Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiecie co Panowie... MATCH 2000 może przesadził, ale patrząc na te wszystkie kłótnie po prostu mi się źle robi. Pod każdym zas..nym filmem w youtube, czy każdym niejasnym sposobem wędkowania Polacy dają się poznać. Naród jakże zawistny, będący gotów ukamienować każdego (byle nie z odkrytą twarzą!). Proszę Was, wrzućcie na luz, pluciem na kogoś w łamach forum tylko go satysfakcjonujecie! Nic więcej. Nie raz już pisałem, że największe szkody w rybostanie robią tzw. "PRL'owskie dziady" walące do wora wszystko co na hak wejdzie. Chcecie walczyć o C&R?? Walczcie każdy z osobna w Swoich okręgach! Nie plujcie na ludzi których imienia nawet nie znacie w internecie, tylko plujcie na tych, których widzicie nad wodą!!! Odwagi zbrakło?! Tyle w tym temacie, koniec OT.

29.05

Dwa brania na białe robaki, nie zacięte, bardzo słabe. Metoda - spławik, Rzeka - Wisła. 4 godziny łowienia.Kaplica... Jutro kolejny wypad, mam nadzieję, że będzie lepiej.

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 261
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano
Wczoraj pojechałem na stawy. Jest to łowisko specjalne.Łowiłem na feedera i odległościówkę z przyponami 0,15 i haczykami nr.12.Złowiłem 3szt. amura:42,48 i 53cm. oraz 17szt. karasi w przedziale 25 do 30cm.Miałem też na wędce karpia ok.80cm.Holowałem go jakieś 20min.Nie mieścił się do podbieraka.Nie chciałem go bo zużył by mi sporą część budżetu.Odciąłem przypon i poszedł sobie.Fotki zrobiłem w domu innym aparatem bo nad

wodą miałem rozładowany telefon.

zdjęcia niezgodne z regulaminem forum- tomek1

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: czlowieku zaraz cie zbanuja usuna te zdjecia co ty nie wiesz ze tu sami przewrazliwieni ludzie na takie widoki dobrze ze napisales ze to z stawu komercyjnego bo by co niektorym zylka w d.... pekla ale zobacz juz komentarze ze ze slaska jestes ze z biedy jesz ryby HAHAAHAHAHHAHAHAHAAH a sami wpieprzaja swinie i krowy co niedziela na obiadki i jakos im nie zal tych zwierzat :mrgreen::mrgreen::mrgreen: HIPOKRYCI :cool:

Napisano

ładne rybki Gobio Gobio, ja dziś chciałem przeprosić się z Wisłą, byłem popołudniu na Dąbiu ale lipa, syf, smród...nawet zdechły jeleń był w wodzie. udało mi się tylko okonia +25 złowić, prze brzegu grasowało klonki do 20 cm.

P.S. łowiłeś poniżej Przewozu ?

ehhh chyba Wisła nie jest mi dana, jutro od 4 będę na Przylasku, tam przynajmniej wiem gdzie zębaty stoi :twisted::twisted:

Napisano
taka kluseczka się dzisiaj uwiesiła co cieszy na własnej produkcji wobka..

Obrazek

na tego samego woblerka siadł jeszcze mały boleń

Obrazek

a tu trafiła kosa na kamień..

Obrazek

Rybki śliczne, szczególnie kluseczka.

Zainspirowało mnie jednak ostatnie zdjęcie z kosą i kamieniem.. To zaskroniec coś pożera? Malutka ta fotka i Ciężko mi zidentyfikować.

Pozdrawiam

Napisano
Nie wiem o co wam chodzi Ja i cała moja rodzina bardzo lubimy ryby.Raz na miesiąc lub dwa jadę na łowisko specjalne.Za ryby płacę
Chodzi o regulamin forum ,umówiliśmy się że takich [jak twoje] fotek nie pokazujemy ,nie wiem może nie czytasz regulaminów ,może masz takie regulaminy w "dupie" ,bo widać że tu i tacy przybyli i forum schodzi na psy .
tłumaczą się tylko kłusownicy ? czyżby to do mnie było ? wypraszam sobie ok?
A ja wypraszam sobie takich praktyk kłusowniczych ,zresztą nie mnie będziesz się tłumaczył.
Napisano
Zainspirowało mnie jednak ostatnie zdjęcie z kosą i kamieniem.. To zaskroniec coś pożera? Malutka ta fotka i Ciężko mi zidentyfikować.

zaskroniec zjada rybkę :)

Gość tatamarcelka
Napisano
Wiecie co Panowie... MATCH 2000 może przesadził, ale patrząc na te wszystkie kłótnie po prostu mi się źle robi. Pod każdym zas..nym filmem w youtube, czy każdym niejasnym sposobem wędkowania Polacy dają się poznać. Naród jakże zawistny, będący gotów ukamienować każdego (byle nie z odkrytą twarzą!). Proszę Was, wrzućcie na luz, pluciem na kogoś w łamach forum tylko go satysfakcjonujecie! Nic więcej. Nie raz już pisałem, że największe szkody w rybostanie robią tzw. "PRL'owskie dziady" walące do wora wszystko co na hak wejdzie. Chcecie walczyć o C&R?? Walczcie każdy z osobna w Swoich okręgach! Nie plujcie na ludzi których imienia nawet nie znacie w internecie, tylko plujcie na tych, których widzicie nad wodą!!! Odwagi zbrakło?! Tyle w tym temacie, koniec OT.

29.05

Dwa brania na białe robaki, nie zacięte, bardzo słabe. Metoda - spławik, Rzeka - Wisła. 4 godziny łowienia.Kaplica... Jutro kolejny wypad, mam nadzieję, że będzie lepiej.

masz świętą erację. Mnie osobiście już żygać się chce na to, co z ludzi wychodzi na tych forach, najlepiej się nie odzywać. Z takim poziomem agresji można spotkac się chyba tylko na meczach i pod bramą. Chałatajstwo. Już od jakiegoś czasu mam zamiar się wyrejestrowac i tak zrobię. PO prostu nie ma kultury, jakiichś szczątków klasy w ludziach, tłamszą kogo popadnie. Chłopak pzreżył przygodę życia, a ci na poczekaniu tworzą nadinterpretacje wmawiając czowiekowi złe intencje, planowe działanie, jak by stali u niego za kapturem i wszystko o nim wiedzieli.

Napisano
taka kluseczka się dzisiaj uwiesiła co cieszy na własnej produkcji wobka..

Obrazek

na tego samego woblerka siadł jeszcze mały boleń

Obrazek

a tu trafiła kosa na kamień..

Obrazek

Rybki śliczne, szczególnie kluseczka.

Pozdrawiam

zaskroniec się udławił okoniem...z przestrogą dla wszystkich którzy zabijają więcej niż są w stanie przejeść!!:P

Napisano
zresztą nie mnie będziesz się tłumaczył.

to pojechałeś facet.

Chłopak pzreżył przygodę życia, a ci na poczekaniu tworzą nadinterpretacje wmawiając czowiekowi złe intencje.

dzisiaj kleń ok 38 cm.

Napisano

Ja właśnie wróciłem z rybek, słabiutko, 5 niedużych leszczyków i nic więcej, no i deszczyk nie zachęcał do dłuższego siedzenia..

pzdr

Napisano

W ostatni dzień maja, w oczekiwaniu na porę boleniową zasiadłem sobie na klenia. W niedługim czasie spartoliłem dwa brania. Ryby dobrze murowały, to wnioskuję, że były spore. W końcu udało się skusić dobrego czterdziestaka.

02fc04cc61a09d88med.jpg

Zaczęły bolenie baraszkować, to czeresienki do wody, żeby nie kusiło wracać do DS-a. Przerzuciłem prawie wszystkie woblery boleniowe. Na koniec założyłem seledynowe kopyto 7cm i to poskutkowało. Boleń ponad 60cm- Odra-Opatowice.

66e92143be6faec9med.jpg

Napisano

Juz gratulowałem ale pogratuluje jeszcze raz.... W koncu po cięzkich bojach, przebytych kilometrach można by rzec że JEST!!. Mysle, że jutro z 60cm też będziesz zadowolony....:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Dodaj link lub baner - >

Polecamy

TOKAREX - super oferta pontonów firm Honda, Bush, Fiord, Kolibri, YRT, CHINEE oraz silniki i akcesoria do nich
Dragon
https://www.iparts.pl/
Pomocnik wędkarza
przewodnicywedkarscy.pl
Blog Zwędkowani
TOKAREX - super oferta pontonów firm Honda, Bush, Fiord, Kolibri, YRT, CHINEE oraz silniki i akcesoria do nich

Pontony - TOKAREX - super oferta pontonów firm BUSH, Fiord, YRT i HONDA

Akumulatory żelowe i AGM; Zamów online! do łodzi, jachtów, silników, echosond itp.
www.akumulatory-zelowe.pl

Dodaj link lub baner - >

Partnerzy

Corona-fishing.pl - sklep wędkarski

Telefony, smartfony, tablety - jaki kupić, jaki wybrać?

• Ostatnio przeglądający

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.