technops Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 A pamiętacie jaki syf wpuszczała fabryka papieru w Przyłeku. Jak woda była dosłownie biała to dopiero nic nie brało Ciekawe czy dalej tak robią. Ja już niemoge się doczekać sezonu aż sprawdzę moją nową Shimano Catane 3000 SFB :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmiak Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 ooo Technops nowy sprzęcik i nic się nie chwalisz Wiosna zbliża się dużymi krokami, więc Panowie cierpliwie i ruszamy PS. Z autopsji wiem, że seria Catana od Shimano to kawałek dobrego sprzętu, posłuży Ci na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 ja mam catane 2500 ale nie zabardzo jestem zadowolony ;/ Lód na rzece w kłodzku jeszcze sie trzyma ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 / Lód na rzece w kłodzku jeszcze sie trzyma ;/ ta, widzę jak wracam z pracy, ale za to Ścinawka całkiem całkiem, bez lodu i niezbyt podniesiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 no za 2-3 tyg jak nie bedzie fest grzało to bedzie fajnie a jak przyjda roztopy to 2 miesiace kakao bedzie płynac ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Dziś poszedł prawie cały lód, woda nieco podniesiona koloru kakao. Ciekawe jak długo będzie spływać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Długo u mnie w górach jest 1.5m śniegu miejscami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Co Ty gadasz ?! myślałem, że w galaktyce kurvix już lato pierwsze "na ryby" w tym roku mam zaplanowane w tym obszarze http://i41.tinypic.com/2mesole.png nie wiem teraz jak tam z rybami, ale widoki są zacne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 technops zapomnij wlasnie widziałem nyse i płynie straszne kakao poprostu jest za cieplo i snieg za szybko topnieje ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 suhhar, spokojnie ja dopiero w połowie marca opłacam kartę, wiesz wypłata i te sprawy Łowiłeś w rejonach na tej mapce ? Wąwóz i ta wielka góra, schodząca stromo bezpośrednio do Nysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 no w podtyniu byłem koło mostu i troche w doł schodziłem ale tam trzeba mieć wodery bo jak ja byłem w maju chyba to masakra była pokrzywy po szyje a ja w gumiaczkach po wodzie nie mogłem brodzić ale nysa tam pięknie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 Jak tam rzeka bo u mnie kakao płynie i podniesiona może za tydzień sie uda rozpocząć sezon na rzece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertxxx62 Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 Witam ! Również zerkałem to jeszcze brudna i wysoka , najgorzej że jeszcze śniegu w górach dużo , no ale za tydzień może się już spróbuje pierwszych rzutów w tym sezonie na nysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 16 Marca 2012 Share Napisano 16 Marca 2012 Dzisiaj mały rekonesans ale bez wędki bo karty jeszcze nie opłaciłem miejsca typowo kleniowe ale jak narazie zadnego klenia nie widziałem a chodziłem w polarojdach Może w poniedziałek opłace karte chociaz w to wątpie słyszałem ze w pzw kłodzko skarbnik Bolesław godzine przyjmuje jednego petenta dziwne ze ten koles mimo 84 lat jeszcze to robi. Acha byłem też swiadkiem zarybienia nysy pstragiem potokowym 500 kg miło ze coś pływa. Ponoc na wiosne wpuscili lipienia i brzane wiec dobrze wrozy na przyszłośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 16 Marca 2012 Share Napisano 16 Marca 2012 suhhar, dzięki za info - fajne fotki. A tak na marginesie w zeszłym roku chyba już biegałeś o tej porze za kropkiem. , Ja jutro robię rozpoznanie na Pilcach, a w niedzielą może na Orlice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Jarek to prawda w zeszłym roku juz 12.02 biegałem po rzece taki mam 1 wpis w rejestrze. Narazie to same początki więc trzeba czekać az woda w rzece sie ociepli i klen wyjdzie z kryjówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palealex Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 szukałem pstrąga lub innej rybki ale nic nie złowiłem od garbatego do kamieńca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 19 Marca 2012 Share Napisano 19 Marca 2012 karta opłacona w weekend gdzieś zaatakuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 Nie wiem co jest HALO ale rzeka płynie podniesiona i kakao ;/ czyzby rozstopy puściły i tak bedzie ze 2-3 tyg ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmiak Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 Suhhar w Zieleńcu 120 cm śniegu. Puszcza śnieg i brudna Bystrzyca Dusznicka niesie wodę do Nysy, prócz tego masz jeszcze Białkę, która idzie z Lądka, tam w górach też niezłe zaspy. Zanim to zejdzie to hohoho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 no miałem w tym tyg. isc na klenio pstrążki i kichaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 Co do Białki to jest czysta, stan normalny. Więc pewnie sama Nysa od źródeł niesie syf. Swoją drogą Salmiak, zapraszam na Białkę - (drobne zarybienie) Nad wodą sporo muszkarzy i aż miło patrzeć jak wszyscy których spotkałem wypuszczają rybki. Może zdąży coś podrosnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 w kłodzku tez zarybili i pytanie czy wolno łowić ? zazwyczaj po zarybieniu nie wolno ale nigdzie nie moge znalezc zadnych informacji ;/ Tak myslalem ze po zarybieniu bedzie wysyp wedkarzy ;/ mam nadzieje ze kontroluja bo nic z tych ryb nie zostanie. Odnośnie rzeki to w krosnowicach plynie czysta woda bo widziałem a w kłodzku kakao ;/ moze za kilka dni sie oczyści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmiak Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 Jarku dzięki za zaproszenie, na pewno nad rzeką niedługo się pojawię. Muszę wytestować nowe muchy. Do zobaczyska nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Właśnie miałem telefon od brata który mówił mi że miał tel od kumpla ze na Ścinawce miejscowi reklamówkami pstrągi noszą !!!!!!!!!!!! i sprzedają po 10 zł !!! Ma ktoś jakiś numer do ssr ? po zarybieniu 750 kg pstrąga nic nie zostanie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi