Vitto Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Na imię mam Wiktor od niedawna mieszkam w miejscowości Zaniemyśl, a ponieważ jezior jest w okolicy pod dostatkiem postanowiłem zakosztować wędkarskich emocji. Do tej pory nie wiele z tego wychodzi ale siedzenie z kijem nad wodą sprawia mi dużą frajdą i wciąga coraz bardziej . Interesuję się także sportem, głównie rower, siłownia i bieganie, oraz technologiami informatycznymi (ładna nazwa dla gadżetów, gier itp ). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczenex Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 Witam, jestem Hubert, mam 23 lata wędkuje już od 12 lat... Generalne lubię spławik grunt i spining. Ale od 3 lat skupiam się tylko na feederze, żeby udoskonalić swoje umiejętności w tej metodzie Mieszkam w okolicy Ujścia/Piły. Wędkuje na Noteci, oraz na Warcie w okolicach Kiszewa/Obrzycka oraz na Jeziorach w Lubaszu, Chodzieży i w Bytyniu. Bardzo chętnie umówię sie z kimś na wspólny wypad. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek22 Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 Witam Adrian 22 mieszkam na Podhalu lata wędkuje od 15 lat.Stosuje z powodzeniem wszystkie metody choć najbardziej kuleje z spiningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
te0 Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 Witam Wszystkich użytkowników. Nazywam się Jarek, pochodzę z woj. Lubelskiego. Łowię metodą spiningową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janiu Napisano 19 Lipca 2012 Share Napisano 19 Lipca 2012 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Łukasz jestem z Łodzi. W moim rodzimym okręgu PZW nie ma zbytnio atrakcyjnych wód więc korzystam z dobrodziejstw okręgów ościennych. Łowię głównie na spławik i grunt. Ostatnio zakupiłem feedera i chciałbym się od Was czegoś w tym temacie nauczyć a w miarę możliwości dzielić się własną wiedzą i doświadczeniem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milosz Napisano 30 Lipca 2012 Share Napisano 30 Lipca 2012 Witam , nazywam się Miłosz i mam 23 lata Moje doświadczenie z wędkowaniem ogranicza się do wypraw z dziadkiem blisko 15 lat temu Mam nadzieję że wyniosę z tego forum wiele przydatnych informacji . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
womaly23 Napisano 31 Lipca 2012 Share Napisano 31 Lipca 2012 Witam, Pietrek lat 29 Radom, łowię od urodzenia (można tak powiedzieć )metodą spinningową. Kocham Wisłę i na niej poławiam przeważnie Bolki( od 10 roku życia), Klenie,Okonie i Sandały. Oczywiście zbiorniki wokół Radomia też obławiam chociaż z roku na rok coraz gorzej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k123amil Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Witam nazywam sie Kamil mam 17 lat, wedkuje o 11 lat a od 2 lat zajmuje sie tylko metoda karpiawa. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homrapsa Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Witam Mam na imię Dawid, mam 23 lata, wędkuje od dziecka. pochodzę z okolic Wrocławia poza moczykijem interesuje się sportem piłka nozna, polityka, rower, aktywny wypoczynek. moje ulubione metody połowu to: Grunt, spławik i karpiowanie. Wędkuje szczególnie na odrze i w okolicznych wrocławskich łowiskach. Chętnie poznam nowych kolegów z którymi mógłbym wędkować. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszn01 Napisano 11 Sierpnia 2012 Share Napisano 11 Sierpnia 2012 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Effect Napisano 13 Sierpnia 2012 Share Napisano 13 Sierpnia 2012 Witam.Jestem Dominik,mam 15 lat.Wędkuje od 7 lat.(Z dziadkiem zaczynałem.) Ulubiona metoda:Spławik,grunt. Ulubiona ryba:Szczupak Ulubione łowiska: Odra,Kanał Dychowski,Bóbr,Żwirownia w Żarkowie Od jakiegoś czasu poluje na sumy Pozdrawiam ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxx Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Witam wędkarską brać. Wędkuję na kaszubskich jeziorach już ponad 50 lat. Preferuję wędkarstwo finezyjne - DS i boczny trok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kappa00 Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 Witam.Jestem Paweł, dla znajomych "Kapi", mieszkam w okolicach Jasła na podkarpaciu.Ulubiona metowa wędkarstwa to oczywiście spinning, ale gruntowa zasiadka też mi odpowiada. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oerlemans Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Witam. Mam na imię Karol i mieszkam w Zamościu woj. lubelskie. Jestem wędkarzem amatorem przez duże "A" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zalus Napisano 17 Sierpnia 2012 Share Napisano 17 Sierpnia 2012 Witam. Nazywam się Patryk. Mam 18 lat. Mieszkam na Mazurach. Przygodę z wędkarstwem dopiero zaczynam, choć pierwsze połowy miałem 10 lat temu z dziadkiem, lecz to było parę wyjazdów. Miesiąc temu łowiłem u kolegi na stawie, złowiłem karpia i strasznie mnie wciągnęło. Gdzie nie jadę, biorę od dziadka bata, ale aktualnie poszukuję wędki dla siebie(lepszej niż z bazaru) i "mentora", do którego mógłbym się zwrócić w razie potrzeby. Jeśli ktoś ze stażem byłby chętny pomóc "zielonemu" się trochę oswoić, byłbym wdzięczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel88 Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Witam, mam na imię Daniel(22lata).Pochodzę z Lublina.Przygodę z wędkowaniem zaczałem 2 lata temu,amatorsko zajmuje się połowem ryb.Moja ulubiona metoda polowu ryb to spinning oraz grunt.Poza rybkami w wolnym czasie intersuje się również żużlem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda79 Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Witajcie. Mam na imię Rafał(32l), wędkuję w zasadzie od dziecka(z niewielkimi przerwami). Zaczynałem na józefowskiej Łasze, i teraz wróciłem do korzeni . Łowię tylko i wyłącznie na spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimmy007 Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Witam. Bartłomiej - 22l. odkąd pamiętam interesowało mnie wędkarstwo, a od zeszłego sezonu zająłem się wędkarstwem wyczynowym z drobnymi sukcesami, w tym roku zostałem V-ce Mistrzem Okręgu Sieradzkiego, obecnie mieszkam we Wrocławiu i chcę poznać tutejsze łowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek80cm Napisano 22 Sierpnia 2012 Share Napisano 22 Sierpnia 2012 Witam .Mam na imię Filip mieszkam w Krakowie . Wędkuje głównie na rzekach (klenie,pstrągi pot.,sandacze ) i jeziorach(okonie i szczupaki ). Bardzo lubię łowić na spinning ,łowię ta metodą od 7 roku życia . Ps. Największą rybą jaką złowiłem to sandaczyk 53 cm na uklejkę z gruntu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sool79 Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Witam serdecznie wrociłem teraz z misji w Afganistanie i postanowiłem udac sie w okolice rodzinnych stron na wedkowanie. Jesli to nie bedzie problem prosze o kilka informacji dotyczacych Zbiornika w Domaniowie..preferuje lowienie z gruntu na martwa rybke z brzegu..ktore miejsca i w jakim kierunku bo przyznam sie ze nigdy tam nie bylem:-) dziekuje z gory i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesluczak Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Witam jestem Grzegorz mieszkam w Wielkopolskim mam 13 lat lubię łowić na spławik,grunt oraz zbieram informacje o łowieniu spiningowym. Moje zainteresowania to wędkarstwo i sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotruso Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Witam. Na imię mam Piotr. Mieszkam w Warszawie. Wędkuję od kilkudziesięciu lat z przerwami. Ostatnimi czasy zainteresował mnie spinning i obecnie na tej metodzie wędkowania skupiam się najbardziej. Najczęściej łowię na Wiśle w Kępie Polskiej. Jeszcze nigdy nie byłem ze spinningiem w Warszawie, chciałbym wreszcie spróbować tam połowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzo Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Witam wszystkich Mam na imie Miłosz, moja przygoda z wędkarstwem zaczęła się około 2002 roku, chociaż ostatnie lata to były pojedyńcze wypady nad wodę, które można policzyć na palcach jednej ręki, to teraz postanowiłem odkurzyć wędki i powrócić do starej pasji . Moja ulubiona metoda to grunt, jęsli chodzi o łowiska ciężko powiedzieć, bo w około szczecina jest multum pięknych miejscówek ciepły kanał dolna odra, dziewoklicz, podjuchy, "autostrada" okolice dolnego siodła, klucz, jezioro ińsko itd... Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
judzi Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Cześć wszystkim. Jestem Marcin, dla znajomych judzi. Powoli dopiero odkrywam uroki wędkarstwa, ale coraz mocniej się do nich przekonuję. Póki co - wrocławska Odra of course. Pewnie z niejednym forumowiczem miałem okazję się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysio.35 Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Witam Wędkarstwem interesuje się dwa lata i tyle czasu czytam to forum. Ulubiona metoda polowu to spinning, a od czasu do czasu spławik z batem. Łowiska to Warta w okolicach Sierakowa i Poznania. Jest to piekne i ciekawe hobby, daje mi odprężenie, wyciszenie, jest odskocznią od pędzącego życia. Pozdrawiam wszystkich i połamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi