Winko Napisano 19 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2012 DAWID napisał: Rapa-man, mam podobne objawy Witajcie w klubie !!! To w ogóle jest zaraźliwe!!! Może to przez internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 eee tam Panowie, ja dzisiaj kolejne parę godzin i wynik fajny. Ja 6 sztuk w przedziale 27 - 32cm ( 32 na zdjęciu). Kolega mój miął 9 sztuk największy 37cm, spoooooro brań i puknięć oraz kilka spadów sorry za wykreślenie i zeszpecenie fotki, mam nadzieję że zrozumiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 20 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2012 Ciupiesz te klenie Michcio aż miło!!! Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 dzisiaj po 2 tygodniowej przerwie musiałem się wybrać na ryby bo już nie mogłem wytrzymać miejsce:Odra cel:szczupak&sandacz plan zrealizowany w 50% Rybka wzieła wiadomo na spowolnieniu nurtu za główką,franca systematycznie obrgyzała mi 15 cm ripera,branie strasznie delikatne,wręcz nie wyczuwalne,ale wyczekałem skubańca i za 3 rzutem siadł taki oto Szczupaczek mierzył a właściwie mierzyła 83 cm,po sesji reanimacja i powrót do wody,fajnie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 no i szacun Rapa-man ja dzisiaj "zaspakajam" mięsiarski zapęd każdego Polaka - czyli 20 karpi i 2 tęczaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 Rapa-man, piękna ryba Graty Wypuścić wypuściłeś, ale żeby nie obgryźć choć kawałka ogona to sie nie powstrzymałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 No ka waleczek sobie uszczklem na wigilie,a tak na powaznie ta rana wygladala na swierza,no to ja nie wiem co to za potwor go uszczypnal,na pewno to nie byl sum. Sorry za pisownie ale nie mam pl znskow na tel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 Ładnie ubarwiony esoxik Rapa-man szczerze gratuluję rybki i udanej wyprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 dzisiaj po 2 tygodniowej przerwie musiałem się wybrać na ryby bo już nie mogłem wytrzymać Tylko pogratulować. Pięknie się odkułeś. Ja już pewnie nie zdążę w tym roku. Graty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 dzięki wielkie,panowie nie zniechęcajcie się pogodą,wypracowane mroźne rybki cieszą najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 Widze ze tylko ja lowie hehe,wczoraj odra ,piekny dzien mroz,snieg,wiatr,duzo leszczykow na twisterka,duzo pstrykniec malych sandaczykow,ale byl tez potezny sum,ale byla radosc,niestety tylko 5 s,bo urwal plecionke na 15kg zostawil tylko oszroniona w sluze plecionke,piekny dzien i piekny klimat Ps.brak polskich znakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 24 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2012 Rapa-man napisał: Widze ze tylko ja lowie hehe Widać jesteś jedynym forumowiczem który nie przygotowuje się do świąt Poczekaj, tylko święta się skończą to i rybki się zaczną- mam nadzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 Widać jesteś jedynym forumowiczem który nie przygotowuje się do świąt u mnie swieta = rybki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 Widze ze tylko ja lowie Łowią, łowią Ale nie ma się czym chwalić. U mnie same okonie, ale bez okazów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 Wedle jakiegoś zabobona, co się robi w Wigilię, to się robi cały rok. Zatem zero kłótni, wypłata i wizyta na rybach Dzisiaj półtorej godzinki i 4 ryby ( 32, 32, 33, 35) na brzegu, 2 kluski się spięły ( jednej nawet nie zobaczyłem) oraz kilka brań. Martwi obecność skurczysyńskiego kormorana.... kręciły się mendy wokół łowiska... WESOŁYCH ŚWIĄT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 24 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2012 Michcio, a żeby Ci się darzyło!!! Kurcze tylko szlaban od żony się skończy i ja również ruszam za kleniem bo przy Tobie czuję się strasznym leniem Szacun GOŚCIU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 25 Grudnia 2012 Share Napisano 25 Grudnia 2012 tak jak mówiłem ostatnio,dzisiaj wypad na Odre,brania średnie,himeryczne,wiele spiętych ryb,ale taki o to leszczyk się zameldował mierzył 60cm a uderzył na relaksa 7cm oprucz tego były 2 świnki 30 i 25 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MarcinMistkowsk Napisano 25 Grudnia 2012 Share Napisano 25 Grudnia 2012 Wieści z Malczyc,jeden sandacz 55 cm,jeden sumik 52cm ,jeden zerwany szczupak i na koniec jakiś potwór wywinął mi cała pletkę 120m głównej i 60m podkładu . Szczytówka pod wodę ,hebel zagwizdał,poszedł w dół rzeki,walczyłem do końca aż się pletka skończyła to go puściłem na prostej wędce.Mała woda,słabe brania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 25 Grudnia 2012 Share Napisano 25 Grudnia 2012 O proszę....koledzy widze dzielnie walczą nad rzeką i to z sukcesami.... pora coś spróbować samemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 25 Grudnia 2012 Share Napisano 25 Grudnia 2012 Świnki, brzany... niby taka leniwa ta Odra a jakie wspaniałe rybki w niej pływają. Następnym razem poproszę o zdjęcie świnki. Nie powiem ile lat temu ostatnio łowiłem je w Sanie, ale jak ktoś wklei takowe, to przypomną się beztroskie czasy. Takie czasy "ratatuj". Fajne wyniki Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 25 Grudnia 2012 Share Napisano 25 Grudnia 2012 Świnki, brzany... niby taka leniwa ta Odra a jakie wspaniałe rybki w niej pływają. Następnym razem poproszę o zdjęcie świnki. Nie powiem ile lat temu ostatnio łowiłem je w Sanie, ale jak ktoś wklei takowe, to przypomną się beztroskie czasy. Takie czasy "ratatuj".Fajne wyniki Panowie. jutro zamieszcze fotke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 Właśnie wróciłem znad rzeki Warty, od 7.30 do 9 spining w 2 osoby, bez brań. Deszczowo, ale ciepło. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loolekk Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 Wybrałem sie dziś od godziny 9:30 do 11:30 nad Wisłe za okoniami boczny trok. Ani jednego brania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 dzisiaj na brzegu 14 kleni. 32,32,33,35,36cm a reszta między 20 a 30cm. Dodatkowo 3 ryby spięte i kilkanaście brań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loolekk Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 Michcio szalejesz zazdroszcze połowu. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi