Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Czyli ostatnia szansa na zlapanie czegos konkretnego :P No chyba ze pozniej z lodu ;) Kto wie jutro moze jak beda jacys chetni to jedziemy z kolegami zobaczyc czy cos skubie Nie wie ktos jakie sa efekty z okoniem ?? Chodzi o spin i oczywiscie o lowienie z brzegu :)

Napisano

Jesteście pewni, że rybaczówka jest do czynna do 15 czy 16 listopada? Chcę jechać po niedzieli na rybki i nie wiem czy mam ciągnąć swoją łódkę. Ma ktoś nr tel. do rybaczówki bo ja swój kalendarzyk zgubiłem ;(

Napisano

Bylem w niedziele nie wiem jak z rybaczowka, ale rybki biora kilka okoni od strony plazyna spina z brzegu ;) , trzeba bylo sie szybko zbierac bo okropnie wymarzlem ;)

Napisano

pogoda za oknem wspaniala karasie juz plywaja w jeziorku a ja koncze sezon:) w przyszlym roku poszalejemy na dzieckowicach:D na ten sezon to by bylo tyle

• 2 weeks later...
Gość zbychoo
Napisano

Zbiornik rzeczywiście piękny ale kontrola straży rybackiej na tym zbiorniku pozostawia wiele do życzenia normalne chamy zero kultury :evil:

Napisano

Ja tam nie mialem doczynienia z kontrola na tym zbiorniku mozesz cos wiecej napisac?? Lowi ktos, jak cos to pisac jakie efekty, chyba ze planujemy cos na zakonczenie sezonu 2008 :P zainteresowani pisac tutaj ;)

• 2 weeks later...
Napisano

Chyba cisza... :P Ja narazie mam wedki schowane na nowy sezon, ale chetnie bym sie gdzies jeszcze wybral na rybki, :roll: byle zeby lodu nie bylo na zbiorniku ;P

Napisano

Chyba lodu nie bedzie.... Napisz koniecznie jakie wyniki bo wlasnie nie wiem gdzie jechac, ale chyba bede smigac na dzieckowice za okoniem albo na pobliski staw pospiningowac bo juz mi tak brakuje wedki ze maskara :mrgreen:

Napisano

Od strony rur zamarzniete cienka warstwa lodu gdzieniegdzie lod, ale za to od strony przemszy na plazy, gdzie ludzie w lato wyganiaja wedkarzy nie ma lodu ;) Dzisiaj obadane :cool: A jutro jedziemy oplacic karte z kolegami i czekamy na sezon, nastawiamy sie na bicie rekordow :mrgreen::mrgreen: Ale z rybami roznie jest :roll:

Napisano

Dzisiejszy zwiad :cool:

Wybralismy sie z kolega zobaczyc co slychac na dzieckowicach szkoda ze tak pozno bo zadnego wedkarza juz nie bylo.. :???: zamarzniete jak nie wiem mrozik trzyma i nie trzeba dlugo czekac na efekty :grin:

Moj srodek trasportu :mrgreen:

72f681648b2c9e61m.jpg

Widok na dzieckowice

8546449dbc68df15m.jpg

5fde6607cb47539em.jpg

3811ee763fcb1897m.jpg

23fa661ab33c613dm.jpg