maniu394 Napisano 9 Marca 2017 Share Napisano 9 Marca 2017 Ja myślę jesiotra na muchę spróbować złowić . Nie wspomnę już o karpiu i szczupaku . A rękę w kolanie wolę jeszcze mieć całą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 10 Marca 2017 Share Napisano 10 Marca 2017 O 9.03.2017 o 09:34, bacyk napisał: Oczywiscie, że na muszke moźna tam polowic. Kabany wielkości uda enerdowskiej ciężarówki i przy braniu ręce łamią w kolanach. Nie to co jesiotry...😆 Mistrz szydery 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 2 Kwietnia 2017 Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Jak przygotowania do wyjazdu nad Dunajec panowie? Ja już pracę domową odrobiłem Muchy przygotowane? Wędki naoliwione? Kto jeszcze nie ma pierdół w postaci konicznych czy przyponówek i liczył na "Krokodyla" we wtorek po pracy, to niestety ale takich artykułów już brak.No chyba, że takie po 35-40zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 3 Kwietnia 2017 Share Napisano 3 Kwietnia 2017 O 2.04.2017 o 14:27, Odys80 napisał: Jak przygotowania do wyjazdu nad Dunajec panowie? Ja już pracę domową odrobiłem "Ale żeś mi Wąski zaimponował" 😀 Wojskowe rozeznanie terenu wroga zrobione. Zdjęcia satelitarne, mikrofilmy. Wywiad pełną gębą. Odys - szacun 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 3 Kwietnia 2017 Share Napisano 3 Kwietnia 2017 Łamcie kije na głowatkach ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 4 Kwietnia 2017 Share Napisano 4 Kwietnia 2017 Ktoś się nie pomodlił za pogodę....nie będę pisał kto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 4 Kwietnia 2017 Share Napisano 4 Kwietnia 2017 Ej, przeciez Borys co dwa dni setkami sypał. Może sie jeszcze nie zaksięgowało😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rush111 Napisano 4 Kwietnia 2017 Share Napisano 4 Kwietnia 2017 10 godzin temu, Odys80 napisał: Ktoś się nie pomodlił za pogodę....nie będę pisał kto. A co to za apka do prognozowania pogody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 6 Kwietnia 2017 Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Zaczynamy maraton nad Dunajcem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 6 Kwietnia 2017 Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Pierwsze Psteagi się uwiesiły Warunki trudne Dunajec doklada do pieca ciężko się brodzi ale walczymy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 6 Kwietnia 2017 Share Napisano 6 Kwietnia 2017 A wieczorem integracja i opowieści dziwnej treści... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 6 Kwietnia 2017 Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Super! Pogoda nie dopisuje, ale humory jak najbardziej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 7 Kwietnia 2017 Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Dziś sytuacja się nie poprawia temperarura w dół woda w górę i od rana śnieg pada. Coś sie wiesza ale wyniki gorsze niż wczoraj Szybka prrodukcja niby kiler ów Taki tam 55cm 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 7 Kwietnia 2017 Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Kilka foto z ostatniej chwili 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danek. Napisano 7 Kwietnia 2017 Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Pogoda wam trochę nie dopisała, ale za to klimat jak widać bardzo przyjemny. Zazdroszczę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 8 Kwietnia 2017 Share Napisano 8 Kwietnia 2017 Gdy dopada zmeczenie można przejść w tryb czuwania tak jak Patryk. Szybka drzemka na stojąco! Lecz gdy to za mało nie pozostaje nic innego jak odpoczynek na niedźwiedzia! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 8 Kwietnia 2017 Share Napisano 8 Kwietnia 2017 Zazdroszczę wam 😕 Jutro i ja sobie troszkę pobrodze na kwisie. Zdam relacje z zawodów "pstrąg kwisy" w miejscowości leśna. A wy chłopaki łamcie te kije na smokach 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 8 Kwietnia 2017 Share Napisano 8 Kwietnia 2017 Dziś mała poprawa pogody, woda dalej wysoka i ciągnie okrutnie, Około 30 Pstrągów w ręce się zameldowało Największy kropas dziś zameldował się u Marcina Jutro poprawka 😎 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 8 Kwietnia 2017 Share Napisano 8 Kwietnia 2017 Fajowa wyprawa chłopaki, mnie też skręca z zazdrości Szczególne gratulacje dla @jaroslav za pięknego kropasa! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 8 Kwietnia 2017 Share Napisano 8 Kwietnia 2017 Czas na relax😜 I jeszcze kilka foto 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 9 Kwietnia 2017 Share Napisano 9 Kwietnia 2017 Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Kwietnia 2017 Share Napisano 9 Kwietnia 2017 Super! Fajnie, że wrzucacie relacje na bieżąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 9 Kwietnia 2017 Share Napisano 9 Kwietnia 2017 Ostatni dzień niestety łowimy. Rano szybka przeprawa żeby czasu nie tracić 😎 Pogoda lepsza, niestety rybki słabo współpracowały! I czas do domu... 😯 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 9 Kwietnia 2017 Share Napisano 9 Kwietnia 2017 Dzisiaj rozegrały sie zawody pod tytułem "pstrąg kwisy" spotkaliśmy sie w miejscowości leśna po czym jednogłośnie przemieścilismy sie w dół rzeki do miejscowości smolnik. Startujących zawodników było 40. Z pstragami było nie za ciekawie choć udało sie cos wydłubać. Trochę maluchów i największa ryba zawodów jedyna wymiarowa pstrąg 41 cm. Kwisa pochłonęła kilka przynęt od zawodników. Jeden z kolegów wędkarzy zaliczył kąpiel po czym wygrał zawody😁 Po zawodach gril ogłoszenie wyników i do domu. I kilka fotek z zawodów... bobru nie zachaczyłem brak czasu ale na kwisie już cos sie dzieje 😎 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 9 Kwietnia 2017 Share Napisano 9 Kwietnia 2017 Zapomniałem dodać cos dla muszkarzy kropki zbierały muszki z powierzchni 😁 Może nie co chwila ale było kilka widać 😎Wiec do dzieła !! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi