djgruby Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 Witam serdecznie. Mam na imię Grzegorz, a przygodę z wędkowaniem zaczyna praktycznie po 30 latach przerwy (w dzieciństwie jeździłem z wujkiem na ryby) i jestem początkującym jeziorowcem (więc proszę o wyrozumiałość w przypadku "dziwnych" pytań z mojej strony), gdyż do tej pory "moczyłem kija" na stawach i stawikach. Mieszkam na Kaszubach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas1 Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Witam. Na początku napisze że nie jestem zawodowym wędkarzem tylko wędkuje rekreacyjnie. Z wędką miałem już do czynienia od dzieciństwa choć ze znacznymi przerwami. Jestem z województwa Lubuskiego. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 A z jakiego miasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahcyram Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Witam. Na imię mam Marcin. Wędkarstwem zaraził mnie dziadek i tata. tak z dziada na pradziada łowię ryby od 4 roku życia. nie mogę nazwać się zawodowym wędkarzem pomimo tylu lat praktyki. miałem małą- kilkuletnią przerwę. Teraz jak tylko mam wolną chwilę jadę nad jezioro bądź staw i moczę kija Pochodzę ze Zgierza a teraz pomieszkuje w Łodzi. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaśWędrowniczek Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Witam. Rafał, lat 39. Razem z synem (13 lat, Jakub) rozpoczynamy przygodę ze spinningiem. Na razie tylko czytamy, słuchamy wypowiedzi doświadczonych wędkarzy i pytamy... Mieszkamy w Bydgoszczy, a od maja do września przesiadujemy na działce w Borach Tucholskich. Pozdrowienia z okolic Wisły, Brdy i jezior Gwiazda i Miały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulas Napisano 23 Sierpnia 2010 Share Napisano 23 Sierpnia 2010 Cześć jestem maciek mam 13 lat łowie od 3 lat łowię najczęściej na spławik rzsmileadziej na grunt i spinning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulas Napisano 23 Sierpnia 2010 Share Napisano 23 Sierpnia 2010 sorki rzadziej na grunt i spinning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_755 Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam wszystkich. Pochodzę z miejscowości Głębokie w częsci poligonu drawskiego.Wedkować zacząłem w wieku siedmiu lat.Metoda ulubiona to casting którym sie zaraziłem około sześciu lat temu i tak zostało do dziś Pozdrawiam wszystkich Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banani Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam mam na imię Piotrek. Mam 22 lata i pochodzę z Radłowa. Rybki łowię od nie dawna jakieś 2 miesiące zazwyczaj z kolegami na stawach gdzie nie trzeba mieć pozwoleń. Jako dzieciak też coś tam lowiłem na spławik na starych korytach dunajca. Teraz zamierzam wyrobić kartę i łapać na dużych stawach ( rzeki mnie nie kręcą ) i to bez obaw że nie mam karty. U mnie w okolicy jest wiele pięknych stawów po żwirowniach więc jest gdzie łapać. Mały rekordzik Karp 3.5kg a ta to małe sztuki. Na razie łowię na grunt spławik mnie nie bawi. W przyszłości mam zamiar uczyć się innyc metod wędkowania. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swist4k Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Witam. Mam na imię Sebastian i mam 16 lat. Wędkarstwem interesuje się od małego. Jestem z Lublina. Nie wiem co jeszcze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambuko11 Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 hej , tu bambuko:) data wstapienia do pzw 1996r , ale tak naprawde to po 6 latach przerwy , zacząłem przygode od nowa . Jedyne co w pamięci po 6 latach bez wędki zostało , to umiejętność wiązania haczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAM92.2 Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Czołem, mam na imię Mariusz, mieszkam w Toruniu 40 metrów od jeziora Nagus Łowię od 10 roku życia, kiedyś jedynie spławik i najczęściej zasiadki linowe, przez ostatnie 2 lata drgająca no i teraz zaczynam ze spinningiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightjay Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Siema, łowię gdzieś od 10 lat głownie spining, grunt ewentualnie spławik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Witam ,łowię 37 lat preferuję drgającą-spinning-spławik w kolejności no i operator podbieraka (od kiedy zaraziłem wędkarstwem moją partnerkę ps.Wydra).Łowiska Szczecin i jeziora w okolicy Złocieńca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakens_97 Napisano 29 Sierpnia 2010 Share Napisano 29 Sierpnia 2010 Cześć jestem Adam mam 13 lat mieszkam w Sopocie pierwszy kontakt z wędką miałem w 5 roku mojego zycia od tego czasu pokochałem wedkarstwo łowie na jeziorze w Gołubiu woj Pomorskie łowie na feedera chce rozpocząć przygodę karpiarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remikpalo Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 Witem mam na imię Remik mam 25 lat wędkuję od 7 roku życia zaraził mnie tym mój dziadek a teraz poświęcam na to praktycznie każdą wolną chwilę Najczęściej łowię na bata i spining w okolicach Chełmży (kuj-pom) ostatnio próbóję swych sił na Wiśle ale ze średnim skutkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bless Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 Cześć, jestem Błażej i właśnie zdecydowałem sie dołączyć do internetowej społeczności bractwa wędkarskiego . Wędkuje od dziecka. Do moich ulubionych metod należy spining, a ostatnio zaraziłem się morzem (dorsze z kutrów i małych łódek oraz surfcasting). Tyle o mnie w skrócie. Połamania kija dla wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanmich666 Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam wszystkich, jestem Michał, mam 24 lata a wędkuje od 6 lat jedynie rekreacyjnie. Preferuje grunt i spławik, w okolicach Gorzowa i Szczecina. Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia nad woda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyngiel50 Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Cześć,mam na imię Tadeusz,wędkuję od zawsze a moja ulubiona metoda to bat.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cosmaty1986 Napisano 3 Września 2010 Share Napisano 3 Września 2010 Witam Nazywam się Michał i jestem z Giżycka. Wędkuję od 4 lat, ulubiona metoda połowu to spining. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter1985 Napisano 4 Września 2010 Share Napisano 4 Września 2010 Witam wszystkich wędkarzy ze szczecina i okolic!!! Mam na imię Andrzej, łowie już parę ładnych latek Moja ulubiona metoda to spławik i spining Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klocart Napisano 8 Września 2010 Share Napisano 8 Września 2010 Witam serdecznie wszystkich, mam na imię Piotr, pozdrawiam pasjonatów wędkarstwa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typek40 Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 Cześć mam na imię mikołaj łowię od 2 lat ale od roku na spining. Kiedyś łowiłem metodą spławikową i gruntową a teraz spodobał mi się spining. Mam 14 lat i mieszkam w Oleśnica pod Wrockiem. jeśli chodzi o inne zainteresowania to trenuję szermierkę (szpada) no i trochę tam rowerek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wotr Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 Witam mam na imie Darek,wedkuje od zawsze.Moją ulubioną metodą jest feeder,lubie także zasadzić sie na karpia (jeśli tylko pozwala na to czas) ,karpiuję od ok 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz_bw Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 Witam i pozdrawiam wszystkich, jestem Tomek, mam 36 lat, spinninguję (w kazda wolna chwile ) 2 lata. Głównie łowię w wodach stojących ale próbuję też coś złapać na górnym odcinku Odry w rejonie Chałupek i Raciborza. 90% ryb wypuszczam na wolność, w tym wszystkie okazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi