DAWID Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 artech mam pytanko na kazdym twoim zdjeciu jest ciemno łowisz pozno wieczorem czy wczesnie rano??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 Poczytaj dokładnie ten temat a będziesz wiedział, a jak to nie pomoże to zawsze możesz wziąć któreś z moich zdjęć na "warsztat" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 A ja postanowiłem wziąc dzisiaj statyw nad wodę.. Bolki "nie dopisywały", ale 2 przechytrzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 A ja postanowiłem wziąc dzisiaj statyw nad wodę.. Moje graty, fajne zdjęcie i kawał ryby piękny pn bolesław mam prośbę czy mógłbyś mi coś niecoś przybliżyć ten statyw ewentualne linki do obejrzenia i zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 SuperSobi wypasiony bolek, powiem wam wnioskując po zdjęciach że bolki wiślane róznią sie troche od odrzańskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Supersobi, polujesz na bolki z plecionką czy tylko mi sie tak wydaje Bo gdzies kiedys czytałem ze odstrasza ona bolenie, czy to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 ja łapie bolki na plecionke od zawsze tylko stusuje przypon taki przezroczysty dragona i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 DAWID, to pewnie ten przypon jest z fluocarbonu. Gdzies kiedys widziałem, chyba na jakimś forum, jak pewnien pan wręcz błagał zeby nie łapac boleni na plecionkę i z przyponami wolframowymi bo ryba strasznie sie okreca nim i sie mocno kaleczy. Ja polując na bolenia używam samej żyłki i krętlik z agrafką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek^wro Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Ja uzywam plecionki fluo i tez nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Od tego sezonu używam tylko PP 10 lb i nie zauważyłem spadku brań w stosunku do żyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 mam prośbę czy mógłbyś mi coś niecoś przybliżyć ten statyw ewentualne linki do obejrzenia i zakupu Oki zrobie fotki i puszcze na maila Supersobi, polujesz na bolki z plecionką Plecionka + agrafka. Bo gdzies kiedys czytałem ze odstrasza ona bolenie, czy to prawda Kompletna bzdura. Pare razy przy połowie szczupaków, z dna przyłowem był bolek - gruba stalka mu nie przeszkadzała. Ja uzywam plecionki fluo i tez nie narzekam Plecionka fluo jest dobra na sandacze z opadu , gdy brania są słabe i delikatne. Dzieki chłopaki za gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek^wro Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Plecionka fluo jest dobra na sandacze z opadu , gdy brania są słabe i delikatne. Wiem, ale Odrzanskim czy tez Bystrzyckim bolkom nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 mam prośbę czy mógłbyś mi coś niecoś przybliżyć ten statyw ewentualne linki do obejrzenia i zakupu roman gawlas oto link: SLIK PRO DX 330 z głowicą Bardzo stabilny i solidnie wykonany "stojak" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Supersobi, Taką kobyłe chce ci się nosić nad wodę ? A jakim aparatem pstrykasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Supersobi, Taką kobyłe chce ci się nosić nad wodę ? Długość po złożeniu: 60 cm Waga: 1,67 kg Ja wiem czy to taka kobyła? W torbie się mieści A jakim aparatem pstrykasz ? Dzisiaj akurat wziąłem lustro, Nikona D60. Artech ale zaśmiecamy temat o bolkach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 Dzisiaj z rana woda zielona na łowisku. Bolki nie chciały współpracować. "Trafił" się jeden -50. Oczywiście okonie jak zwykle nie zawiodły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 Supersobi, a ja dzisiaj zaspałem Oczywiście okonie jak zwykle nie zawiodły. a okonki w tym samym miejscu co bolki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 Supersobi, a ja dzisiaj zaspałem :oops: Widzisz to i dobrze.. nic nie straciłeś... a okonki w tym samym miejscu co bolki?? si.. jak zwykle... w tempie boleniowym... (poprzednim razem trafiłem tam nawet 30taka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 Widzisz to i dobrze.. nic nie straciłeś... Byłem wczoraj, na zero. Woda jak mówisz zielona i ukleje gdzieś wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 ja mam problem z moimi" bolkami po tym jak woda duza przeszła, wydaje mi sie tez ze bolenie zamiast w warkoczach teraz przy brzegu strasznie atakują malutką drobnice nie wiem jakies tarło uklei albo swinki jest czy wylęg jakis małych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 Byłem wczoraj, na zero a z kolei ja wczoraj zaspałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 a z kolei ja wczoraj zaspałem.. no to też nic nie straciłeś Jak nie zaśpię to będę jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 teraz przy brzegu strasznie atakują malutką drobnice przedszkole boleniowe możliwe że tak, ale te większe prawdopodobnie żerują trochę bliżej dna jednak nadal dosyć daleko od brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 9 Sierpnia 2008 Share Napisano 9 Sierpnia 2008 No i udało się nie zaspać. Bardzo prawdopodobne, że był to mój ostatni wypad na bolenie w tym sezonie, życiówki w tym roku nie pobiłem ale na koniec trafił się średniaczek - 63 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 artech o tej porze polujesz na bolenie przy powierzchni czy juz bardziej głęboko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi