inter Napisano 10 Grudnia 2010 Share Napisano 10 Grudnia 2010 Witam Lokalizacja: Kuchary Żydowskie Wiek: będzie już 4 z przodu Zaczynam przygodę z wędką od ub.r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 11 Grudnia 2010 Share Napisano 11 Grudnia 2010 Witam kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon-zawodowiec Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 witam mam na imie Marcin wiek 26 lat mieszkam w ełku łowie odkąd pamietam, jakies 20 lat ulubione łowiska - jez. Łaśmiady , Guber ,Ełk , rzeki- Ełk , guber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 witam ...jestem nowy ale w sieci,,wedkuje od 36 lat.lubie wedkowac wszystkimi metodami,spining,grunt,splawik zalezy od pory roku.To jest wlasnie ten bzik.Mam nadzieje ze 2011 pszyniesie wszystkim wedkarzom taaaaaaaaakie wyniki ze bedziemy mieli co ogladac na forum ....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoTic Napisano 16 Grudnia 2010 Share Napisano 16 Grudnia 2010 Witam wszystkich Użytkowników Forum Mam na imię Aleksander , mam 31 mieszkam w Poznaniu. Wędkarstwem pasjonuje się od 14 roku życia. Moją ulubionym sposobem wędkowania jest metoda odległościowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek/sz-n Napisano 18 Grudnia 2010 Share Napisano 18 Grudnia 2010 Witam wszystkich Forumowiczów a zwłaszcza ekipę z Zachodniopomorskiego. Mam na imię Maciek niektórzy mnie znają ze spotkania zakończającego sezon na Głębokim. A co do łowienia to wszystko po trochu, lecz najbardziej lubię spinning a z niego metodę drop szot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
japetus21 Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Witam. Mam na imię Marcin. Lat 28, wędkuje od 22 lat głównie Wisła i Wyżnica nad którą w sumie mieszkam w małej miejscowości o nazwie Bór. Moje metody to feeder, spławik, czasem spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esox66 Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Witam wszystkich ,mam 44lata mieszkam w Kwidzynie , wędkuje od dziecka przeważnie na Wiśle ,przez te lata próbowałem prawie wszystkich metod (poza muchą ). Obecnie najwięcej czasu poświęcam spiningowi w najbliższym sezonie więcej czasu poświęcę gruntówce (DS i feeder ), pozdrawiam i życzę taaaaaakiej ryby w nowym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diego87 Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 witam serdecznie,Mateusz 23lata mieszkam w Mogilnie.Wędkuję 20lat:)pozdrawiam i połamania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobol Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 wedkujesz od 3 roku życia ? gratuluje Witam, ja mieszkam pod Toruniem wędkuje od lat 3 . Pozdrawiam wszytkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 26 Grudnia 2010 Share Napisano 26 Grudnia 2010 Witam serdecznie... Mam na imie Maciej i mieszkam w Poznaniu. mam 34 lata i wędkuje od zawsze jak tylko pamiętam raz z lepszymi raz z gorszymi efektami. W tej chwili z braku wolnego czasu wróciłem tylko do spiningu którym wczesniej zajmowałem sie maniakalnie... Karpiarstwo wymagało bardzo dużo wolnego czasu i poświęcenia więc byłem zmuszony zrezygnować... łowie głownie na rzece warcie ale również spininguje sporo z pontonu na jeziorkach w okolicach poznania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzC5791 Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Witam. Mam na imię Grzegorz,lat 35.Wędkuję od dziecka.Mieszkam między Nowym Sączem a Krynicą Górską w malowniczej miejscowości Łabowa.Zapraszam na pstrążka. Wędkuję na Kamienicy, Dunajcu,Rożnowie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Witam wszystkich bardzo serdecznie Ostatnio więcej czytam na forum niż piszę, musiałam się więc "przypomnieć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaudiusz Napisano 1 Stycznia 2011 Share Napisano 1 Stycznia 2011 Witam wszystkich. Jestem nowy na forum. Mam na imię Roman, lat 59. Wędkuję od 10 lat. Moja ulubiona metoda to spławik a ryba to leszcz. Jestem z Warszawy ale wędkuję na jednym z jezior mazurskich. W okresie od maja do połowy października codziennie jestem na jeziorze chyba że przeszkodzi burza. Na początek tyle pozdrawiam wszystkich "po kiju" a w Nowym Roku życzę wspaniałych przeżyć nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgor Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Dzień dobry, Nazywam się Marcin. Łowię na sztuczne przynęty. Ulubiona ryba - szczupak. W tym roku mam jednak plan, aby ulubioną rybą stał sie w końcu wiślany boleń! Wszsytkiego dobrego w Nowym Roku! Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambusisko Napisano 5 Stycznia 2011 Share Napisano 5 Stycznia 2011 witam wszystkich Przemek 33 lata, polnocna szkocja /kraina pstraga i lososia a pozatym mnostwo szczupaka i okonia/ wedkuje 4-5 lat i mam nadzieje ze tak zostanie juz do konca .. Tylko spinnning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmbkmb Napisano 8 Stycznia 2011 Share Napisano 8 Stycznia 2011 witam wszystkich Mariusz, dopiero zaczynam przygodę z wędką. łowiska to rzeka Bug okolice broku, Narew okolice Różana, Michałowo. Chętnie poznam kogoś kto udzieli mi wskazówek. Wszystkim życzę wspaniałych połowów i widoków nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BUŁA Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Sieeeemanko Mam na imię Robert pochodzę z Jastrzębia a obecnie mieszkam w Wodzislawiu. Wędkuje juz od paru lat z przerwami ale zawsze powraca się do czegos co ma sie we krwi. Napadło mnie znów w ubiegłym roku po paru latach przerwy i stąd moja wizyta na Forum. Objezdzilem wszyskie łowiska jakie pamietam z tamtego okresu i w zblizajacym sie sezonie mam ochotę poznac nowe miejsca i tajniki tej profesji Mam nadzieje ze dobrze trafiłem i dowiem sie tu czegoś wiecej a i jak bedzie trzeba to jesli tylko bede mugł to i pomogę WIelkie Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aadam Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 Cześć.Mam na imię Adam i zaczynam dopiero przygodę z wędkowaniem.Mieszkam w Jastrzębiu Zdroju,mam20 lat.Witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinryba Napisano 11 Stycznia 2011 Share Napisano 11 Stycznia 2011 witam mam na imie Marcin mam 29 lat mieszkam w sulechowie woj lubuskie a moja przygoda z wedka rozpoczeła sie 17 lat temu i od tamtego czasu nie mogę zyc bez wedki teraz od kilku lat używam tylko metode gruntowa na odrze ....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominix318 Napisano 11 Stycznia 2011 Share Napisano 11 Stycznia 2011 Witam wszystkich nazywam się Dominik koło Szczecina.Moja przygoda z wędką zaczęła się 4 lata temu pozdrawiam i życzę taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakiej ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 11 Stycznia 2011 Share Napisano 11 Stycznia 2011 Witajcie niewitani oraz witający witanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
10metrowa płoć Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 siemanko właśnie wbiłem na to forum bo chcę gadać o tym co po prostu kocham czyli o wędkarstwie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazzoll Napisano 13 Stycznia 2011 Share Napisano 13 Stycznia 2011 siema witam ekipe Maciek jestem ryby łapie od niedawna na poczatku troche siedzialem ze splawikie ale od kiedy mialem w rece spining juz nic innego nie istnieje łowie dopiero od pol roku wiec zaden tam ze mnie wedkarz ale coraz bardziej sie tym pasjonuje pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolkrause Napisano 14 Stycznia 2011 Share Napisano 14 Stycznia 2011 Witam. I przyszła na mnie pora. Spining to moja pasja a szczegolnie klenio-jazie, bolki oraz sporadycznie łoski i trotki. Pozdrawim Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi