Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 190
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Anonymous
Napisano

wypadzik na godzinkę, woda mocno trącona , tylko jedno branie

93fad73d37bbcec7bf61467.1100x1100.jpg

Napisano

DAWID, masakra ! Zazdroszczę rybnej wody, wyników oraz czasu na łowienie :)

Przez Twoje wyniki, ukręciłem ze 30 jigów i czekam na weekend by wyskoczyć nad rzekę :)

Gość Anonymous
Napisano
Co to za przynęta? Jakaś taka nimfowata, na boczny trok czy na lekko ma jakąś małą główkę jigowa czy może mucha?

nimfa muchowa tylko na haku z wydłużonym trzonkiem (Owner Tenkara) albo jakims gamakatsu juz nie pamiętam (główka wolfram)

DAWID - za tą 55+ SZACUN !!!

Napisano

Dzisiaj od 16 do 18.30 na ciepłym,wynik 27 okoni ,największe 20 cm.Bolek ganiał drobnice ale nie dał się skusić,napotkany wędkarz powiedział mi ,że wczoraj trafił 3 sztuki na obrotówkę. Spławikowcy i feederowcy też cienko,sama drobnica.Woda niska,prąd mocny/

Pozdrawiam

Napisano

Udało mi się wydłubać kropa dzisiaj przed zmianą pogody teraz śnieżyca i koniec żerowania pstrągów, 3 dni ciepła wykorzystałem maksymalnie, spokojnie teraz można zrobić sobie dłuższą przerwę przynajmniej do prawdziwej wiosny ;)

wymiareknaglajche.jpg

Napisano

Wczoraj w tzw. święta o 9 wybraliśmy się z kolegami nad Pasłękę, lecz zero kontaktu z rybą, więc się przenieśliśmy na stare dorzecze Pasłęki. Nieoczekiwanie przepłoszyliśmy dwóch kłusowników, którzy tylko czaili się, żeby zastawić sieci...Połowiliśmy kilka płoci, a największa max 20cm.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Dodaj link lub baner - >

Polecamy

TOKAREX - super oferta pontonów firm Honda, Bush, Fiord, Kolibri, YRT, CHINEE oraz silniki i akcesoria do nich
Dragon
https://www.iparts.pl/
Pomocnik wędkarza
przewodnicywedkarscy.pl
Blog Zwędkowani
TOKAREX - super oferta pontonów firm Honda, Bush, Fiord, Kolibri, YRT, CHINEE oraz silniki i akcesoria do nich

Pontony - TOKAREX - super oferta pontonów firm BUSH, Fiord, YRT i HONDA

Akumulatory żelowe i AGM; Zamów online! do łodzi, jachtów, silników, echosond itp.
www.akumulatory-zelowe.pl

Dodaj link lub baner - >

Partnerzy

Corona-fishing.pl - sklep wędkarski

Telefony, smartfony, tablety - jaki kupić, jaki wybrać?

• Ostatnio przeglądający

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.