hexman Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Witajcie niewitani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lawdzoj82 Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Witam jestem z włocławka mam na imię Tomek i 25 lat wędkuje głownie na spinning i ciężki grunt od czasu do czasu Chodzę na ryby głownie nad Wisłę bo mam ja 100 metrów od domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sumo Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Cześć Mam na imię Marcin. Wiek 27lat Wędkarstwo jest moim hobby od dziecka a wiec ponad 20 lat. W 97 roku zachorowałem na spinning a gatunkiem nr 1 jest pstrąg. Praktycznie do jesieni nie łowie innych gatunków. Pracuje jako hydrobiolog więc łącze pasje z pracą zawodową. Pozdrawiam koleżanki i kolegów z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Witaj sumo. Kojarzę Cię z innego, nieco mniejszego - "regionalnego" forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helios10015 Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam wszystkich Jestem młodym stażem wędkarzem.Pochodzę z Łodzi,gdzie o łowiska trudno,ale tak wspaniałe hobby,mi bardzo odpowiada.Myślę że się tu zadomowię,i pomożecie mi poznać arkana wędkarstwa.Pozdrawiam cieplutko Helios10015. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grisza Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam, jestem nowy na Forum, wędkuję od dziecka (więc to jakieś 24 lata jestem z Łobza (koło Szczecina). Ulubiona ryba to pstrąg, ale dzięki opowieściom kolegów zachorowałem na dorsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Jagieluk Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam. Nazywam się Jacek,mam 41 lat. Mieszkam w Białej Podlaskiej. Wędkuję (z malymi przerwami) od 30 lat Moja ulubiona metoda to drgająca szczytówka i spining . Wędkuję na Bugu i na zbiorniku niedaleko mojęgo miasta Terebela II Hobby to WĘDKARSTWO, majsterkowanie i turystyka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawron_ziel Napisano 8 Kwietnia 2008 Share Napisano 8 Kwietnia 2008 witam darek z zielonki pod wawą łowie od 1996 roku głównie na drającą szczytówkę w tym roku kupiłem łódkę szukam nowych łowisk i metod połowu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 8 Kwietnia 2008 Share Napisano 8 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich jeszcze nie witanych i życzę zaangażowanego i owocnego korzystania z haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamson Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 witajcie, me imie Kamil , najwiekszy okon kilo osiemdziesiat cos tam , szczupak 9 costam:) a tak na powaznie pochodze z Ełku, łowie od 6 roku zycia a mam 31lat, ulubiona metoda ...spining, zywiec mormyszka , najbardzie pozadana ryba, okoooń, i jeszcze raz okon (nie okonek)...potem dlugo dlugo nic i szczupak,mietus i wegorz ...czasem lubie sie "wyluzowac łapiac leszcze" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 najwiekszy okon kilo osiemdziesiat cos tam , szczupak 9 costam:) Prawdziwy wędkarz Zaczął od chwalenia się Witam wszystkich nie witanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamson Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 Prawdziwy wędkarz Zaczął od chwalenia się tomek1, a co ...tak powninno byc ...trzeba przedstawic swo "dorobek zycia..haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 Witam serdecznie wszystkich ziomali wędkarzy . Mam na imie Hubert interesuje sie wedkarstwem spławikowym oraz spiningowym Zdobywam nowe doswiadczenie od niemal 3 lat wiec prosze Was o jakies wskazówki gdy napisze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mokrzo Napisano 11 Kwietnia 2008 Share Napisano 11 Kwietnia 2008 Witam. Mam 23 lata, wędkuje od małego głównie lubelszczyzna ale teraz również podkarpacie. Uwielbiam nocne zasiadki i spinning.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysio69 Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 Witam wszystkich.jestem Krzysztof z lubelszczyzny, wedkuje odkąd pamietam a podobno i wczesniej obecnie mam 21 lat,nad woda jestem często głównie ze spiningiem,w ramach wyluzowania sie ze spławikiem,a na nockach z federem i cięzka sumówką...łowiska-przede wszystkim kochana Wisła, rzadziej Wieprz i Bug.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper95 Napisano 14 Kwietnia 2008 Share Napisano 14 Kwietnia 2008 no pisałao ze wypadlao by sie przeadstawic tazke witam patryk jestem i zaparszam na moje forum bo mam kilka pytan dosc waznych dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 14 Kwietnia 2008 Share Napisano 14 Kwietnia 2008 Siemanko ja juz pare postów napisałem ale przedstawić się nie przedstawiłem mam na imię Dawid jestem z lubelszczyzny , moim ulubionym sposobem wędkowania jest spinning, jak równiez w lipcu i sierpniu czyli łowieni sumów na grunt mam 19 lat wędkuje juz troche czasu mam na swoim koncie pare medalowych sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_wwa Napisano 15 Kwietnia 2008 Share Napisano 15 Kwietnia 2008 Cześć wszystkim. Forum przeglądam od pewnego czasu, postanowiłem się w końcu zarejestrować. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alo83 Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam Mieszkam w Legnicy (tam gdzie łączy sie Kaczawa z czarną około 100m od tego miejsca) Od kajtka miałem zacięcia wędkarskie, lecz miałem długą przerwę. Ostanio (2 lata temu)postanowiłem wyrobić kartę i zacząć przygodę z tym hooby od nowa, jak na razie mizerne rezultaty, a co najgorsze na Kaczawie (2 pstrągi 1-29cm ; 2-38cm i pare okoni) minimalnie lepsze wyniki nad okolicznymi jeziorami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipis02 Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam wszystkich, Od pewnego czasu przeglądałem forum a teraz zdecydowałem się zalogować... Tak więc.. Mam na imię Przemo, wędkuję od kilku lat, jednak dopiero ostatnio mogę sobie pozwolić na spędzanie nad wodą większej ilości czasu... Pochodzę z Poznania i tam łowiłem głównie na jeziorkach w okolicach Kórnika i Zaniemyśla.. W chwili obecnej mieszkam w Lidzbarku Warmińskim i zaczynam łowienie... Mój cel - dwa jeziora - Blanki i Symsar... Łowię głównie na spławik i z gruntu na "bombkę" ale od tego sezonu chcę spróbować na DS (sprzęt już kupiony)... No to tyle ---- ale się rozpisałem, pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Witamy wszystkich nie witanych ,rozgośćcie się ale pamiętajcie że na forum jest regulamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam niewitanych Trochę mnie nie było na forum i widzę ze mamy juz ostro ponad 2tyś użytkowników a pamiętam jak logował się szacowny dwusetny Tak z ciekawości zapytam co za gość jest tym 2tyś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alo83 Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Maniek dzięki za info postaram się przestrzegać Keri - łatwo policzyć, tą osobo jest "NYGER1" ty jesteś 78 (i pierwsza osobą której pomogłem ) ja jestem 2024 Użytkownikiem Mam nadzieje że osoby z banem nie są kasowane z listy użytkowników (jeżeli tak jest to moge się mylić) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 16 Kwietnia 2008 Share Napisano 16 Kwietnia 2008 Alo83, dzięki Jakoś sil mi brak na skrupulatne liczenie. No i kolega 2 tysięczny tez widzę jakiś nierozmowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T-REX Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 Dzień Dobry . Muszę coś za młodego napisać , bo mu bana dadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi