Jajko Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Witam wszystkich! Dla znajomych jestem Jajko, łowię na Wiśle w okolicach Bydgoszczy. Głównie łowię sandacze, ale nie gardzę innymi spiningowymi rybami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwagier Napisano 13 Listopada 2012 Share Napisano 13 Listopada 2012 Witam, jestem Dariusz i mieszkam w Ostrowcu Świętokrzyskim. Tam też łowię na spinning na rzeczce: Kamienna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gracekhunters Napisano 18 Listopada 2012 Share Napisano 18 Listopada 2012 Siema. Mam na imię Gracjan,mam 13 lat a przygodę z wędką zaczynałem w wieku 6 lat,najbardziej lubię łowić metodą spławikową ale innymi też czasami. Jestem z Bierutowa pod Oleśnicą na dolnym śląsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOBA Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 Cześć. Jestem tu nowy.Moja ulubiona metoda to spinning, a ryby na które najczesciej poluje to sandacz i okoń.Mieszkam w Łomiankach i najczesciej łowie na Wiśle w okolicach od Warszawy do Wyszogrodu.Pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egeniusz Friede Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 Mam nadzieję, że nie zaszkodzi trochę autopromocji? Od kilku lat, trzy razy dziennie, wspólnie z łaciatym odbywamy dłuższe lub krótsze spacery po okolicy. Jesteśmy jednym z elementów pejzażu naszego Osiedla. Rozpoznawalnym przez przechodniów, a szczególnie przez dzieci. Dalmatyńczyk swoją popularność zawdzięcza filmowi animowanemu Walta Disneya. Powstałemu, o czym nie każdy wie, na podstawie opowiadania Dodie Smith. Zdarza mi się być zazdrosnym o jego popularność. Dzieci na spacerach z matkami, a bywa że i nastolatki, pytają czy mogą go pogłaskać? Pomyśleć, że zaledwie kilkadziesiąt lat temu, to samo pytanie dotyczące mojej osoby, widziałem w oczach mijanych na ulicy rówieśniczek? Cóż, każdy w życiu ma swoje pięć minut. Na spacerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papillon Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Witam, Już jako 14 letni chłopak przemierzałem z bambusem odrzańskie brzegi. Później nastąpiła przerwa - służba wojskowa , żona , dziecko. Teraz po wielu latach ponownie powróciłem na stare miejsca których nie mogę poznać. Wiele się zmieniło w metodach połowu i przynętach i mam nadzieję , że obecność na tym forum troszkę mi pomoże odnaleźć się w rzeczywistości. Najczęściej wędkuję na Odrze, w lecie - feeder a jesienią - spinning. O kurcze co ja piszę - chyba powinno być staram się wędkować jeśli wziąć pod uwagę obecność na tym forum wielu autorytetów. Pozdrawiam całą brać wędkarską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feedermistrz Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz46 Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 witam mam na imię MARIUSZ wędkuje od ok.15 lat dużo łowie na spining oraz wyczynowo na spławik. mam zamiar kupić tyczkę używaną za małe pieniądze zacząć zabawę na całego. posiadam bata 7m ale to nie jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colbert Napisano 4 Grudnia 2012 Share Napisano 4 Grudnia 2012 Witam:) Wędkować się dopiero uczę, pojawiłem się na forum, by doskonalić swoje umiejętności i dzielić pasją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mnichu Napisano 26 Grudnia 2012 Share Napisano 26 Grudnia 2012 Witam. Jacek dano mi na imię,już trochę czasu wędkuję przeważnie zawsze kręci mnie spining Pozdrawiam Serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_kill Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 Witam Mam na imię Jarek. Wędkuję od 97 roku czyli jak miałem 10 lat Tą pasje zawdzięczam dziadkowi Stasiowi który zabierał mnie na ryby i pomógł wyrobić kartę i za to jestem mu ogromnie wdzięczny. Na chwilę obecną uwielbiam łapać na spining ale jak mam możliwość posiedzę też ze spławikiem a coraz częściej połapię również na muchę (brak mi doświadczonej osoby do kilku rad co do techniki). Prywatnie studiuje prawo i pracuję w kancelarii adwokackiej. najczęściej można mnie spotkać nad rzeką WKRA która jest łowiskiem tak zaskakującym jak pogoda w naszym pięknym kraju:). Nie lubię ludzi, którzy łamią pewne przepisy. Ja wolę rybki wypuszczać może kiedyś jeszcze je złapię. Nie mam nic przeciwko wędkarzom którzy wezmą sobie rybkę do usmażenia z łowiska, tylko z umiarem. Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak013 Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 Witam nazywam się Michał łowie od 6 lat a głównie karpie i od czasu do czasu w rękę wpadnie feeder i bolonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szanoj Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Jestem z Chorzowa uwielbiam spinning i mam zamiar zostać aktywnym forumowiczem pomagającym innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pogori Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Jestem z Bierunia i szukam łowiska prywatnego w okolicy bo mam dość PZW. łowię od kilku lat na grunt lub federka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Witam Ślązaków i innych nowych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mckarp Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Witam mam na imie Patryk , łowie karpie oraz spininguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1998 Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 Cześć wszystkim mam na imię Adam wedkuje dopiero od 2 lat głównie na spinning. Moim ulubionym jest szczupak i okoń i sum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teslej Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Cześć i czołem. Jestem tutaj nowy ale za niedługo będę stary. Mam nadzieje że czegoś się dowiem od was a wy ode mnie. Mam już swoje zdanie na temat wielu rzeczy w wędkarstwie dlatego pewnie nieraz będę się z kimś kłócił i sprzeczał broniąc swojego zdania ale ja już taki jestem i twierdzą że konstruktywna kłótnia czy sprzeczka prowadzi do dalszego poznania i rozwoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarySum Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Witam, na imie mi Janusz. Mam 62 lata, łowie niecałe 50. Można powiedzieć, że na rybach zjadłem żeby, przemierzyłem cała europe po łowiskach. Łowie głownie z gruntu, znajomi wędkarze mówią na mnie "król karasia" hehe. Po złowieniu zawsze zabieram ryby (mimo ze ich nie jem), ale place zlodziejskie skladki i ryby sa moje wiec je biore. Jesli ktos chce sie poradzic lub pogadac zapraszam na PW Pozdrawiam, Janusz "StarySum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Witam serdecznie wszystkich nowych użytkowników. Jesli ktos chce sie poradzic lub pogadac zapraszam na PW A ja do tematów i dyskusji bezpośrednio na forum. W tym celu powstało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Po złowieniu zawsze zabieram ryby (mimo ze ich nie jem), ale place zlodziejskie skladki i ryby sa moje wiec je biore. Jesli ktos chce sie poradzic lub pogadac zapraszam na PW Pozdrawiam, Janusz "StarySum" Witaj Janusz ! Napisałeś 7 postów a już wiadomo kim jesteś - lepiej nie udzielaj rad ludziom na forum, dla dobra wędkarstwa i ochrony ryb odpisujesz gościowi ze nie kupi wędki za 150 zł - ba - ze za ta kasę nie kupi nawet dobrej żyłki... ale 200 zł za szwedzki stół pełen rybiego mięsa uważasz za złodziejską składkę... innych postów, m.in cła za przywiezione z USA kilka szpulek Power pro nie komentuje... moralność kalego... przepraszam ze to musialem napisać, ale żenada stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł S. Napisano 9 Stycznia 2013 Share Napisano 9 Stycznia 2013 Witam wszystkich! Mam na imię Paweł. Wędkuje od 6 roku życia. Mam 28 lat. Ulubione metody to spławik, grunt oraz spinning. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaello Napisano 13 Stycznia 2013 Share Napisano 13 Stycznia 2013 Witam wszystkich fascynatów wędkarstwa , osobiście wędkuję od 1986 roku moją ulubioną metoda jest spining oraz bat.Łowię na wodach podkarpackich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta Napisano 13 Stycznia 2013 Share Napisano 13 Stycznia 2013 Witam:) Mam na imię Marta, przygodę z wędkarstwem dopiero zaczynam , liczę na waszą pomoc i cenne wskazówki Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lafroy Napisano 14 Stycznia 2013 Share Napisano 14 Stycznia 2013 Witam forumowiczów, Wędkarstwem zainteresowałem się mając 10 lat. Pasję tą uprawiałem przez lat 7, był to głównie spinning (okonie, szczupaki, sporadycznie sandacz), rzadziej spławik. Po równo dwudziestoletniej przerwie powracam do wędkowania, tym razem z synem, który ma 8 lat, który sporo czyta, ogląda wędkarskie programy na Discovery Channel, więc rokowania są niezłe. Ta wiosna będzie naszym pierwszym wspólnym sezonem. Od jakiegoś czasu czytam Wasze porady odnośnie sprzętu, coś już zakupiłem, resztę nabędę jak zgłębię temat technik i sprzętu. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi