bacyk Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 Będę, to już mogą się odbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 18 Maja 2022 Share Napisano 18 Maja 2022 W dniu 17.05.2022 o 15:18, bacyk napisał: Będę, to już mogą się odbyć Więc odbywać się nie muszą . Chętny na mistrzostwa Polski jest. O ile wogule się odbędą i znów nie przełożą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldBolo Napisano 18 Maja 2022 Share Napisano 18 Maja 2022 Zwyczajowo to w którym dokładnie miejscu jest ta zbiórka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 18 Maja 2022 Share Napisano 18 Maja 2022 6 minut temu, oldBolo napisał: Zwyczajowo to w którym dokładnie miejscu jest ta zbiórka? Parkujemy na ul. Smętnej przy warsztatach i szukamy pod drzewem organizatorów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 13 Czerwca 2022 Share Napisano 13 Czerwca 2022 https://www.pzw.org.pl/wroclaw/wiadomosci/238840/60/w_dniu_29052022_r_na_kanale_powodziowym_bartoszowice_we_wroclawi Otwieram stronę Okręg PZW Wrocław, a tu taka dobra wiadomość. Gratuluję Bartku:)👍💪🔥 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 13 Czerwca 2022 Share Napisano 13 Czerwca 2022 Dzięki Jacku, wrodzona skromność nie pozwalała mi pochwalić się wynikiem ✌️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carloss83 Napisano 22 Sierpnia 2022 Share Napisano 22 Sierpnia 2022 Tuż przed zakazem łowienia odwiedziłem jeden z kanałów Wrocławskich. Piękne stada kleni patrolowały wodę w to i spowrotem. Hmmmm jak się do nich dobrać myślę sobie. Na pierwszy ogień leci sarniaczek. Kilka rzutów i ryby kompletnie nie reagują. Próba zmiany na inną muchę nie przynosi efektu. Myślę sobie No nic trzeba pomyśleć. Chwilą obserwacji wody i widzę jak ryba podnosi się do spływajacego z nurtem wody małego żuczka. Nie ma chwili do stracenia i na końcu zestawu wiąże dość sporego piankowca. Wynik to 3 piękne klenie w tym jedek dobre 45+. Pozostałe dwa w rozmiarze ok 40 cm. 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carloss83 Napisano 24 Sierpnia 2022 Share Napisano 24 Sierpnia 2022 Nic dodać nic ująć. Ostatnio jedna z dolnośląskie górskich rzek obdarzyła fajnymi (to pojęcie względne) rybkami i myślę że jeszcze obdarzy. Lipienie się już pomału ruszają więc jest nadzieja na fajną jesień i pstrągom trzeba będzie odpuścić. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 12 Października 2022 Share Napisano 12 Października 2022 Cześć i czołem 🙂 Sto lat tu nie zaglądałem a że udało się ostatnio popełnić wypad w Bieszczady to pochwale się filmikiem . Nie ma co się rozpisywać . Bieszczady piękna jesień się zaczyna 🙂 whiskey ryby i dobra ekipa czego chcieć więcej. 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 12 Października 2022 Share Napisano 12 Października 2022 Booryss pięknie połapane i piękne widoczni 🤗 super , ps. w piątek rano będziesz w robocie ? miał byś coś dla mnie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 12 Października 2022 Share Napisano 12 Października 2022 4 godziny temu, wasyl1968 napisał: Booryss pięknie połapane i piękne widoczni 🤗 super , ps. w piątek rano będziesz w robocie ? miał byś coś dla mnie ? Będę Co mam mieć ?🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 12 Października 2022 Share Napisano 12 Października 2022 Godzinę temu, Booryss napisał: Będę Co mam mieć ?🙂 Parę lat temu dostałem od ciebie trochę mikro jigów ( u was na to chyba mówi się nimfy 😜 ) ukradli mi torbę z przynętami i min pudełko z twoimi wyrobami , interesuje mnie jeden model , może być ciut większy ale by był w takim deseniu , jutro zadzwonię do Ciebie , pozdrawiam Wasyl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 2 Marca 2023 Share Napisano 2 Marca 2023 Jak dawno nie sięgałem po muchówkę:) I wpadłem na pomysł, by spróbować na jednym z wrocławskich kanałów coś złowić. W zasadzie chciałem łowić okonie, wpadło też kilka rybek z innych gatunków. Pierwszy raz zacząłem tak wcześnie z muchą na odcinku miejskim. Może to będzie pomysł na urozmaicenie swojego wędkarstwa?;) Jeden fajny okoń mi spadł. Było jeszcze kilka maluszków i takie trzy +/- wymiarowe. Gdym miał porządne streamery, to kto wie, jakby się skończyło. Na prawie stojącej wodzie trzeba mieć bardzo dobre przynęty. Byle czego nie zasysają:) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 2 Marca 2023 Share Napisano 2 Marca 2023 Super, Jacku ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 24 Kwietnia 2023 Share Napisano 24 Kwietnia 2023 Gdyby kogoś interesowało to... Jeżeli poziom wody będzie utrzymany jak w ostatnich dniach, w zasadzie ile razy zaglądałem jest podobnie, to tylko z brzegu. Mnie na odcinku Mostów Chrobrego - Jazu Bartoszowice po dwóch krokach woda zabiera i wypluwa za Mostami Jagiellońskimi:))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carloss83 Napisano 7 Maja 2023 Share Napisano 7 Maja 2023 Dziś pierwszy wypad z muchówką nad jedną z małych dolnośląskich rzeczek. Piękny klimat, woda czysta choć dość niska. Sporo pstrążków (rozmiarowo do 30cm). Zabawa przednia. Do sucharka niemrawo się podnosiły za to nimfa była bez konkurencyjna. Ale co raduje najbardziej to stada lipieni (takie 10-12 cm - jest jakaś nadzieja 🤣🙃🤣) 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 31 Maja 2023 Share Napisano 31 Maja 2023 Coś się dzieje w temacie . To i ja dołożę 5 groszy . Ostatnio udało się wyskoczyć poganiać za pstrągiem.🙂 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 31 Maja 2023 Share Napisano 31 Maja 2023 @Booryss piękne ryby! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carloss83 Napisano 3 Lipca 2023 Share Napisano 3 Lipca 2023 Ostatnio sporo rybek ale rozmiarowo na razie bez szału. Jeden rodzynek z wczoraj. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 Temat świeci pustkami 🧐. Sporadycznie zaglądam na haka ale widzę że carloss83 dzielnie walczy. I dobrze byle do przodu. Wstawiam filmik z ostatniego wypadu. Ryb mało ale rzeka piękna, dzika, pełna błotnych niespodzianek 😜. ✌️ 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carloss83 Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października Bardzo dawno mnie tu nie było - oj bardzo dawno. Kilka wyjazdów w obrębie dolnego śląska zaowocowało super przygodami, sporą ilością rybek - niestety bez okazów, ale na własne przynęty 💪. Niestety po powodzi zapewne rzeki się znacznie zmieniły i teraz wielka niewiadoma co to będzie w przyszłym roku 🤷♂️ 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi