Winko Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 Ostatni miesiąc sezonu czyli ostatki dla najbardziej wytrwałych Połamania kija życzę wszystkim wędkarzom w przepięknej zimowej scenerii- jeśli spadnie śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 w ten weekend jeszcze nie ale moze w następny kleniowa powtórka - a przyjenmniej próba, równiez połamania najwytrwalszym, szczegolnie na jeziorach zanim je skuje lód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_martin_ Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 ja już zakończyłem sezon mam nadzieję że przyszły rok będzie lepszy od tego z braniami pozdrawiam wszystkich wędkarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja_kub Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 Dzisiaj od 7 rano, jez. Strzeszyn ok. Poznania do godz. 11. Złapałem jednego okonia(24cm) na twisterka srebrnego z podwójnym ogonkiem na główce 8g. Przyjemność z wędkowania już coraz mniejsza, plecionka marznie. Nad wodą paru wędkarzy wszyscy na żywca- bez efektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spn83 Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 W końcu temperatura spadła poniżej zera, niby powinny brać sandacze trzeba to dzisiaj sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 Niby powinny ale...dzisiaj odra kolo brzegu dolnego,cel sandacz, mission fail,ani brania,tak ja i inni wedkujacy,ale za to piekne miejsca znalazlem na lato:)pojade chyba jeszcze jeden raz i koniec sezonu do marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 W końcu temperatura spadła poniżej zera, niby powinny brać sandacze trzeba to dzisiaj sprawdzić. Nie ma co czekać na mróz żeby łowić sandacze Mało ostatnio pisałem na forum, bo dużo czasu spędzam na rybach. Trzeba przyznać, że ten sezon okazał się w moim przypadku najlepszym od kilku lat- jeśli chodzi o sandacza (i suma zresztą też). Poniżej kilka ze złowionych ostatnio sandaczy. Mam nadzieję, że sezon jeszcze trochę potrwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 Druga część tego postu traktuje o moim dzisiejszym wypadzie na rybki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marusia-92 Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 2 szczupaki ale jeden ponad wymiar. Dobry początek miesiąca. I od razu z obmarzającymi przelotkami:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 6-godzinny wypad nad Odrę. http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=238979#238979 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 dzisiaj krótki ale owocny wypad, 4 grubiutkie szczupaki, największy 67 i okoń 34 skuszony na Mepsa scyclops. Wszystko z brzegu. Niestety następny wypad na ryby dopiero za tydzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz89 Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 dzis bylem od 7 do 9 na gliniance "cegielnia" w krotoszynie ani jednego uderzenia i na dodatek zerwalem woblerka ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 Zimno jak cholera, ale coś tam brało:(klik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 dzisiejszy wypad w trzy osoby z żywcami na prywatne bajoro , zajechaliśmy i co dupa , na trzy metry brzegi pozamarzane nie było gdzie ciepnąć żywce , zawijamy się na Wały Śląskie , tam woda nie była zamarznięta , efekty żadne , koledze spiął się ładny okoń ale za to ognisko i pieczone kiełbaski wyśmienite ( i coś do kiełbasek , tym razem nie robiłem za szoferaka) z pozdrowieniem Wasyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 poniżej elektrowni byliscie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 byliśmy na stawie gdzie jest kąpielisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colbert Napisano 4 Grudnia 2012 Share Napisano 4 Grudnia 2012 Czy w zimie łowi się dużo trudniej, niż np. na wiosnę? na pewno jeżeli chodzi o warunki zewnętrzne, ale czy ryby słabiej biorą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarthSuoniu Napisano 4 Grudnia 2012 Share Napisano 4 Grudnia 2012 Niedziela, Warta w Czerwonaku koło Poznania. Spining. Od 7 nad wodą do 9:30. Później w samochód i nad jezioro w Tucznie - 0, null, nic, nothing. Frustracja i decyzja z kolegą o ogłoszeniu końca sezonu bo to kolejny weekend bez uderzenia nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 4 Grudnia 2012 Share Napisano 4 Grudnia 2012 Ja też dzisiaj Odra i nic ZEEEEEEEEEEEEEEEROOOOOOOOOOOOOOOOOO Jad jutro na komercje poprawić sobie humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_martin_ Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 koniec brań ja już zakończyłem sezon pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 dzisiaj komercja,złowiłem milion okoni,od razu człowiek weselszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 W niedziele byłem u chrzesnika na Mikołajku i podjechałem na rzeczkę to wędkarze mieli z 4 karpie takie w okolicach 1.5-2.0 kg . Siedzieli na dołku zaraz za tamą i z gruntu łowili.Mówili że branie co 20 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyrtap Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 dzisiaj komercja,złowiłem milion okoni,od razu człowiek weselszy Czyli wniosek z tego taki że w wodach ogólniedostępnych ryb brak. Łowiłeś w małym jeziorku czy w sztycznym zbiorniku? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 łowiłem w około 1,5h stawie,jutro powtórka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rojass Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Niedzielę spędziłem ze znajomymi na Zatoce Gdańskiej i połowie dorsza. Dobra pogoda, świetny klimat, rybki mogły dopisać bardziej, ale nie możemy narzekać. Najlepszy wynik to 15 dorszy, niestety największy z nich miał tylko 55cm. Ja miałem 9 dorszy i około 40 śledzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi