seop1906 Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 był może ktoś już w tym roku na pogori 4 właśnie mam zamiar się tam wybrać tylko nie wiem czy sie opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 No ja jesdzcze nie byłem i tez jestem ciekaw co tam słychac wiec bede wdzieczny jak dasz znac co tam słychac jak juz wrócisz z wypadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seop1906 Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 niestety nie wypal pojechalem na pogorie 4 nie bylo nikogo pojechalem na przeczyce jednak ja bez wyników ale za to załapałem się na pierwsza kontrole w tym roku gosciu stal obok mnie zlowil w nocy 3 leszcze a w dzien przy mnie zlowil 2 i karpia z gruntu lecz ryba jeszcze nie obudzila sie dobrze i nie bierze jeszcze tak ostro za to podziwialem cale stado kormoranów wyżerajacych nasze ryby stadko takie z ponad 30 okazów. jedynie z czym mi sie udało to pogoda była piękna. lecz też prosze o jakieś info na temat pogori 4 bo dalem jestem zdesperowany na to miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wild Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 a zaluj mogles zostac na pogori bo warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seop1906 Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 a bierze już ryba na pogori ijesli ktoś możę wytlumaczyć jak dojechać od wojkowic na tą pogorie bede wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seop1906 Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 wild, witaj a wiesz moze czy ryba bierze od strony piekła jak sie idzie tą drogą co jest parking na pogori 3 bo mam zamiar sie wybrać tam jutro ale nie wiem gdzie isc a na dodatek musze isc na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek84dg Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Witam panowie jak tam na Pogorii 4 byl juz ktos i jak z efektami oplaca sie jechac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiti Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 Witam. Ma ktoś jakieś doświadczenie z tym zbiornikiem, bo łowię tam od jakiegoś czasu ale bez zbytnich rezultatów. A jeziorko ładne i jest cicho, nie ma plazowiczow. Może jakaś mała podpowiedź, jak tam łowic i na co. Z góry wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BROWAReq Napisano 9 Sierpnia 2009 Share Napisano 9 Sierpnia 2009 Witam, jestem tu nowy i mam pytanie odnośnie Pogorii III. Byłem tam dwa razy na dzionek+ nocka i wyniki hmmm szczupaczek 36 cm, 4 brania na trupka - wszystkie puste i tony zielska. Siedziałem mając za plecami Pogorię II - pierwsze miejsce na lewo od wpływu z Pogorii II. Na jaką rybę się można nastawiać w tym miejscu? Czy może lepiej wybrać inne miejsce? Z tego co widziałem to osoby siedzące tuż przy wpływie rzeczki mają zawsze siatkę zatopioną z jakąś rybką w środku - wiadomo wpływa rzeczka to ryba się tam trzyma. Na tym miejscu obok zero brań na robaki, kukurydze, pellet. Jeśli ktoś tam łowi to napiszcie czy daleko od brzegu czy bliżej. Może ma ktoś jakieś dobry patent na te zielsko? Pozdrawiam Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 3 Października 2009 Share Napisano 3 Października 2009 Cześć. Był ktoś ostatnio na pogori 1 ??? Chciał bym sie tam niebawem wybrac i chciał bym wiedziec czy cos bierze i na co sie nastawic.? Za wszelkie info z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson.b Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Odświeżę trochę temat. Jak tam Panowie efekty na lodzie na Pogoriach? Złapał ktoś coś godnego uwagi? Ja byłem parę razy na I i raz na III i niestety niczym specjalnym sie nie moge pochwalić. Płocie do 25 cm, leszczyki do 30cm i kilka drobnych okoni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Bywam systematycznie na III i czasami na IV Efekty bywają różne czasami bryndza innym raze jest OK Dzisiejszy wyjazd 12 płoci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamyczekpl Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 a ja dzis na pogori 1 3 płocie po 32 cm ale z lodem juz trzeba uważac juz nie moge doczekac sie do ciepła az na pogori 4 stopnieje lód mam tam swoje ukochane rybne miejscowki xd!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Kamyczek Na roztopy to jeszcze trzeba poczekać ponoć wraca mrozik nocami nawet do -8 Dopisz coś do profilu !!!! bo jakiś taki ANONIMOWY jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson.b Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 a ja dzis na pogori 1 3 płocie po 32 cm ale z lodem juz trzeba uważac juz nie moge doczekac sie do ciepła az na pogori 4 stopnieje lód mam tam swoje ukochane rybne miejscowki xd!! Uuu. Dopiero co się zalogowałeś i juz pierwsze ostrzeżenie A jak z okoniami u Ciebie ostatnimi czasy? Trafił sie jakis konkretny, czy tylko na płocie polujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Robson jedziesz w tygodniu na P3 na zwiady Od dzisiejszej nocy zaczynają się przymrozki i to takie do -5 , więc spokojnie jeszcze połowimy , daj znać jak z lodem Ja dopiero pojadę w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson.b Napisano 2 Marca 2010 Share Napisano 2 Marca 2010 Robson jedziesz w tygodniu na P3 na zwiady Od dzisiejszej nocy zaczynają się przymrozki i to takie do -5 , więc spokojnie jeszcze połowimy , daj znać jak z lodem Ja dopiero pojadę w weekend No kombinuję jak mogę, ale...żonę mam w 9-tym miesiącu ciąży i trochę inne sprawy mi wypadają hehe Może w piątek, jak nic sie nie wydarzy do tego czasu, bo teraz to juz może w każdej chwili Niedługo bedę musiał zawiesić trochę działalność wędkarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Proszę o info , Jak wygląda sytuacja z lodem na Pogorii 3 i 4 Jeśli ktoś mieszka w okolicy lub jedzie obok wielka prośba o sprawdzenie Mam zamiar się wybrać w sobotę i nie bardzo uśmiecha mi się wracać o 7 rano do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamyczekpl Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 nie wiem jak z 4 ponoć siedza wędkarze na pogori 1 jest lód w miare gruby a na3 trójce tez siedzą wędkarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Kamyczek osobiście sprawdzałeś, że siedzą czy to tylko zasłyszane informacje I najważniejsze, z jakiego dnia posiadasz te informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Wczoraj na III, na lodzie, spokojnie ponad 10 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Dzięki GOFER dobrze że się odzywasz Wymiatasz na lodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamyczekpl Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 ja dzisiaj na 4 byłem i 2 leszcze 35 cm i 5 maly okonkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Panowie dzięki za info czyli spokojnie jak sie pogoda utrzyma to do końca marca łowimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson.b Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Mam info z wędkarskiego, że na trójce wczoraj siedzieli i dzisiaj tez ktos jechał. Ja na krótkie zwiady śmignę jutro to napiszę co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi