MagnuM Napisano 13 Czerwca 2007 Share Napisano 13 Czerwca 2007 twarz mi się śmieje a czasami nawet na głos wybucham śmiechem Ten sie śmieję, kto się śmieję ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 13 Czerwca 2007 Share Napisano 13 Czerwca 2007 starajac sie jak najbardziej dopiec oponentomNo a od czegóż innego są oponenci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 13 Czerwca 2007 Share Napisano 13 Czerwca 2007 Moim zdaniem od wysłuchania ich, a potem wypowiedzenia swojego zdania, a nie od narzucania swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Czerwca 2007 Share Napisano 13 Czerwca 2007 Tomek jedno co to jest (no chyba ze pojemnosc liczona na beczki ) Nie wiedziałem żeś taki zawodnik Muszę zacząć trenować przed zlotem Ostatnio mi się Dębowe przeterminowało w lodówce i żona wyrzuciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 13 Czerwca 2007 Share Napisano 13 Czerwca 2007 Wiesz MagnuM, myślę że się zgubiłes już trochę w tej dyskusji więc lepiej idź spać jak to już deklarowałeś kilka postów temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland Napisano 13 Czerwca 2007 Share Napisano 13 Czerwca 2007 Ty wiesz o tym najlepiej Kazda uwage na Twoj temat jest przyjmowana przez Ciebie jako obraze. Poza tym kazdy Twoj post to jedno zdanie ktore ma za zadanie komus dopiec chociaz i tak kazdy olewa takie zaaczepki. Serio zastanow sie czy w realut ez bys tak sie odzywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 13 Czerwca 2007 Share Napisano 13 Czerwca 2007 Ostatnio mi się Dębowe przeterminowało w lodówce i żona wyrzuciła masz nauczkę nie trzeba było zdradzać z TYSCZAKIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 13 Czerwca 2007 Share Napisano 13 Czerwca 2007 spać jak to już deklarowałeś kilka postów temu. Może deklarowałem dla tych, co opadli już sił czytając te nasze " wypociny". Roland, popieram Cię w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 13 Czerwca 2007 Share Napisano 13 Czerwca 2007 PANOWIE POPUśCIE!!!!!!!! dla rożlużnienia atmosfery proponuję takie oto klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland Napisano 13 Czerwca 2007 Share Napisano 13 Czerwca 2007 Popuściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 13 Czerwca 2007 Share Napisano 13 Czerwca 2007 Już to pisałem kiedyś. Popuszczanie jest chorobą i należy z nim walczyć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Czerwca 2007 Share Napisano 13 Czerwca 2007 dla rożlużnienia atmosfery proponuję takie oto klimaty Zawsze mówię, że silikonowe przynęty rządzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 13 Czerwca 2007 Share Napisano 13 Czerwca 2007 Roland, mam nadzieję że nie w gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 13 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2007 Kategoria i temat widzę odżyły. Piszcie sobie, piszcie do weekendu jeszcze trochę czasu . Z mojej strony tylko przypomnienie, że i tutaj obowiązje regulamin forum, szczególnie pkt 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 13 Czerwca 2007 Share Napisano 13 Czerwca 2007 xD Roland wymiatasz. andi64, a w cóżby innego? hmm....... husteczke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland Napisano 13 Czerwca 2007 Share Napisano 13 Czerwca 2007 Roland, mam nadzieję że nie w gacie Dobra juz cicho A jesli chodzi o jakies nieporozumienia w sieci to zawsze mozna opnentowi przeslac taki oto link http://mr_god.republika.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 13 Czerwca 2007 Share Napisano 13 Czerwca 2007 Stado chłopa a kłoca sie jak baby wstyd mi za was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 Temat sie powoli rozmyl Moze juz nie bedzie nastepnego watku o zdjeciach Tomek nie jestem taki twardy zawodnik ale jedno piwko to troche malo no chyba ze dojezdzaliscie samochodem Inaczej to jedno piwko to tylko male co nieco Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 chyba ze dojezdzaliscie samochodem No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 Na zlot przyjedziecie samochodami a pozniej to juz na kilka dni tylko parking Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 A jesli chodzi o jakies nieporozumienia w sieci to zawsze mozna opnentowi przeslac taki oto link http://mr_god.republika.pl/ Chamskie - nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 Tomaszek, znów szukas zaczepki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 Tomaszek, znów szukas zaczepki?? Nie zaczynaj! Tomaszek, nie zaczynaj znów!!!! MagnuM, Ty w ostatnich godzinach już dostatecznie dużo głupot napisałeś na tym forum. Naprawde proponuję Ci żebyś sobie odpoczoł i się przewietrzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 Tomaszek, lol, twoim zdaniem głupotą jest zwracanie uwagi? Jesteś strasznie zadziorny i tyle. Głupoty to piszesz TY nie ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 http://mr_god.republika.pl/ Bardzo trafne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi