maniek Napisano 3 Lipca 2008 Autor Share Napisano 3 Lipca 2008 A na marginesie- ciekawa pogoda nam się dziś szykujewyjątowa bym powiedział ,będzie nocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyman Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 dziekówka wam koledzy a widocznie przeoczyłem to w temacie gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 tomek w jakim sensie ,,Ciekawa pogoda'' wyjątkowa bym powiedział ,będzie nocka. Podpowiedź Jak się dzisiaj czujesz wychodząc na świeże powietrze? Zobacz na wykres- temperatura i ciśnienie. Co widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyman Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 jest parno u nas uu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyman Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 Wale dzisiaj po pracy hehe bo siedze teraz w pracy. Ale kończe robote i wyruszam. Wczoraj u nas na stawach koleś wywalił suma 30 kilo ii mnie teraz wzieło bo by sie przydał jakiś na poczatek sezonu...... jutro sie pochwale ale znając los to pewnie zero bedzie... i jeszcze raz prosze was byście dodawali zdjecia z połowu suma i napisali na co złowiony będzie przejzyście i ładniej sie będzie prezentowało na forum pozdrawiam i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 . jutro sie pochwale ale znając los to pewnie zero bedzie bądz dobrej mysli i jeszcze raz prosze was byście dodawali zdjecia z połowu suma sie zobaczy tamten rok był obfity w medalowe sztuki teraz niewiadomo ja jade od jutra na 3 dni wiec jak cos bedzie na pewno się pochwale:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyman Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 ooo masa jedno mialem wysmienite branie na watrobe i kabłonk mialem otwarty od kolowrotka ja do zacinania i trach dupa ale sie wkurzylem potem juz nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Mimo dobrej pogody - zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flashq Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 witam, czy ktos z doswiadczonych sumiarzy moglby opisac swoj zestaw, oraz ukazac go na jakiejs fotce/rysunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyman Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 O mam pytanie... czy jak nastawie sie na suma z watrobą to moze mi wejsc wto sandacz.. Drugie pytanie czy jak sie nastawie na sandacza z filetem to moze mi w to wejść sum... Czekam na odpowiedzi pozdrowionka dla was . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 O mam pytanie... 1. Nie 2. Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyman Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Bo wczoraj tak jak wyżej napisałem mailem super branie a kolega mi mowil ze to mogł byc sandacz a ja muka wiec pytam czyli sandacz w watrobe nie moze wejsc juz wszystko jasne dzieki tomek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-PuS- Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Drugie pytanie czy jak sie nastawie na sandacza z filetem to moze mi w to wejść sum Może. Kilka dni temu tak miałem. I to na stawie gdzie praktycznie nie ma sumów. Ale na wątrobę nigdy nie złapałem suma. Ja jak łapię sandacze to zawsze zakładam, że może trafić się coś większego. Np. duży szczupal lub sum. Dlatego pleciona ponad 10kg, wolfram i solidny hak. A zresztą jak biorą to na wszystko biorą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyman Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 PUS a na co łowisz sumy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Dyman ja bym ci radził najbardziej sprawdzone przynęty czyli duży żywiec najlepiej krąp i karas no i pęk rosówek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyman Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Na żywca u nas cienko a na wętrobe próbowalem i było branie no ale nie wiem teraz juz sam na co łowić skutecznie dawajcie szybko odpowiedzi jak mozecie co polecacie i na jakim łowisku bo tego w temacie nie było bo chce w niedziele jechac a juz straciłem pomysły pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 na co łowić skutecznie Na cierpliwość kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyman Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Tomek to i ja wiem, ale mi nie chodzi o skuteczność cierpliwości hehe tylko o skuteczność przynęt.. i tak pytam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Na dużego wąsacza to praktycznie tylko rybcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Na dużego wąsacza to praktycznie tylko rybcia ta i to jest prawda, dyman zastanów się jakiego suma chcesz złapać czy kilowego czy takie powyzej 10, jeśli te większe to musisz stosować przynęty selektywne, bo tak małe ci objedzą i kicha aha i jeszcze jedno nie wierzcie w to że sumy w nocy najlepiej łapać z gruntu ja zawsze rzucam tuż pod opaske na spławiczku przynęte i jest o wiele lepiej, chociaż z gruntu padł mój największy tyle że to było pod wieczór i jasno jeszcze było a tak sumy w nocy podchodzą pod opaske gdzie gromadzi się drobnica i tak go trafić najłatwiej no i najlepiej sobie wybrać miejsce jakieś zakole o małej powierzchi bo zawsze łatwiej złapać jednego suma na małej powierzchni niż pare na dużej....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Idealne warunki na wąsacza? : Lato, wieczór , parno , duszno , zbliża się burza tylko na to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyman Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Idealne warunki na wąsacza? : Lato, wieczór , parno , duszno , zbliża się burza tylko na to czekam Wczoraj tak u nas było i zero wąsatego/.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyman Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Na dużego wąsacza to praktycznie tylko rybcia ta i to jest prawda, dyman zastanów się jakiego suma chcesz złapać czy kilowego czy takie powyzej 10, jeśli te większe to musisz stosować przynęty selektywne, bo tak małe ci objedzą i kicha aha i jeszcze jedno nie wierzcie w to że sumy w nocy najlepiej łapać z gruntu ja zawsze rzucam tuż pod opaske na spławiczku przynęte i jest o wiele lepiej, chociaż z gruntu padł mój największy tyle że to było pod wieczór i jasno jeszcze było a tak sumy w nocy podchodzą pod opaske gdzie gromadzi się drobnica i tak go trafić najłatwiej no i najlepiej sobie wybrać miejsce jakieś zakole o małej powierzchi bo zawsze łatwiej złapać jednego suma na małej powierzchni niż pare na dużej....... chodzi mi o łapanie sumów takich wymiarowych zebym fotke mial z czym sobie zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 mówie ci w nocy wal na małym gruncie na spławikach a ogólnie gdzie łapiesz bo na wisle, o wymiarówki to raczej nie trudno......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyzio Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 szukam odludnego miejsca na wisle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi