Booseib Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 Noo Panowie....mamy miesiąc iście sandaczowy...wędki w dłoń i nad wodę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 1 Listopada 2013 Share Napisano 1 Listopada 2013 Noo Panowie....mamy miesiąc iście sandaczowy...wędki w dłoń i nad wodę .... Tradycja zobowiązuje... . Gdzie ryba "głupcze"!!! - parafrazując mentora zdałoby się rzec w ten dzień żałobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 Od 6-8 r, 2 spiningi, zero brań, zero życia w wodzie, 7 st. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarlosNS Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 Wypad nad Odrę ze spinnem od 7.30 do 12. Efekt - 2 szczupaki niewymiarowe ( 29 i 39cm) i kilka niezaciętych brań. Pistolety jakby waliły i nie mogły się zaciąć aż w końcu ogonek odpadł hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 Taka mamuśka nam się dzisiaj trafiła Zobaczymy co przyniesie jutro I do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 DAWID, piękna szczuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 Dzisiaj gościnnie połowy na Wiśle w okolicach Kozienic. Dawno się tak świeżego powietrza nie nawdychałem. Z rybkami niestety trochę gorzej ale miejscówki fajne. Dawid, gratulacje! Piękna rybka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 Taka mamuśka nam się dzisiaj trafiła Zobaczymy co przyniesie jutro Obrazek I do wody Obrazek Piękny okaz! Gratulacje DAWID. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mizrach Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 @Dawid Gratulacje pięknej ryby, tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek_P43 Napisano 4 Listopada 2013 Share Napisano 4 Listopada 2013 Taka mamuśka nam się dzisiaj trafiła Zobaczymy co przyniesie jutro Obrazek I do wody Obrazek Robi wrażenie, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master1 Napisano 4 Listopada 2013 Share Napisano 4 Listopada 2013 Noo Panowie....mamy miesiąc iście sandaczowy...wędki w dłoń i nad wodę .... Jako,że pozwolenia na spinning nie wykupywałem oraz to że niezbyt potrafię na to łowić to cały czas na grunt sobie chodzę Wczoraj złapałem 50 płoci. Mam ten nawyk że każdą rybę którą złapię wrzucam do siatki, a potem liczę i wypuszczam, co najwyżej biorąc sobie kilka z nich doszło do tego 9 krąpi które z powodzeniem mógłbym trzymać w akwarium gdybym je zabrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_R Napisano 4 Listopada 2013 Share Napisano 4 Listopada 2013 Trzy wyjazdy, oczywiście z nastawieniem na sandacza. Piątek - tyle brań to jeszcze w życiu nie miałem na spining. Pierwsze 4 niezacięte, przy piątym podejściu czułem coś fajnego na kiju, ale bardzo szybko się spięło. Sobota - bez brania. Poniedziałek - jedno branie w samo południe i do tego tak delikatne, że uznałem to za jakiś zaczep i podkręciłem szybciej korbką co spowodowało zacięcie 35cm sandaczyka Następnie do 17:00 żadnego pstryknięcia. Po południu akurat przestało wiać i wyszło słońce. Być może to miało jakiś wpływ na żerowanie. DAVID graty, niezły koń z tej mamuśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 W końcu i mi udało się w listopadową noc złowić pierwszego drapieżnika. Po wczorajszych braniach i porażce, dzisiaj po 17-ej byłem nad wodą i po trzech godzinach kombinowania zameldował się koleżka spod ostrogi. http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=255063#255063 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek_P43 Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 ObrazekW końcu i mi udało się w listopadową noc złowić pierwszego drapieżnika. Po wczorajszych braniach i porażce, dzisiaj po 17-ej byłem nad wodą i po trzech godzinach kombinowania zameldował się koleżka spod ostrogi. http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=255063#255063 Dobre zdjęcie . No i przede wszystkim gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz789 Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 2 i 3 na rybach bez żądnych efektów , pogoda fatalna. Koło mnie goście holowali 2 ogromne trocie , ale po tym ,ze wyholowanie jednej zajmowało im min 30 min nie sprawiali wrażenie profesjonalistów poza tym jak potem rozmawiałem ze strażnikami to oni od kilku dni specjalnie po nie przyjeżdżają bo maja gniazda tarłowe w tym miejscu. Poza tym ciekawy przepis....Okres ochronny troci jeziorowej od dnia 1 października do 31 grudnia w rzece Wiśle i jej dopływach powyżej zapory we Włocławku; w pozostałym okresie obowiązuje zakaz połowu w czwartki, piątki, soboty i niedziele, To znaczy ,ze chcąc ją zabrać taki mięsiarz musi przyjechać np. w poniedziałek.Swoją droga bardzo fajny przepis aby odbudować populacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 W piątek było bardzo miło nad wodą. Zaczęły latać pszczoły i inne owady. Ptactwo lata we wszystkie strony . Za dnia dwa brania na czerwone kopytko, raczej okonie. Wieczorem drobnica zgromadzona w górnych warstwach czasami panicznie uciekała przed drapieżnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slav Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 dziś miałem takie spotkanie: coś około 80-90cm Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davly Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 Gratki, wędeczka czyżby Dragon Millenium Pike? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 Fajnie ze w Krk sa jeszcze ryby. Gratulacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał.N. Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 Wypad dzisiejszy na kanał Jankowice mimo niesprzyjającej pogody coś się działo między płocie i klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 slav, piękny , graty przede wszystkim za postawe pozdrawiam C&R! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 Dzisiaj we 4 biczowaliśmy Odrę w okolicach Lubiąża. W akcie desperacji założyłem koguta i o dziwo trafił się szczupaczek i krąp zapięty ładnie za pyszczek. Wszystko wypięte w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaSsAcReR Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 Kolejny wypad na sandacze. Niestety te braly bardzo leniwie i udalo sie zlapac tylko 2 niewymiary. Na skromne pocieszenie 70cm szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 dziś miałem takie spotkanie:coś około 80-90cm Obrazek Uploaded with ImageShack.us Obrazek Uploaded with ImageShack.us Listopad darzy pięknymi szczupakami. Gratuluję! slav, taki sprzęt nie jest mi obcy myślę, że spokojnie możemy mówić o 9-ce z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slav Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 Dzięki wielkie, wędka Dragon 5-25, 270. Na początku tygodnia z tej samej okolicy miałem jeszcze takiego, odrobinę mniejszy. Poszedł do wody. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi