Arbiter Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Niedziela dwie żywcówki, rzeka Oława ani puknięcia i tak jest od dawna więc nie nastraja to optymistycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pihonek Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Po sumkach na zalewie zegrzyńskim wczoraj śladu nie było. wpadły za to 4 okonki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorman Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Dzisiejszy okoń 44cm 1,33kg niestety nie mój, lecz kolegi który dopiero rozpoczyna przygodę z wędkarstwem http://www.youtube.com/watch?v=ZwlNpEmlD3g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 nie za dlugo tej ryby trzymaliscie na ladzie?albo sie bierze albo odrazu wypuszcza,starczylo jej sil na odplyniecie a potem mozliwe ze szlag ja trafil ehh nie moge wychodze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 bez przesadyzmu, jakby tak każdy początkujący wędkarz wypuszczał ryby do tego takie okazy nie było by takiego narzekania na brak ryb. Gratuluję okonia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robsonik74 Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 tak trzymalismy ja od piatku ale dzisiaj nam sie przypomniało,jak słysze taki gadanie to mi sie płakac chce wielki wedkarz sam pewnie na codzień lapiesz wieksze i zdjecia robisz odrazu pod wodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HM80 Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Zorman, to jest po prostu nie do uwierzenia. Potwór, nie okoń! Ciekaw jestem jaka będzie następna ryba, gdy Twój kolega Robert nauczy się łowić: rekin? Szczere gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Wiślany wilczek Gryzą ale narazie nieduże mam nadzieje że na większe przyjdzie jeszcze czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Odra i Regalica od 14 do 18 bez kontaktu z dużym sandałem. Kilka maluchów wyjętych. chyba trzeba będzie poczekać na ochłodzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavlo Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Gratki Dawid,piękny sandał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrodobert Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Wczoraj na odrze wyjęte 23 sandaczyki. (30 - 40 cm) Już miałem podbierak w reku i... niestety całkiem spory i całkiem wypasiony szczupak wypiął się z haka. Przynajmniej radość była całkiem spora gdy jeszcze nie wiedziałem, że to szczupły, a on co jakiś czas wyciągał linkę z kołowrotka. A propos dużych sandaczy i ochłodzenia, to trochę podpytałem i podobno rybacy w sieciach znajdują sporo sandaczy i to takich po 3 do 5 kg. Znaczy,ze są! Coś mi się wydaje, że trzeba spróbować po zmierzchu. Może wtedy młodzież będzie już spała i duży podejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 zorman, piekny okon i postawa godna wedkarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 DAWID, piękny "wilczek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G!zmo Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Gratuluje garbusa piękny okaz który wrócił do wody Chwali się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 jesienny szczupaczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Ależ piękny okoń gratulacje, powiem Wam, że taki pasiasty w okolicach tych rozmiarów bardziej mnie cieszy niż szczupak lub sandacz szczupak28, gratki, ale jakiś chudawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Bo głodny Następnym razem powiem im by na kotwiczke zachaczały się tłuściejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewysto Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 witam kolegów wisełka po praskiej stronie od 16 do 18 ja niestety bez brania ale kolega który był ze mną trafił sandała 50 cm.biały ripper 7 cm. ogólnie dużo wędkarzy i sandał ze szczupłym bierze Pihonek gdzie na zegrzu łapiesz ? pod mostem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G!zmo Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Dzisiejszy wypad znów zakończony bez konkretnych wyników. W 4 osoby biczowana woda od 11 do 16 i łącznie 9 strzelcy szczupłych (po 30-35cm) i jeden okoń 27 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pihonek Napisano 4 Listopada 2011 Share Napisano 4 Listopada 2011 lewysto: zaraz obok mostu nie pod samym kawałek dalej , nie sposób nie zobaczyć gdzie , a tydzień temu stało tam ok 100 łódek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rojass Napisano 4 Listopada 2011 Share Napisano 4 Listopada 2011 Dzisiaj 2 godzinki na Wiśle w poszukiwaniu sandacza. Niestety bez kontaktu z jakąkolwiek rybą. Zerwanych kilka gum, poznałem nowe główki, ogólnie wypad udany, choć krótki i bez ryby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomik Napisano 4 Listopada 2011 Share Napisano 4 Listopada 2011 Wczoraj Odra z pontonu i od 10-16 tylko 1 sandał pod wymiar i tołpyga zapięta za ogon.Dopóki nie zobaczyłem ogona myślałem że sum bo przeciągnęła mnie kilka główek i cały czas trzymała się dna.Walka trwała jakieś 15 min. i na koniec pomachała mi ogonem jak łopata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 4 Listopada 2011 Share Napisano 4 Listopada 2011 Dziś przy połowie sandaczy trafił mi się ciekawy przyłów. Zapięty wewnątrz pyska więc zaatakował 7 cm kopyto. Myślę, że to stołeczna, drapieżna odmiana karasia - kozaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 hehe desperat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 dzisiaj kontakt tylko z jednym szczupakiem:/ słabo mi cos ostatnio idzie. ale wyprawa i pogoda spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi