zajac222 Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 godz.7,30, pierwsze napłyniecie ,drugi rzut i sandacz 52cm,nastepny rzut piekny strzał i obcinka no i dalej nic .zmiana miejscowki kilka pstryknięć i nic wiecej ,znowu zmiana miejsca i w drugim rzucie obcinka .zakładam przypon ,przez najbliższą godzinę na zero.zdejmuje przypon i mam kilka pstyknieć jedno przyciete ale schodzi z haka i natym kończy sie dzisiejszy dzionek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teethar Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 Witam, 2 szczubelki wyciągnięte na blachy z Jeziora Kierskiego w Poznaniu. Pierwszy sznurówka ok. 30cm i drugi w okolicach wymiaru. Oba pływają dalej. Zimny dzień był i mgła jak pierun. Jak na ostatnie wyprawy to sukces 100% i jestem zadowolony... Co z tymi rybami ostatnio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tench Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 U nas współpracowały ale same pstrykacze. 10 obciętych gum, masa spadów i tylko jeden 40 cm wyjęty z wody.Wydaje mi się że te 40 to największy rozmiar jaki przechodzi przez sieci Pewnie mięsiarze też nie są bez znaczenia, u mnie sieci nie ma a kalibracja sandaczy ta sam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 Tench, być może. A być może tylko ten rocznik bierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Ogólnie barycz pobliskie stawy lipa przez ta pogode,jutro polowanie na mietusa na odrze,temp. spada takze rokowania w gore:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Placek, Kolego daj znać jutro jak Ci poszło z miętuskami. Ja kilka ostatnich wypadów nad Odrę z trupkiem i filetem muszę zaliczyć do nieudanych ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 a gdzie dokladnie lowiles?ja planuje na Redzin jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 a gdzie dokladnie lowiles?ja planuje na Redzin jechac Na Odrze łowie w okolicy Placu Kromera (najlepsze efekty) w niedziele byłem też na Opatowicach (bardzo głęboko tam jest ale za to muł). Na rędzinie też łowiłem - za Śluzą Rędziń przy ul. Żużlowców ale tam bardzo płytko jest i też bez większych efektów. Szukaj głębszego miejsca (może w klatce?) z możliwie kamienistym dnem. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 No nareszcie moge cos napisać Ostanio sporo pływam na małym leśnym jeziorku bo na Warcie wyników brak Na wodzie stojącej troszke szczupaków złowiłem ale ich wielkość nie powala. Kilka pięćdziesiątaków i cała masa niemiarków. Szkoda że zima tuż tuż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 a gdzie dokladnie lowiles?ja planuje na Redzin jechac Na Odrze łowie w okolicy Placu Kromera (najlepsze efekty) w niedziele byłem też na Opatowicach (bardzo głęboko tam jest ale za to muł). Na rędzinie też łowiłem - za Śluzą Rędziń przy ul. Żużlowców ale tam bardzo płytko jest i też bez większych efektów. Szukaj głębszego miejsca (może w klatce?) z możliwie kamienistym dnem. Powodzenia! wiem wiem tylko ze to ciezki kawalek chleba zeby zbadac z brzegu poziom glebokosci i do tego jescze jak dno jest usytuowane,ale zobaczymy moze sie trafi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 Dzisiaj nocka na Odrze od 2 do 7 rano,duzo bran ale pustych na filecika z ogona ploci,okolo 5 rano ladny mietus 45 cm http://img100.imageshack.us/img100/4030/pb140310.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G!zmo Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 Zalew Cieszanowice lipa brak kontaktu z rybą, później Pilica okolice Sulejowa jeden mały szczupaczyna się uwiesił i na tym koniec. Byłem pierwszy raz nad Pilicą i bardzo mnie zaskoczyła ta rzeka, bardzo piękna dużo odmętów, powalonych drzew w wodzie i zakamarków gdzie na pewno czają się rybki, jestem pewny że tam wrócę i coś złapię ale będzie to chyba dopiero na wiosnę bo będę kończył powoli sezon zima idzie już wielkimi krokami i wymienię wędki na snowboard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 Wczoraj 2 godziny wieczorem na Parnicy na wodach SUM dało sandała 56 cm. Dzisiaj rządny sukcesu dnia wczorajszego w tym samym miejscu z rana przez 3godziny straciłem 12 gum na zaczepach i żadnego kontaktu z mętnookim poza małymi pstryknięciami. Jutro powtórka z rozrywki, nie odpuszczę im już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.N.T Napisano 16 Listopada 2011 Share Napisano 16 Listopada 2011 Witam! Tutaj obiecane zdjęcie okonka (31cm.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Dzisiaj nocka na Odrze od 2 do 7 rano,duzo bran ale pustych na filecika z ogona ploci,okolo 5 rano ladny mietus 45 cm http://img100.imageshack....30/pb140310.jpg Kolego Placek gdzie dokładnie na Odrze łowiłeś ? Ładny miętusek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 dzisiaj w nocy padł kolejny Mentos tym razem 55cm,piekna Ryba,łowilem w okolicach Redzina,co do szczegolow miejscowki niestety nie powiem:) fotke wrzuce pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umberto Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 placek na co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Filet z Ogona Płoci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umberto Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 Dzisiaj zamiast miętowego sandacz 0,75 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozii Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 Dzisiaj sumy nas pozamiatały a miało być sandaczowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 Kozii, gdzie byliscie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xawi Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 byłem dziś cały dzień, łowłem na sprzęt za 500 zł i aż mnie coś chciało trafić jak kumpel wyjął 2 sandacze po 60 cm na sprzęt za 100 zł i łowiłem w tym samym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marusia-92 Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 xawi ryby się łowi umiejętnosciami i doświadczeniem a nie sprzętem za dużą kasę. Pojmij to dla Twojego dobra i skup sie na łowieniu a nie na sprzęcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 byłem dziś cały dzień, łowłem na sprzęt za 500 zł i aż mnie coś chciało trafić jak kumpel wyjął 2 sandacze po 60 cm na sprzęt za 100 zł i łowiłem w tym samym miejscu. hmmm to sprzedaj ten złom ....jak nie łowi ! napisz gdzie te sandacze łowił sprzęt za 100 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 Xawi, Bo sandacze biorą tylko na sprzęt do 100zł albo od 1000zł wzwyż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi