Madi Dziękuję ślicznie maniek wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaso1973 Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 Mam na imię Tomek , wiek 35 lat , zawsze zainteresowany wędkarstwem ale tak praktycznie gdzieś od 8 lat. Wędkuję na rzece Wiśle w Płocku i okolicach gdzie się da, jest ryba i nie jest to zabronione , jeziora ,stawy itp. Lubię spining, feder , spławik oraz ciężki grunt i tymi metodami najczęsciej wędkuje. Do tego lubię książki , film , motoryzację i komputery hmy no i to by było chyba tyle.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 Ja również witam wszystkich nowych userów, życze powodzenia w poznawaniu forum oraz sukcesów wędkarskich i nie tylko. Ps. 1 uzupełniajcie profil x]]] Ps. 2 szkoda, że tak mało osób z Świętokrzyskiego dołancza w szeregi haczyk.pl Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snsokol Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 a dziekuje za mile powitanie ;d a forum to swietne miejsce na zwiekszanie cisnienia przed sezonem, a na wieczory w sezonie wymiane spostrzezen ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Chciałbym przedstawić mojego kolege o nicku TheBestWedkarz. Po wielu namównieniach wreszcie zarejestrował się na haczyku. Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafcio Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Cześć , mam na imię Rafał mam 27 lat rybkami interesuje się na poważnie od 15 lat, jestem z okolic Ełku , pozdrawiam wszystkich wędkomaniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snsokol Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Witam sąsiada z EŁKU znaczy okolic ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roobson Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Siemka włóczykije!!!Jestem Robson głownie spiner ale jak nie ma sezony to czasem pojde postrzelac z bata Pozdrawiam pozdrawiajacych i niepozdrawiajacych...połamania kijaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Witam Wszystkich Nowych, których jeszcze nikt nie powitał Nie zapomnijcie zapoznać się z Regulaminem Naszego Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hariboss Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Cześć wszystkim mam na imię Damian, najczęściej spinninguje i czasami łowie na spławik Pozdrawiam wszystkich haczykowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filip2429 Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Dziękuje za miłe przywitanie i za chęć pomocy, wierze, że będzie ona dla mnie przydatna. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub1 Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 Witam wszystkich,nazywam się Jakub wędkuje od 15 lat. co prawda miałem przerwe ostatnie 2 lata ale w tym roku zaczynam od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość daniel Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 witam serdecnie kolegow Mam na imie Daniel i pochodze z koszalina (zachodniopomorskie) Wiek moj to 31 lat i wedkuje od 95 roku Moim konikiem w wedkarstwie jest spining Jestem zonaty od 3 lat MOja zona tez wedkuje (nauczylem jak ma sie zachowywac podczas polowu ryb--bylo cieszko ale dala rade no i ma juz niezle sukcesy na swoim koncie) Spiningojemy najczesciej z lodzi nad jeziorem rosnowskim 189,1h oraz na hajce 100,9h jezdzimy rownierz na tzw.splawik gdzie mamy oboje sukcesy a czasami lepsze ma moja zona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 nazywam się Jakub Witam imiennika I wszystkich nie witanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voivod Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 Mam na imie Daniel i pochodze z koszalina (zachodniopomorskie) Jeszcze 17 lat temu też bym tak napisał, pozdrawiam imiennika i krajana zarazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly-szuu Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 Witam kolegów i koleżanki po kiju:) mam na imie Krzysiek mieszkam w Łodzi mam 28 lat. Wędkarstwem interesuje sie od dziecka( poczatki to kij leszczynowy, spławik z korka i piora kaczego i bylo fajnie) teraz z racji braku czasu na dlugie wypady skupilem sie nad spiningiem... choc coraz bardziej interesuje sie feederem. intensywnie czytam posty na tym forum i zbieram cenne informacje o wedkarstwie... pozdrawiam wszystkich połamania kija Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 Witam Wszystkich nowoprzybyłych i życzę owocnego korzystania z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drutinio Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 WITAJCIE WSZYSCY NOWI I NIE TYLKO . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikerek Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Witam mam 28 lat i trochę już łowię, ale z marnymi wynikami. szukam wiedzy żeby udoskonalać to rzemiosło podzielę się też moją wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristopf2 Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Witam serdecznie kolegów Mam na imię (trudno się domyśleć ) krzysiek ,mieszkam około 10 km od odry w zachodnioporskim , mam 35 lat i preferuję spining choć gruncik też lubię... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Witam wszystkich niewitanych i zachęcam do pisania, a nie do pojedynczych postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi