Pilker_89 Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Witam. Więc tak, jestem z okolic Bydgoszczy mam 18 lat a rybki łowie od "zawsze" a tak na poważnie zacząłem łowić jakieś 3 lata temu. Mam kilka rekordów, za które nie muszę sie wstydzić Na rybki staram się jeździć często. No i uwielbiam nocne zasiadki. Czasami nawet od piątku do niedzieli... xD pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 mozambikanin, o witam kolegę z Legionowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu_Wichura Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Witam wszystkich! Mam na imię Zbyszek i mieszkam we Wrocławiu. Studiuję na wydziale mechanicznym Politechniki Wrocławskiej więc można do mnie śmialo wali z kłopotami natury motoryzacyjnej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Witam wszystkich nie witanych ,pamiętajcie też o regulaminie forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Witam. Mam na imię Maciek i jestem z krakowa. Wędkarstwem zajmuję się już od lat. Dużo spininguję, czasem także grunt lub spławik. Ostatnio wciągnęło mnie karpiowanie. jestem chetny na wszelkiego rodzaju wypady zwłaszcza na karpie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Witam. Na imię mam Mariusz. Wiek 28 latek. Pochodzenie Jaworzno Przygodę z wędkowaniem dopiero zaczynam Metoda połowu spining Z miłą chęcią wybrał bym sie z kimś doświadczonym na rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefaspirit Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 Witam wszystkich użytkowników haczyka!!! Nazywam się Piotr.Obecnie mieszkam w Zabrzu. Wędkuje od kilkunastu lat. Nie wyobrażam sobie lepszego spędzania wolnego czasu niż z wędką w ręku Ulubiona metoda to spinning, choć nie stronie też od bacika i gruntówki. Ulubione łowisko to ODRA-w czasie studiów we Wrocławiu, a obecnie ok. Kędzierzyna-Koźle. Pozdrawiam całą brać wędkarską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaffre Napisano 10 Maja 2008 Share Napisano 10 Maja 2008 Witam. Mam na imie Robert, mieszkam w Osinach koło Częstochowy. Wędkuje dopiero pierwszy sezon. Często można mnie spotkać na rz. Warta(50 m za domem:)) oraz zbiorniku Poraj(4km:D). Jako, iż na ryby chodzę pierwszy sezon nie znam się jeszcze dobrze na tym wszystkim ale powoli się uczę . Wrazie czego liczę na wasza pomoc:] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof1 Napisano 10 Maja 2008 Share Napisano 10 Maja 2008 Witm wszystkich jeszcze nie witanych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 10 Maja 2008 Share Napisano 10 Maja 2008 Witaj Robert jeśli chodzi o Poraj to ja tam też często wędkuje głównie spinn z łódeczki. Życzę sukcesów i taaaaaaakiej ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samplot Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Witam wszystkich mam na imię Janusz , mieszkam w Zabrzu .Wędkuję od kilku lat głównie w pobliżu ( nie posiadam samochodu ) ,dalsze wypady tylko z kimś ,głównie Chechlo-Nakło , Poraj ,Kozłowa Góra.Tylko metoda gruntowa ! Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej_Lupkowsk Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Witam. Mam na imię Maciej. Aktualnie mieszkam w mieście Ojca Imperatora. Wędkuję od 2 lat. Jestem zupełnym samoukiem i co za tym idzie niewiele jeszcze potrafię. Wędkarstwo to zajęcie, które wpadło do mojego życia i poprzestawiało wszystko. Pozdrawiam wszystkie Koleżanki i wszystkich Kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Aktualnie mieszkam w mieście Ojca Imperatora.No dobre nie powiem . A po za tym witam wszystkich nie witanych i zapraszam do lektury regulaminu forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej_Lupkowsk Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 właśnie staram się przebrnąć przez przez regulamin. Ale jak coś przeskrobię mimo przeczytania to nie krępujcie mi się tego wytknąć. PORZĄDEK MUSI BYĆ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek_W Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Witam wszystkich, Jestem wędkarzem od długiego weekendu do następnego. Łowiłem jako maluch na bambusówkę 4,5 m rybki spokojnego żeru, ale od kilku sezonów łowię ze znajomymi także na spining. Głównie odwiedzamy jeziora kaszubskie, zwłaszcza często bywaliśmy nad Mauszem, ale domek, który wynajmowaliśmy został sprzedany... i już nie mamy tam fajnej mety. Co do sprzętu to długo pożyczałem od tych znajomych, aż 2 sezony temu zżarł mnie wstyd i kupiłem coś aby mieć swoje, czyli Shimano Catana AX270m. Połowiliśmy trochę okonków, płoteczek, zdarzył mi się też szczupaczek 55 cm, ale - jak pisałem - pewnie za mało mam okazji. W ostatni majowy weekend pojechaliśmy na Mazury nad jezioro Wałpusz. Było zimno, dźdźysto i nis nie brało... aż tu ciekawostka. Po przezbrojeniu kija na spławik i kilku rzutach pod trzciny, trafił mi sie półkilowy lin Poza tym nic takiego, co warto by opisywać. Patrzyłem jednak z zazdrością jak kolega wykonuje z łatwością precyzyjne rzuty kijkiem o szczytowej akcji, a moja Catana nie bardzo mi jakoś na to pozwalała (ma akcję paraboliczną). Poza tym jest to oczywiście sprawa doświadczenia, ale tym jego kijkiem i mnie wychodziło co chciałem. Tak więc po przestudiowaniu dzisiaj niniejszego forum (za co wszystkim serdecznie dziękuję !!!), wybrałem się po nowy kijek. Jestem od kilku godzin w posiadaniu Shimano Technium DF 240 ML (5-20g), który leży mi w ręku jak trala-la. Teraz jeszcze tylko tydzień cierpliwości i.. następny długi weekend, tym razem nad jeziorem Charzykowskim. Zobaczymy jak kijek sprawuje się w praktyce. Pozdrowienia dla wszystkich Jacek z Gdańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Pozdrawiam wszystkich nowych i starych haczykowców. Do zobaczenia nad wodą Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Aktualnie mieszkam w mieście Ojca Imperatora.No dobre nie powiem Noo Pozdrawiam wszystkie Koleżanki i wszystkich Kolegów Wzajemnie, pozdrawiamy szanownego kolegę Oczywiście witam wszystkich niewitanych nowych użytkowników naszego wspólnego foruma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honik Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Cześć jestem Patryk mam 16 lat wędkuje od 3 lat na forum jestem od tygodnia Mieszkam w Katowicach.Moje ulubione łowiska to:Przeczyce,Poraj,Dziećkowice.Lubie też stawy blirzej mnie.Moje rekordy:kilkanaście karpi,amur,pare szczupaków największy 86cm. Złowiłem terz sandacza 76cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Wiek: 12 Cześć jestem Patryk mam 16 lat w którym miejscu jest nieprawda i dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz23 Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 Witam Nazywam się Łukasz i jestem z Lublina. Mam 15 lat. Wędkarstwem interesuję się od paru lat(głównie spławik i spinning). Moim ulubionym łowiskiem jest jezioro Firlej nie daleko Lublina. Rekordów nie mam za dużo ale oto kilka z nich : szczupak ok.2-2,5kg , okonie ok.30-35cm, karaś srebrzysty ok.1-1,2kg. Przez ostatni czas wypuszczam wszystkie złowione ryby i muszę przyznać, że daje mi to tyle samo radości co sam hol. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 Witam wszystkich.Jestem tutaj nowy i dlatego zamierzam sie przdstawic.Nazywam sie Marcin.Mieszkam we wroclawiu i tutaj glownie wedkuje.Moje ulubione metody to spalawik i DS.Chociaz ostatnio troszke chodze za spiningiem.Jeszcze bez "ryby zycia",ale wszystko przedemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 WitamMoim ulubionym łowiskiem jest jezioro Firlej nie daleko Lublina. Firlej, znam, znam Ale tam jest masakra podczas weekendów, nie mówiąc już o wakacjach. Pozdrawiam i witam wszystkich niewitanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OSA Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 Witam Kolegow, Jestem Emil z Gdyni, lowie okazjonalnie i rekreacyjnie ale juz ponad 10lat. Mam nadzieje ze sie moja wiedza teoretyczna znacznie wzrosnie dzieki temu forum. Pozdrawiam Cala Brac Wedkarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 witajcie wszyscy zachęcam do zapoznania się z regulaminem forum i zaprzyjaźnienia się z opcją "szukaj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 Nie no nie wierze już meslem ze nie dożyje kogoś z pięknego miasta Gdynia:>:>:> mała reklamka musi być witam wszystkich a w szczególności pomorze i kolegę z gdańska czule witam:>:> no może nam tez się uda zrobić jakieś wypady razem jak to chłopaki we wrocku robią :>:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi