Salmiak Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Technops i suhhar graty za kropki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Dzięki żeby nie było "gdzie zdjęcie" to odrazu mówię - nie da się zrobić takiemu zdjęcia nie jestem w stanie utrzymać takiej ryby w jednej ręce i cyknąć foto. To myślę na glebie mu zrobię ale wytarzał się w piachu jak schabowy w panierce, nie było czasu więc bum do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 No ja dzisiaj byłem na scinawce i jeden się spiął i dwa potezne uderzenia. Jednego 28 złowiłem na nysie w okolicach stadionu. Nie wiem co jest halo ze mi tak ryby spadaja, kotwice ostre a spadaja niemiłosiernie. Chyba musze kija zmienic. Technops racja ze pstrag jak wegorz sie wije ja staram sie go nie dotykac wtedy jest spokojniejszy wyciagam kom i robie pstryk jedna reka i pozniej chlup do wody. Fotke pozniej wrzuce musze sie wam pochwalic ze kropek złowiony na wobka wlasnej produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Też byłem dzisiaj na Ścinawce. Dwa brania i dwa spięte pstrągi. Jeden malec drugi zapewne wymiarowy. Co ciekawe widziałęm jak wyskoczył z pod korzenia i gonił wobka. Super to wyglądało suhhar, może się gdzieś mijaliśmy później zerwałem zdzisława - mojego najłowniejszego wobka co za dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 hmmm spotkalem tylko 3 wedkarzy jeden skoda octavia byl czerwona a 2 fiatem stilo chyba brodzili w wodzie. Ja bylem od 16.30. Pojechalem z kolega pozniej w dol rzeki do suszki tam piekny kawalek rzeki ale ani dyga, woda martwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 A to napewno nie bo ja o 15 byłem w domu. Sprawdziłem rzeke z ciekawości od Ścinawki Górnej, ale nie ma tam praktycznie żadnych miejsc woda płytka i szybka. W Tłumaczowie musi być podobnie już niechciało mi się jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 wytarzał się w piachu jak schabowy w panierce to na widok munduru , a tak na serio gratki Panowie za udane łowy.Cholera moze i ja sie wybior za kropkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 technops tak jest z tą rzeką. Kawałek plytkiej rwacej a za chwile zwalnia i gleboko i tak co kawałek. Zalezy w ktorych rejonach byles. Ja w sredniej tam sa miejsca ale zaczepow masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobekfooto Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 kleń 30 cm na brombę pana Lipińskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 kolego na jakim odcinku rzeki łowisz ? jak kolo bartnik napisz czy jest gdzie chodzic po brzegu ? bolen sie pokazuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Panowie jaka woda na nysie kakao? Jutro chciałem pojechać na bolka, ale chyba skoczę na opole. (dzisiaj opłacam i będzie git.) suhhar, a może Ty chcesz się zabrać? Tam na nysie byłem 3 lata temu - miejsca wprost wymarzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Jarek dzieki za zaproszenie ale ja pracuje na zmiany. Woda bedzie ok jutro bo dzisiaj jeszcze brudna. Ja moze z rana pojde na rzeke za kłodzkiem połazic. Jak auto odzyskam to jade do barda zobaczyc bo na mapie fajne rzeka wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobekfooto Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 hej suhhar, ja łowię to tu to tam, gdzie mnie nogi poniosą tego klenia akurat złowiłem na Nysie poniżej Barda. rybki fajnie żerowały, co chwilę widać było spławiające się kluski. co do odcinka w okolicy Bartnik to byłem tam na rekonesansie wczesną wiosną i namierzyłem kilka obiecujących miejscówek, może wybiorę się niebawem je sprawdzić. jareksm2 - dzisiaj rano było jeszcze kakao ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmiak Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Jaka koledzy woda na Nysie ? Wysoka ? Mętna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 Siemka ! dzisiaj kolejny dzień ganiania za kropkami. Dużo brań ale te od większych pstrążków nie do zacięcia. Małe brały jak głupie, woda trochę mętna. Trochę wyprawę popsuł mi kłusownik który łowił za mostkiem za stadionem. Widać było że jakiś wieśniak ale jeździ passatem b5 na aluskach Złowił jednego pstrążka na blaszke ok 20 cm i jeb kamieniem w głowę i do woreczka. Na szczęście tylko jednego złowił. Niestety kontroli brak, zawsze się pokazują jak ich nie potrzeba. W przyszłym tyg atakuje bardo i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel332 Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 Złowił jednego pstrążka na blaszke ok 20 cm i jeb kamieniem w głowę i do woreczka.. Trzeba mu było kamieniem w szybkę "to za rybę gnojku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobekfooto Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 A on mu kamieniem w głowę "to za szybkę gnojku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 Dokładnie nie bede zaczynał z kolesiem, znam go z widzenia i wiem jakim autem jezdz, szkoda ze nie zrobiłem mu foto. Jednym pstrazkiem sie nie naje a mam nadzieje ze jakas osc mu w gardle stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder2010 Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 Ja jeżdzę Passatem B5 na aluskach ale to na pewno nie byłem ja. wybieram sie na rzeke ze spinem ale ciągle brak czasu.kolor mojego Paska to zielony metalic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristi161 Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 witam dziś od 18.30 do 19.30 szybki wypad na nysę za stadion wynik to 4 kropki w tym 2 powyżej 30 cm Oczywiście wszystkie wróciły do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 feder tamten byl srebrny metalic kristi no to ci sie udało bo ja same male mialem na haku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 Wczorajsza wyprawa po 18 nad rzekę z kolegą bez większych efektów. Kolega 2 kropkowance po 20 cm i ładny okoń ok 25 a ja tylko jeden 20 cm i to wszystko. Zauważyłem nagły wzrost zainteresowania wędkarstwem na rzece. Kiedyś biegałem sam po niej a tutaj nagle co kawałek wędkarze. Pewnie czytają to forum i myślą ze nie wiadomo co wyciągną Dzisiaj miałem jechać na bardo ale leje od świtu i dałem sobie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 Pilce przeludnione, ryby wyłowione - teraz czas na nysę, w której też g... pływa. Jak pogoda dopisze do jutro jadę na nysę poniżej paczkowa (ostatnio wpadł bolek 60cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panjarek Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 jarek dokladnie lecz nysa to jest zyla zlota jesli trafisz wczoraj na odcinku miedzy jeziorami na nysie 3 bolki 2 w krzakach sciely zylke a jeden wyladowal na brzegu http://imageshack.us/photo/my-images/838/zdjcie0049t.jpg/ 63 cm 2.5kg kilka sandaczykow jak zwykle miedzy 25 a 40 i barddzo duzo miejscowych z gumami 15 cm orajacymi dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 fajna miarka na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi