kocur Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 the-k, alle, kozak, JohnyQ, szarikow, Mirek*, dafon, witajcie wśród nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekF Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 Witam Piotrek okolice Wałbrzycha. Sandaczowy maniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyciu Napisano 20 Kwietnia 2010 Share Napisano 20 Kwietnia 2010 Witam, na imię mam Grzesiek swoja przygodę z wędkarstwem zaczełem za młodu, ale odstawiłem ja na kilka dobrym lat. Planuję powrucić do tego hobby. Mieszkam w Szczecinie i planuję łowić na spławik, grunt i spining. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_radom84 Napisano 20 Kwietnia 2010 Share Napisano 20 Kwietnia 2010 Siema wszystkim, fajne forum-pomocne bardzo jak dla mnie......może kiedyś ja pomogę komuś...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remas Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam wszystkich, mam na imię Remigiusz swoją przygodę z wędkarstwem spławikowym zacząłem około dziesięć lat wstecz z lekkimi przerwami na malowniczych pałukach w województwie kuj-pom, teraz przymierzam się do połowów na Warcie w Poznaniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz25 Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam wszystkich, mam na imię Mateusz i mieszkam w Tarnowie (woj. małopolskie) Swoja przygodę wędkarską rozpocząłem jakieś 5 lat temu lecz z pewnych przyczyn szybko musiałem zakończyć. Teraz ponownie wkraczam w świat wędkarstwa i mam nadzieję, że zostanę już przy tym hobby przez długie lata Jeśli chodzi o metody połowu to interesuje mnie grunt oraz spining Liczę na pomoc kolegów na forum i serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakiet10 Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 Cześć wszystkim. Jestem z Tralee. Wędkuję ok. 26 lat. Zaczynam łapać z klifów ale za bardzo mi to nie wychodzi. Korzystając z okazji, może ktoś mógłby udzielić mi jakiś wskazówek. Serdeczne dzięki. Bardzo mocno wszystkich pozdrawiam. Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz1990 Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Cześć nazywam się Mateusz jestem z okolic Cieszyna pasjonuje się w łowieniu karpi i amurów w wolnej chwili łowię też na spławik pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 Witam forumowiczów . Jestem z Wrocławia , łowie od zawsze, ulubione metody to feeder , spinning , kiedyś troche muchowałem , ale z braku czasu musiałem przestać . Moje ulubione łowiska to przede wszystkim Czarna Łacha , Stara Odra i barki na Osobowicach . Zapomniałem o Odrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek1ss Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Witam wszystkich Jestem z okolic Bystrzycy Kłodzkiej. Wędkuję od 8 lat. Ostatnio głównie na Odrze. Preferuję grunt i spławik. Życzę koleżankom i kolegom taaaaakiej ryby i przysłowiowego połamania kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Witam serdecznie wszystkich nowo przybyłych Haczykowców Życzę owocnego korzystania z forum oraz udanego sezonu wędkarskiego. I kocura też witam bo pewnie zaraz tu przyleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek-Gdansk Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Witam,bo tak wypada,a pisac o sobie nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 madi, Cześ wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejo Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 nazywam sie maciek wedkuje od 3 lat. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmik Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Mam na imię Łukasz i witam wszystkich forumowiczów. Wędkuje od 13 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcik Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Witam serdecznie, Mam na imię Robert i mieszkam w Warszawie . Wędkarstwem param się od kilku lat . Moja ulubiona metoda to metoda gruntowa . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatiel Napisano 27 Kwietnia 2010 Share Napisano 27 Kwietnia 2010 Witam Wszystkich Wędkarstwem interesuję się od małego. Moje przygoda z "wielką rybą" rozpoczęła się od oglądania odłowów w jednym z gospodarstw PAN-u. Dziś, gdy mam chwilę czasu, ląduję nad wodą. Ulubione metody to lekki spining i DS oraz pełen zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dancan Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Mam na imię Marcin, lat 34 Wędkarstwem pasjonuje się w zasadzie od dziecka:) Przez ostatnie kilka lat byłem wyłączony z mojej największej pasji, jaką jest WĘDKARSTWO. Na ryby jezdziłem sporadycznie. Tak to już niestety jest, człowiek poświęca się (bo musi) pracy - ech, szkoda gadać... W tym sezonie wracam i mam nadzieję, że już tak zostanie Ulubione metody to DS, odległościówka i przystawka ze spławikiem. To chyba na razie tyle o mnie. Reszta wyjdzie w praniu. Wszystkim życzę udanego sezonu wędkarskiego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziks403 Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Kazik, lat 48 - spławik, spinning. Wędkuję od 35 lat. W tym roku chcę spróbować "karpiowania". Połamania kijaszków w trwającym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lawdzoj82 Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.Kazik, lat 48 - spławik, spinning. Wędkuję od 35 lat. W tym roku chcę spróbować "karpiowania". Połamania kijaszków w trwającym sezonie. Witam kolegę za miedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.luk Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 Witam i połamania kija, Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziku Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 witam, Darek z Wrocławia. 30 lat, wędkarstwo pasja od lat, jedna z wielu, stąd czasu na nią nie tyle ile by się chciało..jak już próbuję swoich sił łowiąc, zdecydowanie najwiecej czasu spędzam na Odrze (Wrocław/okolice), metoda gruntowa, ostatnimi czasy feeder.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamyk81R Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Witam Wszystkich Jestem Robert i mieszkam w Tarnowie. Mam 29 lat, a wędkuję od niemal 19 Ulubione metody to spławik,feeder,żywcowa. Najcześciej wedkuję w okolicach Tarnowa w zbiornikach pożwirowych i w Dunajcu. Najlepiej znam pożwirowkę w Komorowie więc służę pomocą w jej temacie. Na koncie kilka rekordow ale bez szału, głównie brązowe medale za ryby karpiowate Preferuję wypady nocne i kilku-dniowe zasiadki, ale wiadomo że jak się nadarzy okazja to i na kilka godzin sie wyskoczy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veegas5 Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 Witam wszystkich Mam na imię Łukasz, lat 26. Ulubiona metoda połowu to spinning Pochodzę z małej miejscowości położonej w pobliżu rzeki Wieprz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 zapomniałem sie przywitać po prostu grzechu w pzw od 13 lat z przerwami po sezon, dwa od ok 10 lat spinninguje, czasem na grunt za karpiem główny cel: szczupak głownie nad wodami okręgu pzw pyrzyce ostatnio jeżdże po okolicach szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi