Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Panowie, Wrocław uruchamia od 31maja tanie loty na Islandie. Wiecie co to oznacza ??? Trzeba szykowac paszporty ! 😎🎣

• Super 2
Napisano
22 minut temu, bacyk napisał:

Panowie, Wrocław uruchamia od 31maja tanie loty na Islandie. Wiecie co to oznacza ??? Trzeba szykowac paszporty ! 😎🎣

Już sie rozmarzyłem 😍 Nawet żona nie strajkuje powiedziała że z chęcią zobaczy jak tam jest 😂Muszę jej spodniobuty kupić 😂😂 miałem na majówkę tego roku płynąc na Bornholm ale zostawię sobie na pózniej narazie nasze plaże muszę obskoczyć 😀

Napisano
Godzinę temu, bacyk napisał:

Srednie to okolice Wrocławia ale... 

trzeba zbierać na nowy cel

• Super 1
Napisano

Byłem dzisiaj na Tęczowej. Jest dostawa na stoisku muchowym. Jeszcze w trakcie rozpakowywania i nie wiem, jakie konkrety doszły. Do jutra wszystko wyląduje na półki. Na wierzchu widziałem podbieraki, pióra, dubbing. Niecierpliwi pewnie będą mogli pobuszować w kartonikach już teraz:)

Napisano

Już za 40 dni jedziemy na Dunajec.  Śnieg stopniał w górach, przez co poziom Bobru znacznie się podniósł, woda pośniegowa...ale trenować trzeba bo na Dunajcu nie będzie lekko.

Dziś ekipa trenowała wejścia i wyjścia z wody :P

A jak nam szło? Sami sprawdźcie.

Red Dragon i Gandalf Szary kontra Bóbr

• Super 7
Napisano
Godzinę temu, maniu394 napisał:

Odwagi wam nie brakuje. Ja bym nie wszedł w taki nurt.

Nie mylmy odwagi z głupotą 😎

Ale kto z nas jest normalny...?😆

• Super 3
Napisano
1 minutę temu, jaroslav napisał:

@bacyk widzę, że masa robi robotę :)

Jarek a jak myślisz dlaczego Odys robił za operatora? 

Bo musiał się trzymać gałęzi ☺

• Super 1
Napisano

Przypomina mi to historię z dorzecza Gwdy lata wstecz, gdy na takim grubym prądzie kolega się zanurzył na peryskopową, wjeżdżając do konkretnej jamy, której nie było widać w zielonkawej wodzie.

• Super 1
Napisano
3 godziny temu, Odys80 napisał:

Dziś ekipa trenowała wejścia i wyjścia z wody :P

A jak nam szło? Sami sprawdźcie.

Jak tak dalej będziecie wodować to wątpię czy w komplecie na Dunajcu się pojawicie:(

Napisano

NO chłopaki odwagi wam nie brak. Ja byłem nad bobrem w weekend ale z domu nawt wędki nie brałem 😂 

Napisano

Też byłem w sobotę nad Bobrem i to z wędką, ale zrobiłem sobie bardziej spacer, bo na łowienie były raczej niezbyt dobre warunki (przynajmniej tak to wyglądało z brzegu...;))

Napisano

Pytanie do ekipy wybierającej się nad Dunajec? 

Dziś Jarosław wyskoczył z całkiem fajną propozycją. 

Mianiwicie podczas cztero dnowego wypadu, jeden dzień wygospodarować na Białce z przewodnikiem? Co na to ekipa? 

Napisano

A trafia się tam coś na muchę ? Co prawda często jestem w Siechnicach , ale na Oławkę mam nie po drodze. W tym roku chcę spróbować na Lagunie coś złowić na muchę . Ale , że jest to  stojąca woda to chyba łatwo nie bedzie .

Napisano
8 godzin temu, maniu394 napisał:

A trafia się tam coś na muchę ? Co prawda często jestem w Siechnicach , ale na Oławkę mam nie po drodze. W tym roku chcę spróbować na Lagunie coś złowić na muchę . Ale , że jest to  stojąca woda to chyba łatwo nie bedzie .

Oczywiscie, że na muszke moźna tam  polowic. Kabany wielkości uda enerdowskiej ciężarówki i przy braniu ręce łamią w kolanach. Nie to co jesiotry...😆

• Super 3