Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 299
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dziś wypad od 4 do 9 zaowocował dwoma odjazdami. Pierwszy o 6 Misiek 8k a drugi o 7:30 i Misiek 12kg. Sezon już w pełni rozpoczęty:)

zdjcie0338b.th.jpg

zdjcie0343v.th.jpg

zdjcie0346d.th.jpg

rybki dalej rosną.

Napisano

No to panny wyruszam na pierwsza tegoroczną nockę z nastawieniem na duże zalewowe okonie (węgorze) Jutro zdam relacje ze zdjęciami. Połamania! :)

Napisano

Gratki dla tych co połapali.

Ja dziś zaliczyłem 1 nocny wypad w tym sezonie, temp w nocy 18st :!: . Łowiliśmy od 21 do 2, 2 wędki na grunt, jezioro Rusałka, po 1 u kumpla ładne branie i ląduje leszczyk 44cm, a tak to po jednym braniu niezaciętym. Zaraz po tym wydarzeniu na łowisko wkroczyły 2 potężne dziki. musieliśmy włazić na drzewo :razz: . Czysto statystycznie: 8 bro, 4 gięte, 4 kaszanki i 0,5kg mięsa spożyte

Napisano

Konriz,

Tak jak obiecałem zdaje raport z pierwszego wypadu na noc nad zalew wiślany. Tak więc węgorza nie było ale za to było 18 okoni w przedziale 20-25cm, wzdręga 30cm i leszcz 52cm/2.2kg :) Brania były tak częste, że 150 rosówek poszło nam od 15 do 24 wszystkie :D

dsc0036db.jpg

Napisano

Dzisiejszy wypad nad odrę na spinning i wreszcie efekty ;-)

Jeśli się nie mylę, jest to jaź

Ryba miała 58cm i zaraz wróciła do wody!

[ Komentarz dodany przez: artech: 30-04-12, 19:41 ]

Mylisz się, to boleń nie jaź, a ponieważ boleń znajduje się w okresie ochronnym to zdjęcie jest nie zgodne z regulaminem.

Napisano

No właśnie ta jego wystająca gęba bardziej na bolenia mi pasowała, ale reszta do jazia ;] Jak jeszcze można rozróżnić bolenia od jazia?

Napisano

w sobote nocka na rybach.... jeden leszczyk 49 cm i jeden sumek 55 szczerze powiem ze taki maluch a sie musialem napocic troche zeby wycaignac mam zdjecie na telefonie jak zgram to wrzuce jakby co ;)

Napisano

Rano poszedłem nad rzekę łowić na DS na chleb i czerwonego robaka-brania były ale nie mogłem coś zaciąć - potem zaczep i straciłem haczyk i rurkę z ołowiem , poszedłem więc do domu ,rzekę mam obok więc nie brałem torby z gadżetami :mrgreen: po południu upał jak cholera klenie pływają stadami ale udało mi się złowić tylko 4 płotki i krąpia na ciasto :neutral:

Napisano

mój wczorajszy wypad na klenika i porażka. Zero kontaktu z rybami natomiast bobry sa na tyle beszczelne że pływają w ciągu dnia i niczego sie nie boją. Sporo ich :grin:

9f59a39811489b78med.jpg

Napisano

Witam,

dzisiejszy wypad popołudniowy nad Wartę w okolicach Kiszewa w godzinach 18.30-21.30

zaowocował oto trzema rybkami :

dsc06955a.jpg

Uploaded with ImageShack.us

i takie pytanie-ta ryba na górze to kleń?? pytam bo nie jestem pewien

Napisano

Wczorajszy wyjazd nad Odrę zaowocował ,jednym leszczykiem który pływa sobie dalej :) plus kilka brań które spartoliłem :)

Stateczek wygląda znajomo :)

a93cffd5a31d3478m.jpg

Napisano

Witam jak wiemy majówka jest upragnionym czasem dla spinningistów.U mnie leszcz juz poszedł na tarło na wiśle wiięc też robie sobie przerwe ..... i tak ma w tym okresie dość problemów z kłusownikami rozkładającymi siatki i z ludzmi używającymi szarpaka więc chociaż my dajmy mu się spokojnie wytrzeć pozdrawiam i życze sukcesów majowym spiningistą ;)

Napisano
Witam,

dzisiejszy wypad popołudniowy nad Wartę w okolicach Kiszewa w godzinach 18.30-21.30

zaowocował oto trzema rybkami :

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

i takie pytanie-ta ryba na górze to kleń?? pytam bo nie jestem pewien

ryba u gory to jaź

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Dodaj link lub baner - >

Polecamy

TOKAREX - super oferta pontonów firm Honda, Bush, Fiord, Kolibri, YRT, CHINEE oraz silniki i akcesoria do nich
Dragon
https://www.iparts.pl/
Pomocnik wędkarza
przewodnicywedkarscy.pl
Blog Zwędkowani
TOKAREX - super oferta pontonów firm Honda, Bush, Fiord, Kolibri, YRT, CHINEE oraz silniki i akcesoria do nich

Pontony - TOKAREX - super oferta pontonów firm BUSH, Fiord, YRT i HONDA

Akumulatory żelowe i AGM; Zamów online! do łodzi, jachtów, silników, echosond itp.
www.akumulatory-zelowe.pl

Dodaj link lub baner - >

Partnerzy

Corona-fishing.pl - sklep wędkarski

Telefony, smartfony, tablety - jaki kupić, jaki wybrać?

• Ostatnio przeglądający

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.