wwojjtas Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 Witam Panowie.Wybiera sie ktos moze w poniedzialek nad wode?:>...udalo mi sie wykombinowac wolny dzien i szukam kompana do wyprawy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 Uuuuu...Poniedzialek.... Weekend chetnie ale nie poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej07 Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 Rybaczówka podobno czynna tylko do 15 listopada czyli do dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 Czyli ostatnia szansa na zlapanie czegos konkretnego No chyba ze pozniej z lodu Kto wie jutro moze jak beda jacys chetni to jedziemy z kolegami zobaczyc czy cos skubie Nie wie ktos jakie sa efekty z okoniem ?? Chodzi o spin i oczywiscie o lowienie z brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michu1234 Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 Jesteście pewni, że rybaczówka jest do czynna do 15 czy 16 listopada? Chcę jechać po niedzieli na rybki i nie wiem czy mam ciągnąć swoją łódkę. Ma ktoś nr tel. do rybaczówki bo ja swój kalendarzyk zgubiłem ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 Ja moze mam ten kalendarzyk ale w piwnicy i mi sie nie chce isc ale za 10 min ci skoncze i napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej07 Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 695032025 to chyba ten numer na bazę łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 695032025 to chyba ten numer na bazę łodzi Tak to ten numer identyczny jest wlasnie na tym kalendarzyku POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 17 Listopada 2008 Share Napisano 17 Listopada 2008 I co z rybaczówką ???? otwarta jeszcze ??? do kiedy ??? I co przez sob.-niedziele ?? jakieś brania ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 17 Listopada 2008 Share Napisano 17 Listopada 2008 Bylem w niedziele nie wiem jak z rybaczowka, ale rybki biora kilka okoni od strony plazyna spina z brzegu , trzeba bylo sie szybko zbierac bo okropnie wymarzlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 17 Listopada 2008 Share Napisano 17 Listopada 2008 To czekamy na kolejne wieści Kto następny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekŚ Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 To czekamy na kolejne wieści Kto następny?? jak bedzie otwarta to jedziemy w weekend:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 19 Listopada 2008 Share Napisano 19 Listopada 2008 Ja jade z kumplami w weekend na dziecki tylko kurcze przeraza mnie pogoda jaka zapowiadaja na sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 19 Listopada 2008 Share Napisano 19 Listopada 2008 Pogodo dobra - tylko może nie na łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekŚ Napisano 20 Listopada 2008 Share Napisano 20 Listopada 2008 pogoda za oknem wspaniala karasie juz plywaja w jeziorku a ja koncze sezon:) w przyszlym roku poszalejemy na dzieckowicach:D na ten sezon to by bylo tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 20 Listopada 2008 Share Napisano 20 Listopada 2008 Marek przestań teraz dopiero zaczynamy A karasie odławiaj bo wpadne po żywce Jak się wyrobie to wale jeszcze dziś na Przeczyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zbychoo Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Zbiornik rzeczywiście piękny ale kontrola straży rybackiej na tym zbiorniku pozostawia wiele do życzenia normalne chamy zero kultury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Ja tam nie mialem doczynienia z kontrola na tym zbiorniku mozesz cos wiecej napisac?? Lowi ktos, jak cos to pisac jakie efekty, chyba ze planujemy cos na zakonczenie sezonu 2008 zainteresowani pisac tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 Panowie co na Dziećkach Bywa ktoś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 15 Grudnia 2008 Share Napisano 15 Grudnia 2008 Chyba cisza... Ja narazie mam wedki schowane na nowy sezon, ale chetnie bym sie gdzies jeszcze wybral na rybki, byle zeby lodu nie bylo na zbiorniku ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michu1234 Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Był ktoś ostatnio na dziećkowicach? Chcę jutro jechać jak czas pozwoli i zastanawiam się czy lód jest tam czy jeszcze go brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Chyba lodu nie bedzie.... Napisz koniecznie jakie wyniki bo wlasnie nie wiem gdzie jechac, ale chyba bede smigac na dzieckowice za okoniem albo na pobliski staw pospiningowac bo juz mi tak brakuje wedki ze maskara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Panowie ZAMARZŁO czy jeszcze jest woda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Od strony rur zamarzniete cienka warstwa lodu gdzieniegdzie lod, ale za to od strony przemszy na plazy, gdzie ludzie w lato wyganiaja wedkarzy nie ma lodu Dzisiaj obadane A jutro jedziemy oplacic karte z kolegami i czekamy na sezon, nastawiamy sie na bicie rekordow Ale z rybami roznie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Dzisiejszy zwiad Wybralismy sie z kolega zobaczyc co slychac na dzieckowicach szkoda ze tak pozno bo zadnego wedkarza juz nie bylo.. zamarzniete jak nie wiem mrozik trzyma i nie trzeba dlugo czekac na efekty Moj srodek trasportu Widok na dzieckowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi