kocur Napisano 20 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2012 Dzisiaj 2 godziny popołudniu za sandałami na Parnicy. Wyjęte z wody 2 kurduple 46 i 50. Woda oczywiście morska żeby nie było. Przynęta to kopyta relaxa na główce 28 wleczone po dnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 20 Stycznia 2012 Share Napisano 20 Stycznia 2012 kocur jak na nasze wody to nie takie kurduple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 20 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2012 rafaZST, no niby tak ale jakoś nie mam szczęścia od jesieni żeby się wstrzelić w coś większego niestety. Wiem że tam one są ale nie możemy się zgrać jakoś. No cóż dopóki pogoda dopisuje będę kombinował. Może w niedzielę spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 dzisiaj pochodziłem troche za troćą, kolega wydłubał taka z 65cm a ja szczupaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 rafaZST, łaziłeś po miescie ? ja dzis byłem ale na zero .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 w miescie własnie kolega złapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawido Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Dziś bez rewelacji, tylko okoneczek, kolega trafił szczupaka i pasiaka pod 25 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 wczoraj kanał w polancu ;sama drobnica ,płotki jelce kielbie ,zabawa przednia pogoda piękna ,nawet przez moment słoneczko wyszło,woda niska chociaż szła lekko do góry;metoda połowu to feeder przyneta pinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Rybka z wyjazdu w pewien górzysty rejon Polski Złowiona na mojego jiga, oprócz tego złowiłem mniejszego 54cm jednak byłem akurat sam i zdjęcie słabe. Pierwszy raz w tym rejonie ale zapewne kiedyś tam jeszcze wróce Oczywiście rybki w dobrej kondycji pływają dalej, nie zabijajmy pstrągów potokowych !!!!!!!! Zwariowany jig na którego złapałem rybe (tak wygląda oczywiście po wyjęciu z wody) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek* Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Piękne pstrągi Dawid, szczerze gratuluję i troszke zazdroszę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Gratulacje!A ten na zdjęciu ile ma? Ja muszę czekać do lutego a już mnie kusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 GRATKI DAWID! Widzę że jak chodzi o duże kropasy to nie masz sobie równych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 DAWID, cholera ale pinkny,gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiperg Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 echhhhh aż mnie ściska :)jak patrzę na te kropki DAWIDA siedzę na L4 w domu ale do piątku chyba nie wytrzymam GRaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcelus77 Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Piekne ryby ! Gratuluje ja czekam do Lutego... Jezeli mozesz to napisz czy u Ciebie potokowiec objety jest ochrona? Jak slysze gorzysty rejon Polski kojarzy Mi sie to z Nowosadeckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Dawid.... Cholera,szacun chłopaku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 DAWID, piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Marcelus77, oczywiście że tam gdzie łowiłem nie jest objęty ochroną gdyby był objęty nie łowiłbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Witam Dawid kawał pstrónga i jak piszesz nie jedyny tego dnia ,i ten górzysty teren , jeszcze raz gratulacje pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Co tu tak cicho panowie,nic nie wędkujecie? ja ostatnio zasiadkę na leszcza sobie urządziłem niestety ani skubnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Wczoraj pierwszy, "poważny" ale krótki wypad na rybki w 2012r. W sumie 3 pstrążki, niestety bez wymiaru, wszystkie na 6cm tonącego wobka Plecionka Berkley NanoFil przeszła chrzest bojowy, świetny wyrób! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekCLI Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Ja czekam na dobry mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rojass Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Ja wędkowanie zaczynam po zimie, tymczasem jutro wypad na narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R23 Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Byłem nad Dunajcem ale straszna kra była i odpuściłem sobie ostatnie 2 noce po -15 a w dzien po -10 dało rady. Ale za to pochodziłem bez kija szukając miejscówek na cieplejsze dni więc dzień stracony nie był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi