FoFo Napisano 7 Maja 2013 Share Napisano 7 Maja 2013 Cześć. Mam na imię Damian, rocznik 95, jestem z Urszulina - województwo Lubelskie Głównie łowię na Sumin, Grabniak, Wytyczno. Moje ulubiona metoda to grunt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichaleBielsko Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 Witam wszyskich kolegów po fachu :)Jestem z Bielska(obecnie Czechowic za sprawą żony) Moja ulubiona metoda to grunt, spławik a i czasem wyskocze ze spinningiem Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mosteque Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 Cześć wszystkim. Jestem z Żyrardowa. Przez całe życie moją ulubioną metodą był spławik - odległościówka. W tamtym miesiącu kupiłem sobie pierwszego pickerka i całkowicie zakochałem się w tej metodzie! Lubię też czasem pomachać spinem, ale większych sukcesów nie odnotowałem. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoLeo Napisano 14 Maja 2013 Share Napisano 14 Maja 2013 Witam wszystkich. Jestem z okolic Krosna Odrzańskiego, najczęściej przesiaduję na Odrze, ale i na jeziorko tez wyskoczę. Głównie feeder i bolonka, czasami spining Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bini184 Napisano 14 Maja 2013 Share Napisano 14 Maja 2013 witam mam na imie marcin jestem z chojnice (pomorskie) wedkuje okolo 7 lat a mam 27 przewaznie splawik bez sukcesow no moze 1.4kg karas zloty jak mi odbije to szybki wyskok na spin ale tez bez rewelacji szczuply 70 cm pozdrowienia i zapraszam w bory tucholskie ulubione moje lowisko (charzykowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukryty Napisano 14 Maja 2013 Share Napisano 14 Maja 2013 Witam wszystkich. Nazywam się Grzesiek i jestem ze Szczecina. Głównie siedzę nad jeziorkami gdzie jest cisza i spokój, gdzie można odpocząć od codziennego stresu, a i także wyciszyć się przy wędkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angulia Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 Witam wszystkich. Moją ulubioną metodą połowu jest spinning.Choć inne metody połowu nie są mi obce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szept z sali Napisano 17 Maja 2013 Share Napisano 17 Maja 2013 Witam. Szept z sali- mieszkam obecnie w Zyrardowie. Ulubiona metoda- karp z dna. Nie stronie tez od innych metod polowu i innych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGUrban Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Witam...na imię mam Adam..łowię z przerwami mieszkam w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seniorek Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 Witam Wszystkich, Wędkuję w okolicach Wrocławia. Głownie spławik - tylko stawy i jeziora. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miłośnik okonia Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Witam! Krzysiek z woj. lubuskiego, okolice Nowej Soli, praktykuję spinning (uwielbiam mierzyć się z okoniami) lubię też łapać z gruntu na własnym stawku 2 ha Pozdrawiam serdecznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sernick Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Witam, Na imię mam Robert, mieszkam w Chrzanowie. Kompletny laik ze mnie - a że chciałbym zacząć wędkarską przygodę postanowiłem tutaj poszukać rad. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emil. Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Witam, jestem Emil, preferuję głównie spinning, pochodzę z woj. opolskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan999 Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 Cześć mam na imię Bogdan jestem z krzeszowic lubię łowić metodą spiningową jak również gruntową i spławikową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztygr Napisano 3 Czerwca 2013 Share Napisano 3 Czerwca 2013 Witam Mam na imię Hubert. Mam 33 lata, a wędkarstwem interesuję się od najmłodszych lat. Od roku zacząłem interesować się bardziej profesjonalnie jeżeli można tak napisać o amatorskim połowie Moimi ulubionymi metodami połowu są w kolejności: grunt, spławik a na końcu spinning. Wędkuję głównie w okolicach Zalewu Zegrzyńskiego (zalew, narew, bug) ale chciałbym spróbować również gdzie indziej. Z miłą chęcią potowarzyszę ws wspólnym wypadzie na rybki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfshadow Napisano 8 Czerwca 2013 Share Napisano 8 Czerwca 2013 Cześć wszystkim. Na imię mam Przemek jestem z Jaworzna (śląskie) i łowię z krótszymi i dłuższymi przerwami jakieś 26 lat. Dużo czasu spędzam w terenie (niekoniecznie z wędką) Zawsze lubię dobrze zjeść i wypić coś niekonwencjonalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amil112 Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Witam, jestem Kamil, z Podkarpacia. Do wędkarstwa mnie ciągnie od kilku lat i jakoś postanowiłem to rozruszać i pierwsze co zrobiłem to zarejestrowałem się tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekN Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 Witam, mam na imię Grzegorz, łowię ryby od kilkunastu lat. Forum haczykowe przeglądałem regularnie, jednak dopiero teraz uznałem, że będę aktywnie uczestniczyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 12 Czerwca 2013 Share Napisano 12 Czerwca 2013 Witam, Artur z tej strony internetowej autostrady Głównie biczuję dolnośląskie rzeczki w okolicy Wrocławia, rozpoczynając swoją przygodę z lekkim spinningiem (do tej pory był głównie spławik i gruncik). Dzięki za super forum, istną kopalnię informacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
major1989 Napisano 13 Czerwca 2013 Share Napisano 13 Czerwca 2013 Siema wszystkim,to dopiero mój drugi sezon wędkowania na serio,wcześniej wędkowałem sporadycznie na "rynkowym sprzęcie",więc dopiero raczkuje w temacie porządnej ryby.Najbardziej lubię łowić z gruntu na DS.Jedynie na kanale używam spławika.Na razie obławiam nie wielkie jeziora mazurskie.Mam nadzieje,że na tym forum znajdę fajne porady i co raz lepiej będę sobie radził nad wodą.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakut Napisano 14 Czerwca 2013 Share Napisano 14 Czerwca 2013 Witam. Grzegorz z tej strony, rodowity poznaniak. Kija moczę od dzieciaka ostatnio miałem troche przerwy, cóż serduszko samo wybrało kiedy zrobić właścicielowi psikusa. No ale od jutra ruszam na łowy (w końcu się doczekałem) Pozdrawiam Cała brać wedkarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smola87 Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 Witam:) Mam na imię Mateusz mam 26 lat i pochodzę z Chełma. Jestem praktycznie nowicjuszem w dziedzinie wędkarstwa i dopiero zaczynam swoją przygodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof1920 Napisano 19 Czerwca 2013 Share Napisano 19 Czerwca 2013 Witam. Nazywam się Krzysztof. Mieszkam na Górnym Śląsku i jestem całkowitym laikiem w łowieniu ryb. Kiedyś, może jakieś 10 lat temu byłem raz z kolega na rybach. Parę dni temu zachęcony rozmową z człowiekiem z mojej pracy postanowiłem kupić swoją pierwszą wędkę, taką najprostszą. Chce łowić dla zabawy, żeby się odstresować i w ciszy gdzieś posiedzieć. Na razie tyle, co będzie dalej to się zobaczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enzo06 Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 Witam Wszystkich. Michał, mam 23 lata, przygodę z wędką dopiero zaczynam Mieszkam w okolicach Brzeska i głównym łowiskiem na które się nastawiam jest rzeka Wisła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabko Napisano 25 Czerwca 2013 Share Napisano 25 Czerwca 2013 Witam! Kilka o ile nie kilkanaście lat łowiłem na muchę i na spinning na Podkarpaciu. Jednak życie zmusiło mnie do przeprowadzki i obecnie mieszkam w Warszawie. I tu chciałbym kontynuować swoje wędkarskie praktyki. Z racji barku znajomości wody i bliskiej odległości moje wyprawy póki co to Wisła i Kanał Żerański. Z czasem może coś więcej – o ile znajdę kompanów/przewodników do wspólnych wypraw. Dzięki forum liczę na poznanie ciekawych ludzi, znalezienie dużo ciekawych informacje o metodach połowu na spinning i muchę w dużych rzekach Mazowsza a także o okolicznych łowiskach. Pozdrawiam cała społecznosć !! gabko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi