robson.b Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Swoja drogą nigdy nie byłem kontrolowany nad Pogoriami. Czy tam w ogóle ktoś sprawdza łowiących? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wild Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 witam , na jedynce bardzo czesto sa kontrole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 2 lata temu byłem kontrolowany co tydzień na P4 , i co ciekawe nie tylko rejestr połowu ale i siatka podlegała sprawdzeniu , jak był ktoś podpadający to nawet pojazdy sprawdzali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson.b Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 To bardzo dobrze, ale z tego wniosek, że trójka jest traktowana po macoszemu, bo ja nie byłem tam kontrolowany nigdy! A może taki zbieg okoliczności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamyczekpl Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 hmmmm na pogori 1 naprawde jest sporo kontrol to jest prawda! na 4 tez mnie w tatmtym roku kontrolowali okolo 7 razy a na pogori 3 nie widzialem nigdy kontroli nie dbaja wogule o to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyQ Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 Witam Wybiera si e może ktoś powędkować w niedzielę na POGORIE III lub IV ?? Wędkuje jakieś pół roku z mizernymi efektami i nie będę urywał że z chęcią spotkałbym się z kimś na wspólnym wypadzie, który jeszcze pozwoliłby mi doszlifować pewne rzeczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamyczekpl Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 ja sie wybieram i w sobote i w niedziele i musze wyprubowac swojego nowego feederka bo dzis kupiłem sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyQ Napisano 15 Kwietnia 2010 Share Napisano 15 Kwietnia 2010 ja sie wybieram i w sobote i w niedziele i musze wyprubowac swojego nowego feederka bo dzis kupiłem sobie Cześc napisałem Ci PW napisz co i jak to się zgadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyQ Napisano 17 Kwietnia 2010 Share Napisano 17 Kwietnia 2010 Wybiera się ktoś jutro na rybki na którąś z POGORII chętnie z kimś powędkuje I może mi ktoś powiedzieć, w którym miejscu są SPADY na P4 ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson.b Napisano 17 Kwietnia 2010 Share Napisano 17 Kwietnia 2010 Wybiera się ktoś jutro na rybki na którąś z POGORII chętnie z kimś powędkujeI może mi ktoś powiedzieć, w którym miejscu są SPADY na P4 ????? No niestety ja w temacie SPADÓW Ci nie pomoge... P4 nie znam za dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyQ Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Spoko poradziłem sobie jakoś ale na P4 TOTALNA Cisza nic nie bierze siedziałem 4h i nic pojechałem na Przeczyce i tam Płoć i Mały Leszcz na topie jak na razie ale bez większych sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam.f Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam Kolegów. Mam pytanko,czy na Pogorie 4 mozna dojechac samochodem nad wode i gdzie? chciałbym sie wybrac na weekend. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyQ Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam Kolegów. Mam pytanko,czy na Pogorie 4 mozna dojechac samochodem nad wode i gdzie? chciałbym sie wybrac na weekend. Pozdrawiam. Cześć Można dojechać od strony Wojkowic Kościelnych. Jest tam spora piaszczysta plaża + trasa rolkowo-rowerowa ciągnąca się aż do Dąbrowy Górniczej - jeżeli chodzi Ci o wypoczynek. Jeśli interesują Cię miejscówki to raczej z tej strony ciężko będzie coś połowić raczej druga strona zbiornika albo po środku musiałbyś czegoś szukać. Przyznam Ci się, że mieszkam jakieś 600m od niego ale rzadko tam bywam na rybkach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam.f Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 No własnie chodziło mi o jakąś miejscówke żeby można było autkiem dojechać do wody bo troche tego sprzetu woże i ni8e chce mi sie za bardzo kilka razy z tym zasuwać Konkretnie to chciałbym sie gdzies na węgorka ustawic.. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowak Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 witam moglby ktos sie podzielic(nawet na priva) informacja na temat P4, chcialbym sie tam wybrac pobawic w najblizszych dniach z okonkami a nieznam tego zbiornika kompletnie - kazda rada byla by dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyQ Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 No własnie chodziło mi o jakąś miejscówke żeby można było autkiem dojechać do wody bo troche tego sprzetu woże i ni8e chce mi sie za bardzo kilka razy z tym zasuwać Konkretnie to chciałbym sie gdzies na węgorka ustawic.. Pozdrawiam . Jeżeli chodzi o węgorze to niestety nie pomogę mało łowie na tym zbiorniku więc nie znam go za dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson.b Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Też tam nie jeżdżę, ale szczerze mówiąc o węgorzach z PIV nie słyszałem. Na PI i PIII wiem, że są, ale czy są również w Kuźnicy Warężyńskiej... Tego nie wiem, ale jakoś nikt nigdy sie nie chwalił. Ba nawet nie słyszałem, żeby ktoś tam nastawiał się na tą rybę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatiel Napisano 27 Kwietnia 2010 Share Napisano 27 Kwietnia 2010 Witam Z racji tego, że powoli nudzi mi się Pogoria I - jak wiadomo im cieplej tym większa presja, mam pytań parę w sprawie Pogorii IV. Czy łowił ktoś kiedyś od strony drogi E75, jeśli tak to jak najlepiej dojechać nad wodę samochodem. W sobotę robiłem krótki rekonesans i znalazłem kilka dróg prowadzących w las, przy niektórych były zakazy wjazdu, przy innych zaś nie. Patrząc na mapy, powinny prowadzić gdzieś nad wodę albo w okolicę - wolę jednak spytać, by gdzieś się nie zakopać Jak wygląda sam prawy brzeg? Są tam bagna, na jednym z planów Pogorii IV widziałem, że są zaznaczone, czy jest sucho? Czy, jest tam głęboko? Są jakieś fajne miejscówki, gdzie można połowić batem i DS-em? Warto w ogóle z tej strony łowić, czy lepiej udać się na lewy brzeg - w okolicę Kuźnicy Podleśnej. Wiem, że pytań dużo, ale w trakcie tygodnia mam zbyt mało czasu by tam podjechać i wszystko sprawdzić. Za wszelką pomoc z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson.b Napisano 27 Kwietnia 2010 Share Napisano 27 Kwietnia 2010 A dzieje sie w ogóle cos na tej jedynce? My bylismy ze szwagrem na nieplanowanym wyjeżdzie w niedziele z rana na PIII. No i niestety znowu sama drobnica. Płoteczki (niektóre z wysypką tarłową), jaziki i okonie. Generalnie kicha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyQ Napisano 27 Kwietnia 2010 Share Napisano 27 Kwietnia 2010 Byłem wczoraj na P4 od strony Wojkowic i parę ładnych Jazi widziałem ale nic nie brało. Jutro po 14:00 też się wybieram po Jazia ale tym razem ze spinem może coś wkońcu się skusi Jak ktoś ma ochotę to zapraszam na pewno mnie dojrzycie bo wybieram się z synkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabatiel Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 a no na P I coś tam się dziej. Jak do tej pory, to karpia złowiłem 3 kg i leszcza, trochę ponad 50 cm. A poza tym to płocie i jazie - jedne większe drugie mniejsze. Ostatnie dwa tygodnie jakieś kiepskie były. Najlepsze efekty miałem w pierwszych dwóch tygodniach kwietnia. I jak z tą PIV? Łowi ktoś od tej strony, o którą pytałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson.b Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 I jak z tą PIV? Łowi ktoś od tej strony, o którą pytałem? Dzięki za info. Ja Ci niestety nie pomogę, bo nad PIV nie jeżdżę. A może trzeba by było zacząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyQ Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Na PIV totalna cisza od strony Wojkowic 4h nad wodą nie przyniosły żadnego efektu. trzeba inne miejsca sprawdzić chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniaa55 Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 Szanowni koledzy w sobotę mamy zawody spinningowe na PIV od strony Piekła. Czy możecie coś doradzić? Na co się nastawić i z jakimi przynętami. Niestety ale nie mamy czasu na rekonesans. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 info na privat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi