technops Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Dokładnie ciężko jest zrobić dużej rybie zdjęcie nawet bez miarki a co dopiero podczas mierzenia. Przydałaby się zawsze druga osoba, ale nie zawsze tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Buuuu wiśenki działają cudeńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubson Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Wiślany Jaź koło 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietruh Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 Wisła w okolicach Krakowa 17.09. Wypad na dwie godziny spinningowania popołudniową porą i padł Kleń napewno powyżej 55cm. Metodologia mierzenia za pomocą zdjęcia. Wędka od początku do końca korka ma dokładnie 55cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietruh Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 Obiecane zdjęcie równiutkiej sześćdziesiątkiJakość słaba niestety ale zdjęcie jest. Graty Pagori, mnie się do tej pory nie udało sandała (prawie nie jeździłem nad Wisłę) ale trafiłem też dużego Klenia ostatnio pod 60 centów;) Fota w poprzednim poście ale to pewnie już widziałeś. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 pietruh, gratuluje emocji . Piękny kleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 30 Września 2012 Autor Share Napisano 30 Września 2012 Raczej ostatnie w tym roku wędkowanie na jednej z dolnośląskich rzek. Kilka maluszków i największy koło 40-ki. Przy okazji można było kani sobie nazbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert7791 Napisano 30 Września 2012 Share Napisano 30 Września 2012 Ładne rzeka,możesz napisać jak się nazywa? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 Odpuszczasz jaceen kleniom już w tym roku? Ja mam zamiar zaraz po powrocie w grudniu jeszcze co nieco połapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 pietruh, Świetne te klenisko A kręciołek to nie jest czasami Jaxona? Nie sądzisz, że jest do niczego?(posiadam takowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 1 Października 2012 Autor Share Napisano 1 Października 2012 Odpuszczasz jaceen kleniom już w tym roku? Myślę, że jeszcze uda się mi klenie połowić. W grudniu chyba oglądniemy Twoje relacje z czarowania "pająkami"? Ładne rzeka,możesz napisać jak się nazywa?pozdrawiam Kliknij na link poniżej i znajdziesz odpowiedź, pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 hej a łowi ktoś moze z efektami jesienne jazie na spinning w jeziorach o duzej przejrzystości wody? próbuje próbuje ale efekty średnie w porównaniu z tymi z czerwca, jakich przynęt najczęściej używacie jesienią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 Jaź 48 cm-Odra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 Piękny Jasiu! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 7 Listopada 2012 Share Napisano 7 Listopada 2012 A dziekuje,zauwaz ze rybka miala jakies spiecie chyba z sumem,rybka zabrana i wpuszczona do mojego stawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LaczQ Napisano 7 Listopada 2012 Share Napisano 7 Listopada 2012 Chciałbym zobaczyć tego byka co go chciał zjeść.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 8 Listopada 2012 Share Napisano 8 Listopada 2012 Ja to już odliczam czas do pierwszych mrozów i śniegu, aby zacząć łowić zimowe klenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 8 Listopada 2012 Share Napisano 8 Listopada 2012 Również niedługo wracam do kraju więc i ja z pewnością kleniom nie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 13 Grudnia 2012 Share Napisano 13 Grudnia 2012 Winko, Musisz mnie teraz poratować radą gdzie zakupię dobre smużaki, bo w sklepach oraz na allegro same buble znalazłem a chce teraz polatać za zimowymi kleniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 13 Grudnia 2012 Share Napisano 13 Grudnia 2012 Też ostatnio śledzę allegro i troszeczkę się dziwię bo przecież zima to i ludzie więcej czasu na dłubanie mają?! Z drugiej zaś strony wielu wędkarzy uzupełnia braki w swoich pudełkach ?! Mniejsza o to. Ja w zimie najczęściej używam tych większych modeli chrabąszczy z MAYBUGa oraz BROMB, chrabąszczy oraz insektów od A. LIPIŃSKIEGO : http://maybug.strefa.pl/oferta.html - polecam po prostu zadzwonić telefonicznie. ,,HUNTER" wobki Lipińskiego- również polecam kontakt tel. 605129300 (Tomasz S.) Ps: To u Ciebie da się łowić? U mnie to już prawie wszędzie rzeki skuło lodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 13 Grudnia 2012 Share Napisano 13 Grudnia 2012 Winko, U mnie da się bardzo długi czas łowić na rzece, rzeka jest z dość silnym nurtem to tak szybko nie zamarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 13 Grudnia 2012 Share Napisano 13 Grudnia 2012 smużaki w zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 13 Grudnia 2012 Share Napisano 13 Grudnia 2012 smużaki w zimę? A dlaczego nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 13 Grudnia 2012 Share Napisano 13 Grudnia 2012 Rapa-man napisał: smużaki w zimę? No pewnie! Kto powiedział że na smużaczki nie da rady łowić kleni w zimie U mnie rzeka ma dość dobrze obmarznięte brzegi i do tego płyną kawałki lodu więc raczej na chwilę obecną ciężko w miarę normalnie będzie coś połowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 13 Grudnia 2012 Share Napisano 13 Grudnia 2012 o prosze tu mnie zaskoczyliście,zawsze wszyscy mi mówili że to letnio-wiosenna przynęta,a sam nigdy w zime nie próbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi