Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 190
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

W środę zszedł u mnie lód, więc nadszedł czas na pierwsze zasiadki z feederem.

W czwartek nęcenie i delikatne dziubnięcia.

Dziś już jazda na całego- w sumie 6 karpików w dwie godziny. Poniżej pierwszy tegoroczny.

IMG_9852_zps312a211a.jpg

Napisano

Nono tomek1 ładne rozpoczęcie sezonu, gratki :) Dużo nęciłeś?

Ja byłem ostatnio na Wiśle w Bieruniu, ale bardzo silny wiatr skutecznie zniechęcił mnie do feedera i poczekam aż lód puści na okolicznych zbiornikach.

Napisano
Tomek1 graty piękna ryba, powiedz mi jeszcze u Ciebie to masz na myśli jezioro Goczałkowickie czy jakiś staw? ;)

Piękna to ona będzie za wiele lat- jak dożyje :lol::wink: To staw.

Dużo nęciłeś?
Dwa dni tuż po zejściu lodu- w sumie nie więcej niż 5 kg zanęty sypkiej z dodatkami. I jak zawsze niezgodnie z tym co piszą w książkach, że nie wolno przesadzać z smakiem i zapachem- bo woda zimna. :lol::wink:
Napisano

Dzisiaj wybralem sie na okonie do portu w Opolu . Okonie dopisaly same maluchy ale przynajmniej braly . Boczny trok mala gumka i super zabawa

Napisano

Jacku gratulację fajnego klenia, jeszcze Tobie Ślęza bądź Widawa została gdzie kluska przygnie i już opanujesz wszystkie łowiska w marcu! :mrgreen::wink:

Gość Rapa-man
Napisano

Jaceen w depresje mnie wprowadzasz,wczoraj 5 godz ze spinem na widawie i nic :D

Gość Rapa-man
Napisano

Gratuluję,nie jeden od razu by walił w ocet :lol: ....niestety

Gość Anonymous
Napisano

"Zapomnial Wół jak Cielęciem był" ;)

historia Twojej troci 2012 z okolic Wrocławia o ile pamiętam zakończyła się właśnie w occie/na patelni ;) ;) link

nie to ze się czepiam...ale ;)

Napisano

Czasami odnosze wrażenie że na tym forum tylko dwóch użytkowników (bez urazy dla pozostałych :wink: ) systematycznie łowi przez cały rok rybki- jaceen klenie i DAWID kropasy - GRATY :mrgreen:

Ps:

DAWID niektórych ludzi nie da się przerobić jak chodzi o kulinarne nawyki. To tak jakbyś próbował przekonać mojego teścia (członek PZŁ) że kapusta może smakować bez mięsa biegającego po lesie - ,,bigos myśliwski" :twisted:

Gość Rapa-man
Napisano

"Zapomnial Wół jak Cielęciem był" ;)

historia Twojej troci 2012 z okolic Wrocławia o ile pamiętam zakończyła się właśnie w occie/na patelni ;) ;) link

nie to ze się czepiam...ale ;)

Rozumiem że ty żadnej ryby nigdy nie wziąłeś?coś jeszcze ciekawego znalazłeś,może masz na mnie już jakąś teczkę ?
Napisano

Winko nie jest tak źle. Są łowione zimowe karpie, leszcze, płocie, trocie a większość wędkujących może nie ma takiej potrzeby dzielenia się wynikami. Trochę szkoda, bo kolorowiej by było i motywacja większa.

Dawid jak zwykle trzymasz fason.

Napisano

Rapa-man nie przejmuj się.....

jest tu grono wędkarzy co zabiera ryby i cząstka co wypuszcza.My jesteśmy tą większością.

Niech sobie wypuszczają.......

Gość Rapa-man
Napisano

Ale ja nie biorę ryb w tamtym sezonie wziąłem trotke i sandała...a zresztą nie bedę się tłumaczył ... ide się pakować bo rano na ryby :smile:

Napisano

Dla tych co nie mogą się powstrzymać powinni te wymiary górne wprowadzić.

Ja od kilku lat (pewnie z 10) tylko w zeszłym sezonie 2 szczupaczki pod 60 zabrałem - rodzinka prosiła,prosiła i się wyprosiła.

Rozumiem, że raz na jakiś czas ktoś rybkę zabierze w celach kulinarnych - byle nie było to głównym powodem wypraw wędkarskich...

Napisano

Sofy za off ale moim skromnym zdaniem trzeba odróżnić wędkarza od rybaka, wędkarz tak jak kolega wyżej napisał raz na jakiś czas zabierze rybę a rybak to już każdy wie.

Pozdrawiam Adam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Dodaj link lub baner - >

Polecamy

TOKAREX - super oferta pontonów firm Honda, Bush, Fiord, Kolibri, YRT, CHINEE oraz silniki i akcesoria do nich
Dragon
https://www.iparts.pl/
Pomocnik wędkarza
przewodnicywedkarscy.pl
Blog Zwędkowani
TOKAREX - super oferta pontonów firm Honda, Bush, Fiord, Kolibri, YRT, CHINEE oraz silniki i akcesoria do nich

Pontony - TOKAREX - super oferta pontonów firm BUSH, Fiord, YRT i HONDA

Akumulatory żelowe i AGM; Zamów online! do łodzi, jachtów, silników, echosond itp.
www.akumulatory-zelowe.pl

Dodaj link lub baner - >

Partnerzy

Corona-fishing.pl - sklep wędkarski

Telefony, smartfony, tablety - jaki kupić, jaki wybrać?

• Ostatnio przeglądający

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.