jaroslav Napisano 19 Sierpnia 2018 Share Napisano 19 Sierpnia 2018 @Booryss pozamiatałeś! Brawo! Piękne ryby! Szczere gratulacje! Żałuję jedynie, że tak jak Baca i Guc, nie mogłem nic podebrać 😀 pozdr! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 19 Sierpnia 2018 Share Napisano 19 Sierpnia 2018 Piękne baśki @Booryss! Jeszcze nigdy nie udało się złowić nawet niewymiarowej a Ty trzy takie lokomotywy wyciągasz podczas jednego wyjazdu! Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 19 Sierpnia 2018 Share Napisano 19 Sierpnia 2018 Zjedli? Czy nie zjedli? Pewnie że nie zjedli zarybili! Po dość długiej walce, szybkim mierzeniu i fotce przyszedł moment wypuszczenia który też trwał Baśki wypompowane ale doszły do siebie i w dobrej kondycji rosną, może jeszcze się spotkamy. Sam moment wypuszczenia kilka minut trzymania, natleniania itd. był niesamowity piękne silne rybska :l 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 19 Sierpnia 2018 Share Napisano 19 Sierpnia 2018 Gratulacje @Booryss piękne ryby ! 5 godzin temu, jaroslav napisał: @Booryss pozamiatałeś! Brawo! Piękne ryby! Szczere gratulacje! Żałuję jedynie, że tak jak Baca i Guc, nie mogłem nic podebrać 😀 pozdr! Padawan może być tylko jeden! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldBolo Napisano 19 Sierpnia 2018 Share Napisano 19 Sierpnia 2018 Kombinuję nad wyjazdem do Słowenii na 3-4 dni (+ dojazd 2 dni), koszt licencji około 750 zł (te lepsze miejsca), paliwo jakieś 1000 zł do podziału na jadących, nocleg w namiocie za 40 zł / noc na kempingu, jedzenie z Polski. Termin: początek września - może jest ktoś chętny? https://www.flydreamers.com/en/articles/fly-fishing-in-slovenia-all-you-need-to-know-a1491 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Sierpnia 2018 Share Napisano 19 Sierpnia 2018 @Booryss brak słów- piękne ryby! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 20 Sierpnia 2018 Share Napisano 20 Sierpnia 2018 No kurcze Grzegorz ale kumulacja się trafiła 😝 Rewelacja Najgorsze że większe od mojego rekordu 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldBolo Napisano 20 Sierpnia 2018 Share Napisano 20 Sierpnia 2018 Booryss - a te rybki to na nimfy czy na streamera ? (ostatnio próbowałem zbudować zestaw do podwójnej nimfy – czy to zawsze musi się tak plątać?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 20 Sierpnia 2018 Share Napisano 20 Sierpnia 2018 Na suchą? Przepraszam nie mogłem się powstrzymać! Na krótką! Mniej się plącze lub wcale jeśli różnej grubości żyłki będą pomiędzy prowadząca a skoczkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidSokołowski Napisano 20 Sierpnia 2018 Share Napisano 20 Sierpnia 2018 @Booryss Brzany płacą Ci za reklamę? Wyprawa na gigancie Gratuluję wąsów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 20 Sierpnia 2018 Share Napisano 20 Sierpnia 2018 41 minut temu, DawidSokołowski napisał: @Booryss Brzany płacą Ci za reklamę? Wyprawa na gigancie Gratuluję wąsów! Nie chciały mieć ze mną fotkę chciały aby Baca i Gucek wpakowali je w podbierak. I tak poprostu pogadać w chwili wypuszczenia. Zazdrościsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidSokołowski Napisano 21 Sierpnia 2018 Share Napisano 21 Sierpnia 2018 7 godzin temu, Booryss napisał: Nie chciały mieć ze mną fotkę chciały aby Baca i Gucek wpakowali je w podbierak. I tak poprostu pogadać w chwili wypuszczenia. Zazdrościsz? Zazdroszczę złowienia ryb, których sam nie złowiłem. I to w takich gabarytach Ale kiedyś ktoś mi takiej brzany pozazdrości 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 22 Sierpnia 2018 Share Napisano 22 Sierpnia 2018 Kto chętny na Sanowe Lipasy? Wyjazd 27-30 Września lub 04-07 Października Meta Domek Łączki przy samym Sanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 23 Sierpnia 2018 Share Napisano 23 Sierpnia 2018 Termin Sanu 4-7 Październik, tydzień wcześniej będą jakieś zawody! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 26 Sierpnia 2018 Share Napisano 26 Sierpnia 2018 Sobota i Niedziela nad wodą! Po udanej zeszłej sobocie z Brzanami chciało by się więcej takich rybek ale niestety to nie takie łatwe. Zmiana pogody woda w górę,w dół i z Brzan nici! Sobota marna kilka maluszków. Dziś ciut lepiej. Jakieś Kleniki dwa Potoki około 30 cm i wisienka na torcie Świnka 44 cm 1 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 26 Sierpnia 2018 Share Napisano 26 Sierpnia 2018 Godzinę temu, Booryss napisał: Świnka 44 cm @Booryss Gratulacje! Na co wzięła- a'propos naszej ostatniej rozmowy o świnkach? Ja dziś pół dnia próbowałem muchować na komercji. Temperatura spadła o 20 stopni i ryby kompletnie nie reagowały. Miałem jedną rybę na Twojego streamera, ale spięła się w końcówce holu. Jedyny plus- przez 6 godzin potrenowałem łowienie w deszczu i przy dość silnym wietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 26 Sierpnia 2018 Share Napisano 26 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, Booryss napisał: Świnka 44 cm @Booryss, jak ślepej kurze ziarno 😉 Tu brzana, tam świnka... Gratulacje 👍🎣 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 26 Sierpnia 2018 Share Napisano 26 Sierpnia 2018 59 minut temu, tomek1 napisał: @Booryss Gratulacje! Na co wzięła- a'propos naszej ostatniej rozmowy o świnkach? Ja dziś pół dnia próbowałem muchować na komercji. Temperatura spadła o 20 stopni i ryby kompletnie nie reagowały. Miałem jedną rybę na Twojego streamera, ale spięła się w końcówce holu. Jedyny plus- przez 6 godzin potrenowałem łowienie w deszczu i przy dość silnym wietrze. Prawda to że powoli robi się JESIENNE😀🤗 Czas głodnych dużych Lipeńi. Rybki zeszły do dna woda brudna trzeba się postarać o efekty zmieniać przynęty i być dobrej myśli. Dwa Potoki i Świnia jedna niesty Zasmakowały w takiej Nimfie 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 26 Sierpnia 2018 Share Napisano 26 Sierpnia 2018 @Booryss, piękna nimfa, chyba ją kojarzę 😉 Fajnie, że łowi 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 26 Sierpnia 2018 Share Napisano 26 Sierpnia 2018 28 minut temu, GuCeK napisał: @Booryss, piękna nimfa, chyba ją kojarzę 😉 Fajnie, że łowi 👍 Tak tak produkcja nie wiem czyja pudełko pochodzenia w moich rękach straty amunicji u Gucka😋 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 27 Sierpnia 2018 Share Napisano 27 Sierpnia 2018 19 godzin temu, Booryss napisał: Dwa Potoki i Świnia jedna niesty Zasmakowały w takiej Nimfie Jeszcze dodaj że gwarancją sukcesu nimfy są wplecione włosy z brody, żeby nie było że se każdy ukręci i będzie łowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroslav Napisano 28 Sierpnia 2018 Share Napisano 28 Sierpnia 2018 Nie urodziłem się, żeby pracować...powrót do pracy to jakaś tragedia! Efekt terapii po pracowej... 53 na dryfly'a 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 30 Sierpnia 2018 Share Napisano 30 Sierpnia 2018 Monotonnie w tym wątku. Tylko świnie, klenie i Barbary;) -------------- Plan miałem chytry. Godzina łowienia o zmroku i zaliczyć na zonkera sandacza (51). O brzasku dołowić ładnego okonia (28). A później przezbroić się na spinning i połowić dalej okonie na poppery. Na początek zmyłka;) (42) Następne według planu. Największy ok. 27 cm. Było tego z piętnaście sztuk. Brań sporo więcej. Wymarzony poranek na wrocławskiej Odrze:) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldBolo Napisano 30 Sierpnia 2018 Share Napisano 30 Sierpnia 2018 U mnie na razie poprawiła się głównie ilość / jakość też się poprawia ale do mistrza daleko. Na nocki brakuje sił. Ostatnio dwa razy popołudniami połowiłem po 30-40 sztuk kleni pomiędzy 20-35 cm (większość bliżej 20tu). Z tymi większymi ciągle niewyrównane rachunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroslav Napisano 30 Sierpnia 2018 Share Napisano 30 Sierpnia 2018 Żeby nie przestało być monotonnie Chwilę przed deszczem siada 5+ na suchara 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi