jaceen Napisano 28 Marca 2012 Share Napisano 28 Marca 2012 Trzeci raz nad wodą i nareszcie są wyniki. Kilka zdecydowanych brań w tym trzy zacięte. Klenie w przedziale 30-40cm. Na poprzedniej wyprawie było jedno branie ale przypon pękł. Wszystko z marszu na ds. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luckycatch Napisano 29 Marca 2012 Share Napisano 29 Marca 2012 jaceen, gratuluję udanej wyprawy. Czy mógłbyś napisać na co się skusiły klenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 29 Marca 2012 Autor Share Napisano 29 Marca 2012 Tym razem skusiłem je na chleb z HERTY. http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=109211#109211 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 31 Marca 2012 Share Napisano 31 Marca 2012 GRATULACJE jaceen Przedwczoraj miałem udany wypad z kuzynem na jazie, efekt: 3 szt moje, największy 45cm poniżej kuzyn dwie szt 41cm i 44cm krótki filmik z holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 31 Marca 2012 Share Napisano 31 Marca 2012 Piękne rybki. Graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinder-90 Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 Ładne sztuki. Łowi ktoś może klenie lub jazie w opolskim Może ktoś zna jakieś ciekawe miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 A na Małej Panwi nie próbowałeś Macie w opolskim dużo ciekawych łowisk, również kleniowo-jaziowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diego87 Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 witam.Panowie gdzie na klenia i jazia w kujawsko-pomorskim? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Wisła, Brda, kanał bydgoski, kanał notecki, Noteć,Wda i inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diego87 Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 dzięki serdeczne za informacje, jestem z mogilna i u nas ciężko z jaziem,ale w poniedziałek odwiedzam kanał notecki. Noteć w łabiszynie jest dobrym łowiskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaros Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 jazie z przedwczoraj Wisla ok Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaros Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 nie moge dodać zdjęc moze ktos poradzi dlaczego nie wchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaros Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 wszystkie 8szt 40+ przyneta woblerek hande made 2cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaros Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 oczywiście pływaja dalej i rosną abysmy mogli jeszcze sie spotkac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiperg Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 oczywiście pływaja dalej i rosną abysmy mogli jeszcze sie spotkac... Ładne sztuki gratulacje - widzę że team dragon taki sam kijek mam o ile sie nie mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Nie wiem, jak w Łabiszynie z jaziem. Ja głównie uganiam się troszkę poniżej Łabiszyna w okolicach śluz w Dębinku, przy ostatniej śluzie Lisim Ogonie oraz przy ujściu do Kanału Bydgoskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 No można trochę się pogubić Przed wyjazdem popatrz sobie na mapy satelitarne, ja trzeci rok obławiam i za każdym razem planuję kolejną miejscówkę w razie jak bankowe miejsca zawodzą... życzę połamania kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 7 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2012 (06.04.2012-piątek) W południe nad wodą i po kilkudziesięciu minutach pierwsze branie. Większy prezentowany kleń, miał dokładnie 47cm. Później, kilka drobnych brań i jeszcze "siadł" jeden ponad 35cm. Łowiłem na ds. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diego87 Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 nie dziękuje;) czy w dębinku wszystkie cieki należą do pzw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 co to jest ds? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 (06.04.2012-piątek)W południe nad wodą i po kilkudziesięciu minutach pierwsze branie. Większy prezentowany kleń, miał dokładnie 47cm. Później, kilka drobnych brań i jeszcze "siadł" jeden ponad 35cm. Łowiłem na ds. ObrazekObrazek jaceen jaka przyneta?bo ze metoda grunt to wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon-zawodowiec Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 co to jest ds? Drgająca szczytówka inaczej feeder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 jaceen, gratki, piękny. Na co wziely? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 7 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Wędeczka to raczej picker. Łowię delikatniejszym sprzętem, bo ryby na które się nastawiam i sposób jaki stosuję, nie wymagają mocniejszego. Dalej kuszę je chlebem z HERTY. Poniżej króciutko zawarłem co stosuję jako przynęty. http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=109211#109211 Tak już z okładem 15 lat. Wcześniej prezentowane w tym temacie okazy, jak mówią spinningiści "łowione po Bożemu" bardzo ok., pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 8 Kwietnia 2012 Share Napisano 8 Kwietnia 2012 jaceen, szacunek.Muszę kiedyś z Tobą wyskoczyć(jak będziesz chciał mnie zabrać ze sobą)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi