szanoj Napisano 14 Stycznia 2013 Share Napisano 14 Stycznia 2013 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Witam:)Mam na imię Marta, przygodę z wędkarstwem dopiero zaczynam , liczę na waszą pomoc i cenne wskazówki Pozdrawiam:) strzelin - może przynajmniej będą regularniejsze sprawozdania ze stawów w Białym Kosciele.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikora krystian Napisano 19 Stycznia 2013 Share Napisano 19 Stycznia 2013 Witam mam na imie krystian wedkarstwem interesuje sie od 7-go roku zycia pamietam jak zaczynalem lowic na leszczyne to byla 1 wedka splawik wystrugany z kory a ciezarek z rozbrojonego akumulatora teraz moje zaineresowanie przekladam najbardziej na wyczyn dlatego zrezygnowalem ze spiningu ale czasami tez karpiuje to tyle o mnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salmon-studio Napisano 21 Stycznia 2013 Share Napisano 21 Stycznia 2013 Cześć witam wszystkich forumowiczów nazywam się Emil i pochodzę z Gostynina niewoelkiego miasteczka w środku polski okolice piękne miasto jest schowane dookoła lasu + 26 nie żartuję jezior w samym mieście nie licząć okolic jest gdzie na ryby iść + 2 rzeki ulubiona metoda połowu spinning hobby oczywiście nieuleczalne wędkarstwo i majsterkowanie w wolnych chwilach a gdy tylko wena mnie trafi projektuję woblerki między 1 a 7 cm mam nadzieję, że moje doświadczenie na cos się przyda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwosz1 Napisano 21 Stycznia 2013 Share Napisano 21 Stycznia 2013 Witam wszystkich na imie mam Marek mieszkam w Słupsku nad morzemkuzynka mi przywiozła z usa Humminbird 997c SI i potrzebuje pomocy bo nie wiem jak do tego sie zabrać może ktoś ma taka pozdrawiam marwosz1@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fujaral1 Napisano 27 Stycznia 2013 Share Napisano 27 Stycznia 2013 Cześć mam na imie Marek mieszkam w Trzycierzu nie daleko od Nowego Sącza wędkować zaczne w wakacje wszystkimi metodami moim marzeniem jest złowić suma o wadze min 5 kg zajmuje sie terz strzelectwem od niedawna, informatyką, motoryzacją i militarią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gonzo Napisano 7 Lutego 2013 Share Napisano 7 Lutego 2013 Witam, i mnie wypada więc się przywitać. Pochodzę ze Szczecina, gdzie dużo wody, a wędkuje już ponad 20lat Łowię z łodzi spławik, grunt, spinning i z lądu na jeziorach zachodniopomorskich głównie z gruntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stan Napisano 8 Lutego 2013 Share Napisano 8 Lutego 2013 Witam wszystkich!!! Mam na imie Stanisław, mieszkam w Wilnie (Litwa), wędkuję od ok. 4 lat, od 2 lat wyłącznie metodą Feeder, uczestnicze w zawodacz wyczynowych na dzis tylko w Litwie, ulubiona zdobycz i ryba porządania to leszcz Inne pasje ... samochody, informatyka. Chyba wystarczy _________________ Pozdrawiam Staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielak Napisano 8 Lutego 2013 Share Napisano 8 Lutego 2013 Witam na imię mam Damian jestem z Prudnika,wędkuje od 4 lat w tym roku rozpoczynam zabawe z karpiarstwem liczę na cenne wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
midi Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Witam wszystkich. Jestem z Krakowa i chętnie czytuję wasze (już nasze, przepraszam ) forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy-72 Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Witam.Jestem Paweł-Łysy -Wędkuje od ponad 30latek,głównie spławik i grunt.jako ,że urodzony w Zielonej Górze uwielbiam też FALUBAZ i PIVKO. Połamania kija -Dla Wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saviano Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Cześć, Mam na imię Marcin. Kilkanaście lat temu wędkowałem dużo. W tym roku zgadałem się ze znajomym, wyrobiliśmy sobie karty wędkarskie i postanowiliśmy chodzić na ryby aby mieć chwilę dla siebie a także na męskie rozmowy. Muszę jeszcze z rodzinnego miasta przywieść swój dawny sprzęt, poczekać nieco na ocieplenie a w między czasie rozpocząłem struganie woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacok Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Witam,mieszkam w Sobótce(k.Wrocławia)mam na imię Krzysiek.Ryby łowię praktycznie od dziecka,obecnie przede wszystkim mucha czasem spinning,okazyjnie federek .Forum przeglądam od dłuższego czasu,ale to mój pierwszy post.Mam nadzieję nadal czerpać wiedzę i w miarę możliwości być pomocnym .Pozdrawiam wszystkich użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andras Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Witam . Na imię mam Andrzej , jestem z lubuskiego .Wędkuję już dosyć długo bo ponad 30 lat z małymi przerwami , ale to mój mały nałóg pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banita Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 Wędkuję od dzieciństwa z mniejszymi lub większymi przerwami robię zdjęcia również od dzieciństwa trzecią moja pasją jest sprzęt pływający, łódki, kajaki, żagłówki i motorówki. Robię i naprawiam łódki, ostatnio pracuje nad deską SUP i mała łódką do wywożenia zanęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.gajowy Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 Witam Mam na imię Adam lat 37 wędkuję prawie tyle samo głównie ostatnie 30km Bugu +ZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zamki Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Witam wszystkich serdecznie. Ryby łowie ponad 30 lat. Od dwunastu produkuję przynęty co podoba mi się na równi z łowieniem. Mieszkam w Morągu wokół wielu pustych jezior. Ostatnie lata swojego hobby poświęciłem na łowienie troci w Bałtyku. Fajna zabawa. Pozdrawiam cały Haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-opole Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 Witajcie, mam na imię Adam i mieszkam pod opolem, mam 21 lat. Parę lat temu łowiłem wyczynowo ale niestety z braku czasu i funduszy przestałem. Ostatnie dwa lata nie opłacałem karty a w tym roku postanowiłem ją opłacić i pobawić się w spinning chętnie powędkuje kiedyś z kimś doświadczonym gdzieś w Opolu. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjpol Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 Dzień dobry ..... Jacek z Wrocławia. Od roku zapalony spinningista, wędkarz od 30 lat .... z kilkuletnią przerwą. Obecnie często and wodami w zachodniej części Wrocka .... Bystrzyca, Ślęza, Odra od Maślic do Janówka. Do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariolkaa90 Napisano 12 Marca 2013 Share Napisano 12 Marca 2013 Witam wszystkich! ;] Pewnie większość się zdziwi ale nie jestem mężczyzną ;] Mam na imię Mariolka, mieszkam w Białej Podlaskiej [wschód Polski jakby ktoś nie wiedział]. Bardzo wkręciło mnie wędkarstwo, z 2 tyg kupiłam sobie pierwszą wędkę, wcześniejsze były tylko prezentami, które ktoś mi dał bo już tej wędki nie używał. Liczę na to, że dowiem się na tym forum czegoś interesującego. Dopiero się uczę ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 12 Marca 2013 Share Napisano 12 Marca 2013 Na pewno znajdzie się kilku panów chętnych na wspólne wędkowanie w Twojej okolicy Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy1978 Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillbn Napisano 25 Marca 2013 Share Napisano 25 Marca 2013 Witam wszystkich mam na imię Kamil, wędkuje ok dziecka ze sporymi przerwami ostatnie trzy sezony raczej ciężka gruntówka na Wiśle teraz tylko spinn Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feederalny Napisano 27 Marca 2013 Share Napisano 27 Marca 2013 Witam wszystkich miłośników wędkarstwa. Zaglądam na Haczyk.pl od dawna, ale czas zacząć robić to aktywnie. Ryby łowię - no może próbuje łowić - od dawna. Pierwszą kartę wędkarską otrzymałem po zdaniu egzaminu który poprzedzał kilkutygodniowy kurs ! Ach, co za czasy (lata osiemdziesiąte zeszłego tysiąclecia-ALE TO BRZMI!)...Kilka lat wędkowania, głównie spławik...potem przerwa. Od kilkunastu lat ile mogę, ale mogę niewiele....Odra, Mietków...no tu chyba zrobię przerwę... , Bukówka , Słup i znów ODRA, czasem Prosna. Głównie feeder-DS. Czekam na wiosnę - sprzęt gotowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 27 Marca 2013 Share Napisano 27 Marca 2013 Witam wszystkich nowych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi