Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jedziesz na ryby? Szukasz towarzysza wyprawy wędkarskiej? Nie masz auta a chcesz wybrać się na ryby lub masz wolne miejsce w samochodzie i chętnie kogoś weźmiesz ze sobą.

Tu piszmy gdzie i kiedy wybieramy się na ryby i chcemy kogoś zabrać ze sobą lub spotkać się na łowisku.

Może dzięki "Umawialni" lepiej się poznamy :wink:

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witam ktos bywa na rybach w okolicach Torunia lub bedzie a chce sie umowic niech pisze na priv :smile: dogadamy wtedy szczegoly

Co do samego pomyslu popieram

Pozdrawiam

Napisano

Ja też się polecam - Lubin (dolnośląskie) jak coś to jestem zawsze na GG do 16.00

P.S. może by tak ten wątek podwiesić do ważnych tematów ?

Napisano

Cieszę się bardzo, że temat wzbudził wasze zainteresowanie.

P.S. może by tak ten wątek podwiesić do ważnych tematów ?
Łał fajnie by było. Aby tylko ten temat nie zginoł i spotkania haczykowców były jak najczęstsze.
Gość wobler129
Napisano

Okolice Trzciela. Małe miasteczko w w. lubuskim. Około 50km. od Zielonej Góry i około 80 od Poznania. Kto chce się wybrać niech napisze na priv. Rzeczka jest bogata w okonie :grin:

• 5 weeks later...
Napisano

Siemanko - no nie wiem czy ten topic żyje? Warszawa i okolice (do 50km). W tym tygodniu. Jutro/pojutrze. Spinning. Ktokolwiek :?:

Mam samochód i całe dnie wolne. Dawajcie na priv

Napisano
całe dnie wolne

kurcze a ja w szkole potem lekcje i koło 5 mogę sobie pójść na rybki :???: Chyba, że mało zadane i do nauki mało :wink: Albo weekedy :smile:

Sorki, że nie na temat.

Trzciel i okolice. Mogę przywieść kogoś, kto jest oddalony o 30km - tata może przywieść. U mnie szczupole biją jak głupie :wink:

Napisano

Tomaszek nie mogę wysłać do ciebie widomości na priv. Nie wiem o co chodzi, może masz zapchaną skrzynkę. Wyślij mi na priv swój numer telefonu to się ustawimy na jutro.

Napisano
Tomaszek nie mogę wysłać do ciebie widomości na priv. Nie wiem o co chodzi, może masz zapchaną skrzynkę. Wyślij mi na priv swój numer telefonu to się ustawimy na jutro.
No już się ustawiliśmy, a teraz dopiero przeglądam forum. Wiadomośc na priv wysłałeś do mnie 3 razy - ja ją sprawdzałem na telefonie i dlatego już się umówiliśmy a teraz na kompie przeglądam forum i widzę Twój post. Może tomik dojdzie dlaczego miałeś problemy z wysłaniem mimo że najwyraźniej ja te wszystkie wiadomości odebrałem.
  • 2 months later...
Napisano

Chętnie wybiorę się z kimś na rybki, w Przemyślu lub okolicach. Dajcie tylko znać na priva to się jakoś dogadamy. Mam nadzieję że mój post nie pozostanie bez odezwu i wspólnie powędkujemy na naszych pięknych wodach :mrgreen:

• 2 weeks later...
Napisano
Ja też sie polecam Wrocław i okolice ;)

W weekend jade na zalew Czernicki - także zapraszam.

CZESC DUDI napisz jak bylo w czernicy zlapales cos,tez sie chce wybrac tylko zastanawiam sie czy jest sens nie wedkowalem w styczni chyba ze z lodu :roll:

• 1 month later...
Napisano

witam, szukam osób z zamościa zainteresowanych wspólnymi wypadami w okolice

osób z lubelskiego do poklikania na gg porozmawiania o wodach w lubelskim gdzie warto pojechac itd :roll:

• 2 weeks later...
Napisano

Witam.Chcialbym od tego sezonu pospiningowac. Jestem bardzo poczatkujacym wedkarzem,aczkolwiek nie mlodym facetem.Wydaje mi sie ze z teori jestem przygotowany niezle.Szukam osob ktore by mnie wprowadzily praktycznie w spining. Ze swojej strony oferuje czas i auto do wyjazdow.Bydgoszcz.

Napisano
Witam.Chcialbym od tego sezonu pospiningowac. Jestem bardzo poczatkujacym wedkarzem,aczkolwiek nie mlodym facetem.Wydaje mi sie ze z teori jestem przygotowany niezle.Szukam osob ktore by mnie wprowadzily praktycznie w spining. Ze swojej strony oferuje czas i auto do wyjazdow.Bydgoszcz.

Witam

W sumie masz niedaleko stosunkowo

Jak sie pofatygujesz do Torunia nad Wiselke to mozemy polapac :)

Pozdr

Napisano

Siema

Jestem nowy na tym forum,i myśle ze moze na tym forum bedzie ktoś z Pisza lub okolic.Gdyby ktoś nie wiedział to Pisz jest na mazurach :razz: .To jeśli jest jakis wedkarz to niech pisze chetnie razem powedkuje :wink:

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

siemka :mrgreen:

poszukuje osób które zaznajomiły by mnie z Wisełką o wawie i może innymi ciekawymi miejscami gdzie można tutaj powędkować.Interesuje mnie głównie feeder i spining z którym właśnie zaczynam przygodę.

Jak coś pisać na pw lub gg

Pozdroo i czekam na odzew

• 1 year later...
Napisano

szukamy jednego chętnego do kompletu na łodzi, na rejs po zatoce Gdańskiej na wraki, na dorsze . zapraszm na gadu i na meila

• 5 weeks later...
Napisano

Witam we Wrocławiu mieszkam od 3miesiecy jak ktos by chciał sie ze mna wybrac na spining i pokazać tutejsze łowiska byłoby fajnie. Posiadam samochód moge po kogoś podjechać. Jakby co to priv