technops Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 suhhar, jak chcesz kogoś pouczać to najpierw sam sprawdź o co chodzi. Obszar C&R zaczyna się od ujścia rzeki Biała Lądecka a kończy się przy jazie w Kłodzku. A ja pisałem o rejonie powyżej ujścia. Wogóle weź pomyśl za nim coś napiszesz bo Twoje ostatnie posty to są chmm "dziwne" najpierw dziwisz się jak ktoś mógł złowić karpia, skoro karpiarze nie mieli brań, później zarzucasz komuś, że dał Ci starą mapę a co On w google maps pracuje? wejdź na google maps zrób sobie nową. Teraz z kolei zarzucasz, że mam kolegów co nie znają rapru lol a czy ja napisałem, że to moi koledzy złowili? a może ploty wszędzie chodzą wśród wędkarzy? zastanów się sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 technops, sorry nie skojazylem miejsca mój błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczygu Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Jak tam łowi ktoś coś ? Spinning na zero.. Muszka na plus 31cm oczywiście pływa dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Szczygu, graty ! ładnie wypasiony. Jednak sezon na spinning sie skonczył na rzece chyba odnosnie pstragów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczygu Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Powiem ci że na spinning nic mi nie bierze.. ostatnio wynalazłem z pudełka obrotówkę na którą połowiłem i niestety ją zerwałem od tamtej pory nic się nie dzieje chyba muszę zakupić widziałem ją na jakiejś stronie. Wybrałbym się jutro na zawody ale nie wiem czy mój podbierak się nadaje na no kill i rezerwat bo tam chyba jakiś specjalistyczny trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Szczygu, Ty w temacie Nysy siedzisz co za zawody byly dzisiaj na Nysie w Kłodzku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczygu Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 W Sobote były spinningowe a w niedziele muchowe bodajże jakieś "poważniejsze" bo chyba z wpisowym pod koniec tygodnia jakies info pewnie sie pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertxxx62 Napisano 14 Lipca 2013 Share Napisano 14 Lipca 2013 Witam ! Ostatnio dwa wypady nad Nysę Kłodzką odcinek N.K i cienizna z pstrążkiem czy klenikiem , w porównaniu z zeszłym rokiem jak tam u kolegów z muszkowaniem na tym odcinku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 Chłopaki jakie miejsca polecacie od dzbanowa do ujścia topola zakupiłem kijaszek na klenia podpowiedzcie cos:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 no rejon wzwyz od mostu w przyleku az do cmentarnego, dobre miejsce jest pod samym mostem nie tylko na klenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 a na co tam mozna natrafic?? i jak dostac sie do stawu cmentarnego?? bo za nic nie wiem jak tam dojechac ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 pod mostem jakis namiot jest. na cmentarny wycieczki teraz jezdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 31 Lipca 2013 Share Napisano 31 Lipca 2013 a co powiesz o odcinku na wysokości bartnik do garbatego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom92 Napisano 8 Sierpnia 2013 Share Napisano 8 Sierpnia 2013 byłem wczoraj z kolegą na wysokości bartnik ogólnie lipa 1 okonek 20 cm i pływająca brzuchem do góry świnka 41cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobekfooto Napisano 4 Września 2013 Share Napisano 4 Września 2013 Na koniec sezonu pstrągowego (1 września) udało mi się złowić pstrąga 38cm. Nysa Kłodzka w okolicach Kamieńca Ząbkowickiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 4 Września 2013 Share Napisano 4 Września 2013 A na co ci wskoczył?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobekfooto Napisano 4 Września 2013 Share Napisano 4 Września 2013 A na co ci wskoczył?? LeChifre, miedziana błystka obrotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeChifre Napisano 13 Września 2013 Share Napisano 13 Września 2013 Wypadzik z kolegą na plus 3 okonki w przedziale 10-18cm i jeden zerwany szczupak w niejasnych okolicznosciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 14 Stycznia 2014 Share Napisano 14 Stycznia 2014 Siema panowie szykujecie się coś na rozpoczęcie sezonu ? Widziałem że w krosnowicach ładny odcinek rzeki wyczyścili i fajnie się zrobiło (można pochodzić brzegiem) ktoś się tam wybiera może w lutym za kropkami ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczygu Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 No faktycznie ładnie wyczyścili ale mają regulować rzekę od Bystrzycy do kłodzka jakoś w listopadzie chodzili i robili pomiary.. i pewnie dlatego czyszczą brzegi. w tym roku jeszcze nie opłacałem karty i nie wiem czy wgl to zrobię bo cieniutko z rybą ale na Krosnowicach (nie wiem jak gdzie indziej) sprawdziły mi sie przy testach woblery które robie na bolenia gdzie pstrągi innych przynęt wgl nie tykały do tego kilka padło na nie pomalowane Połamania kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Szczygu, a wiesz kiedy mają zacząć regulacje ? Opłacaj karte i nie marudz ryby są pływają i mają się dobrze tylko trzeba je poprostu znaleźć. Jak robisz swoje wobki to się pochwal w dziale robienia przynęt. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczygu Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 nie wiem ale już podczas kiedy robili te pomiary to rzeka brudna była czyli gdzieś coś regulowali Wobkami się nie chwale bo nie ma czym robiłem pstrągowe ale bez efektów na nie.. a za to na boleniówki biorą praktycznie wszystkie ryby bo już łowiłem pstrągi okonie szczupłe bolenie a klenie je tylko odprowadzają najlepsze to ze pstragi trafiam prowadząc tempem boleniowym tylko robie przerwy w prowadzeniu w zeszłym sezonie wydry fest tłukły i to pewnie przyczyna że ryb mniej znowu ale mozna trafić jakies do 35cm ale najczesciej to 15cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobekfooto Napisano 16 Stycznia 2014 Share Napisano 16 Stycznia 2014 Już niedługo zacznie się sezon na takie kropki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 16 Stycznia 2014 Share Napisano 16 Stycznia 2014 dobekfooto, ja bym wolał mieć na kiju rozmiar x2 twojego )) tego sobie życzę w tym roku no i wam koledzy oby Nysa w tym roku pokazała swój urok. Poczekamy do 01.02 i zobaczymy jakie będą efekty. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobekfooto Napisano 17 Stycznia 2014 Share Napisano 17 Stycznia 2014 suhhar, też bym chciał ale takie x2 chyba u nas w Nysie nie pływają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi