krz1981 Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Witam Mam na imie Mariusz wedkuje od ładnych paru lat i na koncie ładnych pare ryb wielu gatunków. Największym problem stanowi dla mnie (tu sie nie smiać) Karp hehe Nie złowiłem jeszcze żadnego choc mam na koncie nawet niedużego Amura. W tym roku z kolegami wykupiliśmy składki PZW oraz mamy opłacone stawy podległe naszemu kolu. I jesteśmy nastawieni na tą rybę ale niestety z żadnym, skutkiem i na tym skupie swoje pytania na tym forum Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Witam, i zapraszam do zgłębiania tajników wędkarstwa, na tym forum jest co czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVok Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Witam. Po prawie 3 latach przerwy zaczynam znowu chodzić na ryby,na razie ze spinningiem po Jeziorce w okolicy Piaseczna.Na to forum trafiłem szukając info o jakimś kołowrotku (nie pamiętam już o jakim) i trafiłem na opis Tici Libry dzięki któremu rozebrałem jedną i naprawiłem blokadę wstecznych obrotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiniarz Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 Witam. Michał mi na imię, mam 25 wiosen a wędkuję od ósmego roku życia. Mieszkam w Łomiankach, a kije mocze w każdym jeziorku nad którym się znajdę. Co do rzek to nie mam przekonania, ale chyba będzie się trzeba kiedyś przełamać. Łowię na spławik i spining, przy czym spining dopiero poznaję ( mój drugi sezon ). Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikias9 Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 Witam Mam na imię Mikołaj i mam 13 lat, mieszkam we Wrocławiu.Wędkuje od około 2-3 lat.Na wakacje jeżdżę do babci na mazury do mrągowa(bo tam się urodziłem)są tam 3 piękne jeziora 1.Czos(największe)2.Sułtapie małe(najmniejsze:D)3.którego nie znam nazwy. Startowałem na mazurach w zawodach gdzie zająłem 2 miejsce wśród juniorów.Moją największą rybą jest jak na razie karaś (40cm) ale wkrótce jadę na szczupaka i może mi sie poszczęści. Dziękuje i Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasienka32.33 Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 witam wszystkich!i co pomoże mi ktoś z was?prosiłam o radę z jaką zanętą haczykiem ,robaki jak tak to jakie jak nie to na CO ŁAPAĆ karasia i lina.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 proszę czytać to[pojedynczych zdań już nie będę wyciągał] http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=1016 http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=3521 A to jest podstawa przetrwania: http://haczyk.pl/forum/search.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alijah Napisano 9 Sierpnia 2008 Share Napisano 9 Sierpnia 2008 Witam spolecznosc wedkarska! Mam na imie Kamil, obecnie mieszkam w Rzeszowie...Wedkuje od 1992 roku z malymi przerwami:) Moja rzeka to Wislok oraz San. Pozdrawiam serdecznie oraz zycze polamania kija! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nokilek Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Witam wszystkich WĘDKARZY! Mam na imie Przemek i jestem z Bydgoszczy. Mam 29 lat i łowię rybki od 7 roku życia. Moją pasją jest głównie spining i co się z tym wiąże drapieżniki. Łowię w jeziorach a od 2 lat również na Wiśle. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarom81 Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 jarom81-piotrek i jestem z zabrza.pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carol200 Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Witam wszystkich!! Mieszkam w Międzyrzeczu,mam 38 lat,wędkuje od 2-3 lat -obecnie prubuje swych sił w spiningu-(pierwszy wymiarowy sczupak!!!!!!!!!!) Jestem orwarty na wszelkie porady,uwagi, pozdrawiam. Acha, jestem-Carol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastianb Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Witam wszystkich moczących kije. Seba lat 30 mieszkam w Tychach wędkuje od małego smyka. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 sebastianb, skoro podajesz skąd jesteś to uzupełnij proszę dane w profilu jeśli to nie problem... witam wszystkich nie witanych i zapraszam do zapoznania sięz regulaminami forum haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carol200 Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 "sebastianb" -tzn. jakie dane mam uzupełnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Witam wszystkich carol200, czy ty jesteś sebastianb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carol200 Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Witam Artech, nie ja jestem carol200, a "sebastianb" chciał abym uzupełnił dane- więc się pytałem go jakie to dane mam uzupełnić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Witam Artech, nie ja jestem carol200, a "sebastianb" chciał abym uzupełnił dane- więc się pytałem go jakie to dane mam uzupełnić. Pozdrawiam heh to sinus pisał do sebastianab żeby to on uzupełnił swoje dane nie ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carol200 Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 no!! to teraz wiem! Dzięki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek293 Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Witam! Jestem Olek i łowię na Zalewie Koronowskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Witam haczykowa spolecznosc Jestem poczatkujacym wedkarzem bawiacym sie w DSa. Mozna mnie spotkac glownie w Szczecinia na Odrze i jej kanalach. Do zobaczenia nad woda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSU Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Witam wszystkich Mam na imię Krzysztof i spinninguję na Brdzie... Pozdrawiam z Chojnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 witam nowych i starych, łówcie i piszcie jak rybki współpracowały, czy miały ochote na wasze przynęty, i nie tylko o tym. Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 również witam wszystkich dotąd niepowitanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szalony_kat Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Witam serdecznie wszystkich poławiaczy.Mam na imię Rafał. Mam 25 lat i wędkuje od 22 czyli prawie całe moje życie i na 100% nie zamierzam przestać. Zaczynałem od łowienia na spławik małych płotek, okoni,leszczy i wszystkiego co powiesiło mi sie na haczyku.Frajda była W późniejszym okresie zacząłem łowić na spining i z gruntu. Ostatnio metoda gruntowa wygrywa gdyż przebywam większość czasu w Holandii a tam moim zdaniem szczupaki (nawet te metrowe) słabo ciągną. Karpie okazały sie lepszymi przeciwnikami a ze jest ich dużo i to naprawdę duże okazy to mam co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Witam wszystkich nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi