zwiraz Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Pierwszy post wypadało by zaliczyć tutaj, więc niniejszym to czynię Mam na imię Adam, jestem z Rybnika, mam 19 lat. Interesuję się głównie tematem spinningu, ale od czasu do czasu lubię połowić białoryb:) Od pewnego czasu zajmuję się też konstruowaniem woblerków. Dzięki temu natrafiłem właśnie na to forum co niezmiernie mnie cieszy Tak więc nie pozostaje mi już nic innego jak powitać wszystkich użytkowników tego forum;) Pozdrawiam zwiraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 jestem z Rybnika witam serdecznie i zazdroszcze jednego z najlepszych łowisk karpi i sumów w Polsce zbiornika elekrowni rybnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwiraz Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Jest czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Witam wszystkich haczykowców, i tych nowych i tych "starych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gipson Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Cześć mam na imię Robert ksywka Gipson mam 33 wiosny , bawię się w wędkarstwo od 15 roku życia mieszkam obecnie w Malborku dawniej mieszkałem w Słupsku a pochodzę z Turku i tam się wychowałem. Uwielbiam spędzać wolne dni nad wodą wraz z rodziną i pomoczyć kija super sprawa dobra nie przynudzam witam wszystkich :l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uniorek Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Witam Wszystkich Mam na imię Łukasz 31 lat na karku właśnie wracam do mojego starego hobby - spiningu aż po 10 latach przerwy Pozdro dla Wszystkich P.S. jestem z Zielonej Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Witam.......... i tych "starych" No cześć Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 spiningu aż po 10 latach przerwy witam, jak ty to wytrzymałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Casiash Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Witam, dopiero zaczynam przygodę z wędkowaniem na poważnie, mam nadzieję że miło spędzę czas na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sergiej Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Hejka Mam na imię Emil, jestem studentem mikroelektroniki, w wędkarstwo rekreacyjnie bawię się od czekajcie... no już z 13-14 lat to będzie, najczęściej to gruntóweczki na leszczowego albo spinning, w okolicach Szczecinka zazwyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Kto wyłapał wszystkie leszcze z jezior szczecineckich? Jak to wyłapał ,a kto pozwolił wyłapać moje Drawieniskie złote leszcze .Witam wszystkich nie witanych ,pamiętajcie o regulaminie forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tengel Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 Witam wszystkich Kamil, lat 24. Pierwsza wędka w wieku 4 lat [ od dziadka ], z tego co mi opowiadano pierwsza ryba w wieku lat 6, na haczyk ze zszywki do spinacza. [ kiełb ] A później jakoś poszło Łowię wszystkimi metodami ale najchętniej odległościówką, okazów jako takich się nie doczekałem ale było trochę ryb [ głównie karpi ] powyżej 5 kg. Mam nadzieję na owocną wymianę doświadczeń na forum, być może uda mi się pomóc moją więdzą mniej doświadczonym użytkownikom jak również nauczyć się wiele od tych bardziej 'zaprawionych w bojach' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czechu_Dg Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Bartek Dąbrowa Górnicza Wędkuje od 4 lat na spining oraz grunt oczywiście z wynikami (Szczupak 84cm,Karp 5,4kg) Pozdrawiam Wszystkich Wędkarzy Oraz Administracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aigle Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Tomek Częstochowa 35 lat spinning castinng czasem cała reszta Kilka sukcesów mało porażek skuteczność 15 % zjadłem około 300 kg ryb zero ponuractwa na rybach i mowie dzien dobry nad wodą do każdego dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 zjadłem około 300 kg ryb na raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Co myśli wypuszczany karp po wyczerpującym holu??"Dzieki stary, jestem twoim dłużnikiem..." Raczej ............."Poszedł byś baranie na grzyby może "............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitass Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Witam mam naimie Witek pochodze z niewielkiej miesciny o nazwie Mosina pod Poznaniem lowie hmmm sam nie wiem od dziecka amatorsko ale chce przejsc na wyższą szkołę jazdy mam 20 lat żadnych wielorybow nie zlapalem wiec nie ma sie czym pochwalic lowie wszedzie gdzie sie da i gdzie moze byc ryba nawet w kaluzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polivkajan Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 witam jestem honza i mieszkam we warszawe i w Prage w czechach. wendkuje tak 11 lat i teraz tak na powaznie zaczynam se interesowat wyzcynem to jak pisze po polsku niestety, lepiej ni potrafie.Jestem ze zawodu scenografem i duzo podruzuje po roznych zakamarkach polski,czech,slowacii,serbii i dalszych zemi na radzie bendu obserwowat i najisto se przyloncze na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Witam niewitanych Oraz wyczynowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysh Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Witam wszystkich serdecznie, mam na imię Maciej, mam 20 lat jestem z Białej Podlaskiej. Przygodę z wędkowaniem dopiero zaczynam, pierwszy raz na rybach byłem 2 miesiące temu, bardzo mi się spodobało. Aktualnie z kolega staramy się jeździć tak raz na dwa tygodnie, poznajemy nowe tereny, uczymy się na włąsnych błędach (niestety nie ma z nami osoby doświadczonej w tej dziedzinie). Jutro kożystając z mojego dnia wolnego od pracy udajemy się nad jeziorko Mamy nadzieję, że w końcu coś wiekszego wyłowimy Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 witam serdecznie rysh a to sie dobrze składa bo od pazdziernika studiuje w Białej Podlasce i juz widze ze będe miał z kim na ryby śmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
troglodyt Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 Witam, mam na imię Mateusz mam 27 lat i jestem z Chełma. Głównie spininguje, ale i czasami zdarzy mi się wyskoczyć na rybki z feederkiem. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 witam troglodyt, oraz wszystkich nie witanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 siemanko troglodyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi