Tomaszek Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Siemanko nowi! Tylko tyle Wam dziś napiszę na powitanie, bo mój poprzedni post powitalny dla nowych został usunięty z tematu wobrażacie sobie chyba co musiał zawierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zed Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 witam wędkuje od 3 lat tylko spin trosze o was poczytałem i się zarejestrowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 28 Sierpnia 2007 Share Napisano 28 Sierpnia 2007 wobrażacie sobie chyba co musiał zawierć zbędny sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinningista Napisano 28 Sierpnia 2007 Share Napisano 28 Sierpnia 2007 Witam. jestem nowy na tym forum i man nadzieje że będę mógł pomóc wielu osobom oraz sam będę mógł uzyskac pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 28 Sierpnia 2007 Share Napisano 28 Sierpnia 2007 Witam wszystkich nowych użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny17 Napisano 29 Sierpnia 2007 Share Napisano 29 Sierpnia 2007 siemano , Bartek lat 17, lubie holowac spore okazy nie lubie cwaniaczkow chodzących z siatkami !! i zawijających wszystke rybki ;( w dodadtku niewymiarowe. Mam nadzieje z ebede mogl komus pomudz ale takze uzyskac informacji na dany temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek^wro Napisano 29 Sierpnia 2007 Share Napisano 29 Sierpnia 2007 Czesc wszystkim. Michał, lat 22, student AE we Wroclawiu. Poza tym zapalony fan Skody Octavii i od ostatniego czasu zapalony spinningista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 29 Sierpnia 2007 Share Napisano 29 Sierpnia 2007 Michał, lat 22, student AE we Wroclawiu.Witam ciebie i wielu innych ,prośba o zapoznanie się z regulaminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 30 Sierpnia 2007 Share Napisano 30 Sierpnia 2007 Witam wszystkich nowych użytkowników Michał, lat 22, student AE we Wroclawiu Ooo i gorące pozdrowienia dla wszystkich studentów i wykładowców mojej byłej uczelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 30 Sierpnia 2007 Share Napisano 30 Sierpnia 2007 Siemka, jestem nowym użytkownikiem, nazywam sie Bazyli Rusinko , mówcie na mnie Wacek , jestem z Polkowic , łowię głównie metodą spinningową w której odnosze bardzo duże sukcesy. Wielokrotnie łowiłem medalowe sumy , szczupaki , sandacze... Moim największym sukcesem jest złowienie 65 kilowego suma w Odrze. Mam 37 lat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Henryk-Hum Napisano 30 Sierpnia 2007 Share Napisano 30 Sierpnia 2007 Dzień Dobry! Nazywam się Henryk Humrówiła (czyt.Humrówiła). Mam 47 lat, wędkuje od ok.35 lat. Moją pasją jest wędkarstwo spławikowe. "na ryby" jeżdżę po całej Polsce, a nawet za granicą- ale to tylko kiedy otrzymam zaproszenie na zawody od organizatorów). Moja rekordowa Rybka to 57kg - Sum złowiony w Bennohaus. Na swoim koncie mam kilka miejsc na podium w wygranych zawodach powiatowych i krajowych( mniejszych rangą nie zaznaczyłem). W Swoim życiu opracowałem kilkanaście zanęt, przynęt, ochotek spławików i sztucznych przynęt ( oczywiście wszystkie w.w są niezawodne) np. przez kilkanaście lat układałem przynętę ogórkową. Ogóra trzeba odpowiednio doprawić i przez ściśle określony czas gotować. Na tą przynętę każdy Amur, karp i lin nie weźmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 30 Sierpnia 2007 Share Napisano 30 Sierpnia 2007 Witajcie. W Swoim życiu opracowałem kilkanaście zanęt, przynęt, ochotek spławików i sztucznych przynęt ( oczywiście wszystkie w.w są niezawodne) no to widzę że nam cosik zdradzisz czyt. podzielisz się informacjami na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 30 Sierpnia 2007 Share Napisano 30 Sierpnia 2007 ryba, Henryk-Hum, witajcie ja nie złowiłem suma 70kg i nie odnoszę światowych sukcesów ale cieszę sie że tak zacne grono wędkarzy zawitało na to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Henryk-Hum Napisano 30 Sierpnia 2007 Share Napisano 30 Sierpnia 2007 Pewnie, że sie podzielę, wiele tych przynęt itp. opracowanych właśnie przeze mnie znalazło zastosowanie w wielu firmach i cieszą się naprawdę dużą popularnością, nazw firm nie podam bo to już by była jakaś swego rodzaju reklama. A tak swoją drogą to każdy jest zawodowcem tylko wśród innych wędkarzy tego nie dostrzega i wcale nie uważam sie za jakiegoś bossa. Chciałem tylko zaznaczyć fakty Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 30 Sierpnia 2007 Share Napisano 30 Sierpnia 2007 Pewnie, że sie podzielę Henryk-Hum, ryba, witajcie w gronie Haczykowców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 30 Sierpnia 2007 Share Napisano 30 Sierpnia 2007 Bazyli Rusinko to Ty i sołtys jesteś Czekam z niecierpliwością na tajemnice sukcesu w tematach spinningowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 30 Sierpnia 2007 Share Napisano 30 Sierpnia 2007 przez kilkanaście lat układałem przynętę ogórkową. mam nadzieję że miałeś z tego jakiś kredyt.ryba, Henryk-Hum, witajcie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hols75 Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Witam wszystkich wędkarzy z forum. Wędkuje od kilku lat, ale bez większych sukcesów myślę, że przy waszej pomocy się to zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł1 Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 Cześć, mam na imie Paweł jak w nicu , mam 27 lat i wędkuję z karta od 11 lat wcześniej kłusowałem;-) mieszkam w warszawie ale pochodze ze skarżyska kamiennej. Poszukuje kompana/ów do wspólnych wypadów. Dysponuję samochodem tak więc wyskok poza miasto mile widziany Wedkuję na spławik i na grunt. Pozdrawiam Wszytskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 wcześniej kłusowałem Nie ma to jak dobre wejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taaatooo Napisano 3 Września 2007 Share Napisano 3 Września 2007 Witam Wszystkich Forumowiczów. Paweł 36 lat z Warszawy, łowiłem jako nastolatek, a teraz wspólnie z córką odświeżam "stare" hobby. Wcześniej łowiłem na spławik i spinning, teraz dorzuciłem grunt - "feederka". Życzę Wszystkim taaakiej ryby i połamania kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonklySlod Napisano 5 Września 2007 Share Napisano 5 Września 2007 Jestem Zbyszek z Olsztyna. Łowie od malego gdyż moi dziadkowie to zapaleni wędkarze. Moje pasje to spining, siatkowka. Łapie i na rzekach i na jeziorach na spławik i spining. Mój rekord: 5kg szczupak na Łynie w pazdzierniku 2006 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny zwierz Napisano 5 Września 2007 Share Napisano 5 Września 2007 Witam wszystkich wędkarzy. Mam 16 lat i mieszkam w pięknej miejscowości jakiej są Sośnicowice(koło Gliwic). W świat wędkarstwa wciągnął mnie mój kolega. Hehe może wstyd się przyznać ale wędkarstwem interesuję się dopiero od tygodnia, jednakże już żałuje, że tak krotko. Myślę, że na początek to wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł1 Napisano 5 Września 2007 Share Napisano 5 Września 2007 Tomaszek> a jak nazwiesz wędkowanie bez karty wędkarskiej ? Rozumiem że Ty się z kartą urodziłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 5 Września 2007 Share Napisano 5 Września 2007 Paweł1, nie urodziłem się z kartą i wyobraź sobie, że nie kłusowałem zanim ją miałem. Ale nie masz się czego obawiać - to forum jest bardzo tolerancyjne jeśli chodzi o takie sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi