Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witam jestem z włocławka mam na imię Tomek i 25 lat wędkuje głownie na spinning i ciężki grunt od czasu do czasu :grin: Chodzę na ryby głownie nad Wisłę bo mam ja 100 metrów od domu :grin:

Napisano

Cześć

Mam na imię Marcin. Wiek 27lat Wędkarstwo jest moim hobby od dziecka a wiec ponad 20 lat. W 97 roku zachorowałem na spinning a gatunkiem nr 1 jest pstrąg. Praktycznie do jesieni nie łowie innych gatunków. Pracuje jako hydrobiolog więc łącze pasje z pracą zawodową.

Pozdrawiam koleżanki i kolegów z forum.

Napisano
:razz: Witam wszystkich :!: Jestem młodym stażem wędkarzem.Pochodzę z Łodzi,gdzie o łowiska trudno,ale tak wspaniałe hobby,mi bardzo odpowiada.Myślę że się tu zadomowię,i pomożecie mi poznać arkana wędkarstwa.Pozdrawiam cieplutko Helios10015. :grin:
Napisano

Witam, jestem nowy na Forum, wędkuję od dziecka (więc to jakieś 24 lata :) jestem z Łobza (koło Szczecina). Ulubiona ryba to pstrąg, ale dzięki opowieściom kolegów zachorowałem na dorsza :)

Napisano

Witam.

Nazywam się Jacek,mam 41 lat.

Mieszkam w Białej Podlaskiej.

Wędkuję (z malymi przerwami) od 30 lat

Moja ulubiona metoda to drgająca szczytówka i spining .

Wędkuję na Bugu i na zbiorniku niedaleko mojęgo miasta Terebela II

Hobby to WĘDKARSTWO, majsterkowanie i turystyka .

Napisano

witam

darek z zielonki pod wawą

łowie od 1996 roku głównie na drającą szczytówkę

w tym roku kupiłem łódkę szukam nowych łowisk i metod połowu

pozdrawiam

Napisano

Witam Wszystkich jeszcze nie witanych :lol: i życzę zaangażowanego i owocnego korzystania z haczyk.pl :mrgreen:

Napisano

witajcie,

me imie Kamil , najwiekszy okon kilo osiemdziesiat cos tam , szczupak 9 costam:) a tak na powaznie pochodze z Ełku, łowie od 6 roku zycia a mam 31lat, ulubiona metoda ...spining, zywiec mormyszka , najbardzie pozadana ryba, okoooń, i jeszcze raz okon (nie okonek);)...potem dlugo dlugo nic i szczupak,mietus i wegorz ...czasem lubie sie "wyluzowac łapiac leszcze"

pozdrawiam

Napisano
najwiekszy okon kilo osiemdziesiat cos tam , szczupak 9 costam:)

Prawdziwy wędkarz :mrgreen: Zaczął od chwalenia się :lol:

Witam wszystkich nie witanych :wink:

Napisano

Prawdziwy wędkarz Zaczął od chwalenia się

tomek1, a co :mrgreen: ...tak powninno byc :-)...trzeba przedstawic swo "dorobek zycia..haha

Napisano

Witam serdecznie wszystkich ziomali wędkarzy :grin: . Mam na imie Hubert interesuje sie wedkarstwem spławikowym oraz spiningowym :lol: Zdobywam nowe doswiadczenie od niemal 3 lat wiec prosze Was o jakies wskazówki gdy napisze.

Pozdrawiam

Napisano

Witam. Mam 23 lata, wędkuje od małego głównie lubelszczyzna ale teraz również podkarpacie. Uwielbiam nocne zasiadki i spinning.pozdro

Napisano

Witam wszystkich.jestem Krzysztof z lubelszczyzny, wedkuje odkąd pamietam a podobno i wczesniej :lol: obecnie mam 21 lat,nad woda jestem często głównie ze spiningiem,w ramach wyluzowania sie ze spławikiem,a na nockach z federem i cięzka sumówką...łowiska-przede wszystkim kochana Wisła, rzadziej Wieprz i Bug.pozdrawiam. :wink:

Napisano

Siemanko ja juz pare postów napisałem ale przedstawić się nie przedstawiłem mam na imię Dawid jestem z lubelszczyzny , moim ulubionym sposobem wędkowania jest spinning, jak równiez w lipcu i sierpniu czyli łowieni sumów na grunt mam 19 lat wędkuje juz troche czasu mam na swoim koncie pare medalowych sztuk

Napisano

Witam

Mieszkam w Legnicy (tam gdzie łączy sie Kaczawa z czarną około 100m od tego miejsca)

Od kajtka miałem zacięcia wędkarskie, lecz miałem długą przerwę.

Ostanio (2 lata temu)postanowiłem wyrobić kartę i zacząć przygodę z tym hooby od nowa,

jak na razie mizerne rezultaty, a co najgorsze na Kaczawie (2 pstrągi 1-29cm ; 2-38cm i pare okoni) minimalnie lepsze wyniki nad okolicznymi jeziorami

Pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich,

Od pewnego czasu przeglądałem forum a teraz zdecydowałem się zalogować...

Tak więc..

Mam na imię Przemo, wędkuję od kilku lat, jednak dopiero ostatnio mogę sobie pozwolić na spędzanie nad wodą większej ilości czasu...

Pochodzę z Poznania i tam łowiłem głównie na jeziorkach w okolicach Kórnika i Zaniemyśla..

W chwili obecnej mieszkam w Lidzbarku Warmińskim i zaczynam łowienie... ;)

Mój cel - dwa jeziora - Blanki i Symsar...

Łowię głównie na spławik i z gruntu na "bombkę" ale od tego sezonu chcę spróbować na DS (sprzęt już kupiony)... :)

No to tyle ---- ale się rozpisałem, pozdrawiam...

Napisano

Witam niewitanych :grin::grin:

Trochę mnie nie było na forum i widzę ze mamy juz ostro ponad 2tyś użytkowników a pamiętam jak logował się szacowny dwusetny

Tak z ciekawości zapytam co za gość jest tym 2tyś????

Napisano

Maniek dzięki za info postaram się przestrzegać

Keri - łatwo policzyć, tą osobo jest "NYGER1" ty jesteś 78 (i pierwsza osobą której pomogłem :wink::P ) ja jestem 2024 Użytkownikiem

Mam nadzieje że osoby z banem nie są kasowane z listy użytkowników (jeżeli tak jest to moge się mylić)

Pozdrawiam

Napisano

Alo83, dzięki :wink:

Jakoś sil mi brak na skrupulatne liczenie.

No i kolega 2 tysięczny tez widzę jakiś nierozmowny :sad: