Booseib Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Pora otworzyć wątek... sandaczyk (-70centów) uderzył na 4 calowe kopyto Relaxa, punktualnie o 1 w nocy 1 czerwca radość ogromna z racji pierwszego brania które okazało się zacną rybką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spn83 Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Trzy sztuki w 2 godziny 68,66 i 55cm wszystkie na koguty i jedno branie jakiegoś kolosa którego niestety nie udało się wycholować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 spn83, gratuluję udanego dnia. Catana do opadu spisuje Ci się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spn83 Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 Daje rade 15-40g ale rzucam kogutami 20-35g to czuć wszystko no i zaciąć łatwiej takim twardym kijem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 3 Czerwca 2013 Share Napisano 3 Czerwca 2013 Eeee,a to Catana jest twardym kijem? Gratuluje połowu,choć postawy (martwe ryby) już nie bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ERq Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Gratuluje sandokanów , mi tez sie udało rozpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 A mnie nic nie bierze Godziny machania , różne kopytopredatorowekingshadowsy na różnych główkach . I echo............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ERq Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Dzisiejszy 70cm ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DevilDog Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Nieźle ciągniesz te sandacze! Jeziorko czy rzeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 2 Lipca 2013 Share Napisano 2 Lipca 2013 Dla urozmaicenia wątku. 1-szy lipiec, wrocławska Odra. http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=250386#250386 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davly Napisano 18 Lipca 2013 Share Napisano 18 Lipca 2013 70taki z Wisły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 W tym roku sporo sandaczy, ale 70-tak, jak pamiętam to jeden. Sierpień zacząłem dla siebie obiecująco. Jeden spadł, dwa pod wymiar i sześćdziesiątka na foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 ja mam fatum sandaczowe w tym roku -dopiero 1 sztuka , 49 cm ............ Jakbym w studnię wrzucał a wyjazdów co niemiara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 jaceen, dajesz czadu U mnie też wczoraj jedna miarówka się powiesiła. Nie pamiętam lata z taką dużą ilością brań sandaczy. Co się dzieje z tą przyrodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 tomek1 - dzisiaj jestem na Goczałkowicach, całą nockę poświęcam na łowienie (spining tym razem a nie casting) - może się spotkamy i wypijemy wspólna colę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 tomek1 - dzisiaj jestem na Goczałkowicach, całą nockę poświęcam na łowienie (spining tym razem a nie casting) - może się spotkamy i wypijemy wspólna colę Sorry, ale na dziś mam inne plany. Swoją drogą można by pomyśleć o jakimś spotkaniu haczykowców ze Śląska- od ostatniego minęło już 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Jestem za spotkaniem jak najbardziej. Ale dopiero we wrześniu - za 2 tygodnie jadę na U R L O P Wyspa Dadaj - 2 tygodnie spiningowania ( raczej castingowania ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ERq Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Takie tam opadowo ;P 84cm 65cm 65cm 70tak 60tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 ERq, ładnie dałeś czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ERq Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Ten rok sandaczowo jest bardzo dobry od czerwca mam na koncie 37 zedów dużo drobiazgu ale to dobrze wróży na przyszłość ;] miałem życiówkę 90+cm to mi agrafke dorado wyprostowal , bo hol siłowy w zaczepach ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert7791 Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Gratki Z wody stojącej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ERq Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Te ze zdjęć ze stojącej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RTS Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 ladne sztuki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qazqq2 Napisano 24 Sierpnia 2013 Share Napisano 24 Sierpnia 2013 ERq Kocur jesteś Małolacie z tymi sandaczami pełen szacunek szkoda tylko że to 84 raczej już nie odpłynęło w dobrej kondycji . . . skoro w wieku 20lat już posiadasz wiedzę dzięki której trzaskasz takie ryby to z roku na rok będziesz siał pogrom wśród tych ryb miło popatrzeć na takie fotki bo aż chce się wziąć wędkę i lecieć nad wisłę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ERq Napisano 25 Sierpnia 2013 Share Napisano 25 Sierpnia 2013 84 odpłynęło w dobrej kondycji , został tak zapiety , że krew sie polała widać na zdjęciu jeszcze zwisającą pletke , dziekuje za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi