-PuS- Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Kupuj parasol. Łatwiejszy w transporcie, dużo lżejszy, łatwiej się rozkłada i składa i o połowę tańszy. Kubuś też jest fajny, ale ... ja jakoś nie mogę się przekonać. Niby trochę lepiej chroni przed wiatrem ale od tego są cienkie ubrania gumowane od środka w których można wyjść z pod namiotu lub parasola i nie zmoknąć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal Napisano 20 Lipca 2009 Share Napisano 20 Lipca 2009 Nie wiem czy dobry temat, ale poszukuje pilnych informacji o tym http://www.allegro.pl/item692471363_nordcapp_namiot_wys_0zl_gratis_25zl.html Ma to ktoś ? Widział ew macał ?Warto? Parasol z bokami mam dosyć dobry, większy namiot też ( taki zeby 5 dni posiedzieć ) Potrzebuje czegos pośredniego, w miare taniego ( do 300 zł ), i dobrze zrobionego. ( wiem wiem, takie rzeczy to tylko w erze) Ma tam sie zmiescic elektrostatyk, ew 2, kuchenka i szpej. Nie może kapać i nie mozę go zwiewać. A z resztą, każdy wie jaki powinien byc namiot na rybki. Rozstało się ładniejsza połówką ( sorka za pisownie, ale jak to mowia politycy " leki brałem i zle się czuje" ) więc i zbytek gotówki moge jakos rozsądnie przeznaczyc. A co do namiotu, to najlepiej gdyby brania zacinał i podbierał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 21 Lipca 2009 Share Napisano 21 Lipca 2009 hubal, druga połówka - skoro lepsza to po co sie rozstało ? A namiot ok Chlopaki na BCP chwalili, kilka osób go ma i ponoć jest ok - jak za taką cene to nie ma co debatować. Wg mnie brać i się nie zastanawiać. Sam nawet o nim myślałęm jako namiot na ktrótkie zasiadki - fajna sprawa. P.S. Tylko szpilki trzeba by było zmienić na mocniejsze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal Napisano 21 Lipca 2009 Share Napisano 21 Lipca 2009 dudi, a bo to człowiek młody i głupi. A co do namiotu, to twoja opinia wystarczy mi do zakupu. Widziałeś go "na żywo" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 21 Lipca 2009 Share Napisano 21 Lipca 2009 Niestety nie - choć nawet jesi tak to nie zwóciłem uwagi Ale bierz - czymś musisz się pocieszyć po rozłące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Co do namiotu... Polecam, Polecam i jeszcze raz Polecam. No może jeszcze 2 razy. Kasa śmieszna, bo więcej zapłaciłem dzisiaj za kulki +pelet+ lead cory. Wykonanie i pierwsze wrazenie: cud miód malina. W piątek zaczynam test nad woda, może powrzucam parę fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 30 Lipca 2009 Share Napisano 30 Lipca 2009 W piątek zaczynam test nad woda, może powrzucam parę fotek.No to czekam na relacje z testowania namiotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 30 Lipca 2009 Share Napisano 30 Lipca 2009 ja także ciesze że się podoba w końcu polecałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 NO i jak się namiocik sprawdza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Prosze o wybaczenie, ale nie było kiedy napisać... No i wakacjowanie też bez neta. Jak się sprawuje? Wysmienicie. Nie przemaka, rozkłąda sie w pare sekund. Odpinana podłoga. Bardzo przyjemne ostwieranie ( Te małe drzwi maja rzepy z każdej strony ). Sledzie trzymają az miło ( choć z tandema wkręty po 3 dychy chodzą, więc nie majątek) Co do miejsca, to jest sporo. Wchodzą lekko 2 takie elektorstatyki jak na fotce i z podnóżkiem można lekko kimać ( sprzęt też się zmieści ). Jeśli wsadzimy do środka kuchenke i zagotujemy wode na herbatke, to normalnie upał. Można jechać na nocke bez %% Porównując parasol 2,5 i 2,2 z bokami do tego namiotu jako uzytkownik powiem tyle. Wymiary po złożeniu prawie identyko, masa tez zbytnio nie zabija, a do parasolka juz nikt mnie nie przekona. Tylko czemu tyle czasu łowiłem z nim.. ? Aż mi głupio Co do ceny... 200 zł z wysyłką, więc kpina. Polecam polecam i jeszcze raz polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 Witam ma ktoś z was ten namiot?? ULTIMATE Tarantula http://www.carpmix.pl/index.php?_a=2&_id=328 Jak sobie radzi z silniejszymi wiatrami i większymi deszczami?? Warto coś takiego kupić na krótkie (do 2-3 dni) zasiadki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 ds-fan, jesli moge ci doradzic to na pewno za ta kaske bym go nie kupil,i nie tylko zobacz jak malo miejsca w nim jest i musial bys na kleczkach wchodzic do srodka i jeszcze te druty nad glowa,koszmar ja mam TB resident i wchodze na stojaco,jest bardzo wygodny,przwiewny i ma kilka rozwiazan co do okien i wejscia.zobacz TB enforcer. http://zdrowe-hobby.pl/index.php?p401,tandem-baits-enforcer-exl-namiot mozesz tez rozgladnac sie za decathlonem mono bivi.sa tanie i solidnie wykonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 lub cos takiego-Namiot Geoduo moon ltd- http://www.decathlon.com.pl/PL/biwy-geoduo-moon-29635380/ albo -Namiot Tanker classic 1-osob- http://www.decathlon.com.pl/PL/namiot-tanker-classic-1-osob-70150519/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość synek Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 Ja tam sie nie znam ale bardzo mi sie podoba, ze zdjęć widać ze jest solidny , no i dedukując , prawdopodobnie blyskawicznie sie go rozkłada , skoro jes na bazie parasola . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mczetu Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 Witam mam pytanie do osób które posiadają cechy wymienione wyżej mój fundusz mniej więcej do 300 -400 zł ,najlepiej jak by się wypowiedziały osoby które miały styczność z namiotem wiedza czy jest wytrzymały itp wady zalety za odpowiedz z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Mam parasol wedkarski doszyłem do niego przód z takiego samego materiału ,wszystko to łącze na rzepy ,podkładam podloge . Spedziłem pod tym parasolem nie jedno wędkowanie . Do zobaczenia nad wodą Mam gdzieś zdjecia musze poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Mi ostatnia wpadł w oko taki namiocik: Nordik bivvy http://www.allegro.pl/item880445447_nordik_bivvy_carp_2_os_nowy_model_nordiktackle.html I z racji konstrukcji: Nordik bivvy carp: http://www.cyprinuscarpio.eu/teksty,artykuly,7,1,namiot_karpiowy_bivvy_carp_nordi,128.html Nordik bivvy carp allegro: http://www.allegro.pl/item880169079_nordik_bivvy_carp_narzuta_model_wystawowy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 zdrapek, ta pierwsza pozycja podoba mi sie tym bardziej ze z narzuta to dobra cena kupil bym tez ale mam juz ressidenta,decathlona,i taki mozna powiedziec pol namiot i parasol z bokami z checia czesc z tego bym sie pozbyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BYAKUYA Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 Witam. Poszukuję namiotu do wędkowania. Zasiadki raczej krótkie 2-3 dni. Jako że mam ograniczony zasięg gotówkowy szukam czegoś w miarę taniego. Wiadomo jaka cena taka jakość ale znalazłem kilka typów NAMIOT KARPIOWY TRAPER Carp Biveis ŚREDNI NAMIOT KARPIOWY Quantum Carp Biveis z odpinaną podłogą Skłaniam się ku Traperowi, może ktoś zakupił i na sucho pomacał jak jest wykonany? Byłbym wdzięczny za jakieś uwagi bo to ma być mój pierwszy namiot - do tej pory używałem zwykłego ruskiego wynalazku który po 2 sezonach nie nadaje się do użytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michorn Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 A czy to musi być typowy namiot wędkarski? Nie może to być coś turystycznego? JA bym polecił kupić 2 pałatki wojskowe, dają do nich stelaże i mając 2 pałatki za grosze w chwilę stawia się przyzwoity namiocik, patent działa od wielu, wielu lat, prosty, tani, niezawodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BYAKUYA Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 Mam takie pałatki Sęk w tym że łózko nie wejdzie za bardzo do czegoś takiego no i drąg w środku mi przeszkadza bo drobnej budowy raczej nie jestem aczkolwiek pomysł dobry i sprawdzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michorn Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 Aha, ja do takich luksusów nie przyzwyczajony żeby z łóżkiem nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 BYAKUYA, mam z tej serji tylko jedynke jest solidnie wykonany polecam namioty wędkarskie-namioty-sprzęt kempingowy -turystyczny-sprzęt & akcesoria-BIVOUAC PECHE Namiot Geoduo moon ltd http://www.decathlon.com.pl/PL/biwy-geoduo-moon-29635380/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BYAKUYA Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Aha, ja do takich luksusów nie przyzwyczajony żeby z łóżkiem nad wodę nie wyobrażam sobie wędkowania i siedzenia 40 h na krześle - choćby najwygodniejszym Miro1956, rozumiem że mówiłeś o tym traperze tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 BYAKUYA, nie o traperze tylko DECATHLON. moim zdaniem jest solidniej wykonany,pokazaly sie bardzo fajne nordiki bivvy carp 2 os w granicach 600 zl to juz 1 liga http://www.allegro.pl/item888633740_nordik_bivvy_carp_2_os_nowy_model_nordiktackle.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi