Marienty Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Efekty nocki piątek-sobota nad Odrą. http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=230228#230228 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 dzisiejszy wypad nad Odrę zaowocował sporą ilością średnich krąpi i leszczy. Największy okaz - 61cm: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Dzisiaj nad Wisłą odbyły się zawody o tytuł spinningowego mistrza mojego koła. Zawody odbyły się na żywej rybie. Złowiłem dużego bolenia który dał mi wygraną. Oprócz tego złowiłem sumka 61, rybka punktowana nie była (okres ochronny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 pankowaty, gratki,fajny "leszczyk" Ja dzisiaj kilka małych leszczyków,wzdręg i jazgarzy na jednym ze stawów.Jutro Odra lub któryś z kanałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaFi KARP Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Gratulacje ,zajebisty pucharek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 24 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2012 Gratki DAWID!!! Ja niestety ale mistrzostwa mojego koła jak co roku przesiedziałem w Niemczech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Gratulacje Dawid. Nieprzejmuj sie Winko gdyby nie te delegacje to pewnie nawet na karte bysmy sie szczypali wydać nie mówiąc o lamencie po każdej urwanie przynęcie. Ja tez mam 2 tyg dekegacje w Bundes Republik. żałuje że nie wziąłem jakiegoś kijka bo koło mojego hotelu płynie fajny ciurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2012 Gobio Gobio napisał: Gratulacje Dawid. Nieprzejmuj sie Winko gdyby nie te delegacje to pewnie nawet na karte bysmy sie szczypali wydać nie mówiąc o lamencie po każdej urwanie przynęcie. Dokładnie! Piszesz jakbyś dobrze mnie znał Tyle tylko że moja delegacja trwa zazwyczaj cztery miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 dzisiejszy wypad nad Odrę zaowocował sporą ilością średnich krąpi i leszczy. Największy okaz - 61cm: piękna sztuka pogratulować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Brawo DAWID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 pankowaty, DAWID i hellson graty. Wczoraj wyskoczyłem po obiedzie nad zalew w Suchedniowie ale niestety ryby nie dopisały(jak to ostatnimi czasy u mnie bywa) Udało mi się złapać tylko dwie niewielkie krasnopiórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argos Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 24.06.2012 15:00 - 18.00 odcinek górski Brdy (za mostem Ludwikowo), 18:00 - 19:00 odcinek nizinny Brdy. Nawet puknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Smutne wieści z Wrocławia, tysiące śniętych ryb na kanale żeglugowym we Wrocławiu głównie płocie, leszcze, jazgacze, okonie,sandacze,sumiki karłowate. Tutaj szersza relacja i zdjęcia--> http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/604607,lawica-martwych-ryb-w-odrze-katastrofa-ekologiczna,id,t.html?cookie=1 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Gobio Gobio napisał:Gratulacje Dawid. Nieprzejmuj sie Winko gdyby nie te delegacje to pewnie nawet na karte bysmy sie szczypali wydać nie mówiąc o lamencie po każdej urwanie przynęcie. Dokładnie! Piszesz jakbyś dobrze mnie znał Tyle tylko że moja delegacja trwa zazwyczaj cztery miesiące Ja tez czasem bylem bardzo długo...nic jak tylko wyrobić niemiecką karte i korzystać z obfitości tamtych wòd jak nie jestes rezydentem wystarczy ze przetłumaczysz polska karte i mozesz za niewilką opłatą łowić na ich wodach otwartych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekPe Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 W nocy z soboty na niedziele wypad na Przylasek rusiecki (Kraków) nr 1, złowionych kilka leszczyków i jeden okonek , w niedziele kolejna lekcja "muszkarstwa" nad raba w Dobczycach (odcinek NK) pogoda dopisała ,złowiony mały potokowiec na mokrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 Popołudniu powrót do odległościówki i z nastawieniem na liny popołudnie i wieczór spędzone nad urokliwym jeziorem typowo szczupakowo - linowym. Niestety te ostatnie nie chciały współpracować za to trafiła się ładna krasna - około 28 cm. Szybka fota modelki i do wody. Połakomiła się na czerwonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loolekk Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 Wczoraj Krakowska Wisła Przewóz, 7h czesania spinningiem i kompletne dno, nie wiem co jest grane... Nie tylko ja nic nie złowiełem. chyba pasuje poszukać innej miejscówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mikado90 Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 W końcu wakacje sesja i obrona do przodu teraz będzie można skupić się na rybkach trzeba nadrobić stracony czas i wybrać się na kilka konkretnych wypadów na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 Panowie, jak wyniki na Warcie bo byłem na nocce ostatnio i sama drobnica.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 29 Czerwca 2012 Share Napisano 29 Czerwca 2012 W poniedziałek wypad nad Wartę w Poznaniu, kilka płotek i brzana około 3kg Brzana wróciła do wody, fotek brak bo zapomniałem aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATCH 2000 Napisano 29 Czerwca 2012 Share Napisano 29 Czerwca 2012 Środa 27czerwca 2012r.Zbiornik zaporowy Poraj na Warcie.11szt płoci 23 do 27cm. oraz 3szt. leszczyków po 36cm.Metoda odległściowa.Zestaw 5gr. z haczykiem nr.14.Słońce i chmury na zmianę.Wiatr dość silny zachodni. http://img404.imageshack.us/img404/200/zdjcie0061jt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 29 Czerwca 2012 Share Napisano 29 Czerwca 2012 tomaszekpoz, na co wzięła? Gratulacje, pewnie nie spodziewałeś się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukis1115 Napisano 29 Czerwca 2012 Share Napisano 29 Czerwca 2012 wczoraj 4.5 h nad jeziorkiem typowo linowym i zlapane 3 leszcze jeden rocznik takie po 1.2kg. no i niestety 2 razy porwany sprzet...raz bo ryba tak mi poszla w zarosla ze zaczepy straszne trafilem . a 2ga ryba wziela na najslabszy zestaw jaki mialem (stary kij , kolowrotek bez regulacji hamulca itp) to jak mnie pociagla nie zdazylem nic zrobic tylko porwala zylke 7kg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukis1115 Napisano 29 Czerwca 2012 Share Napisano 29 Czerwca 2012 ten trafil mi sie jakies 3-4 tyg temu slicznie walczyl , wzial na kuku z bialym robalem z gruntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 29 Czerwca 2012 Share Napisano 29 Czerwca 2012 Piekny lin.....ciężko teraz takiego trafić . Gril pewnie udany Ja czekam na pogode by się schłodziło i jadę na cały dzień na żwirownie na szczupaki z wujkiem ...trzeba w końcu spróbować tegorocznych szczupaków W tamta sobotę byłem nad rzeczką ale niestety po przyjeżdzie rzeczka zarośnieta bardzo i z wędkowania nici . Tak więc bez ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi