Booryss Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 Bobrzańskie DEMONY nie rwą zestawów ich wielkość nie może przekroczyć 8 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 33 minut temu, Booryss napisał: Bobrzańskie DEMONY nie rwą zestawów ich wielkość nie może przekroczyć 8 cm O to to to, Demon to potoczna nazwa bobrzańskiego lipienia, cechującego sie niewielkimi rozmiarami (max 8cm) oraz wielkim duchem walki. Królem w połowie Demonów jest znany wszystkim kolekcjoner najmniejszych rozmiarów lipieni- Boorys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 Od dzisiaj, jak będę mówił o "Demonie" to wiadomo o kim mowa:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 Hahaha widzicie do czego zazdrość doprowadza Bacyk tak zawsze złośliwie uszczęśliwie 😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 Dzisiaj zaliczyłem pierwszy wypad psrtągowy nad bobrem. Wytypowałem miejsce ze zbyt mocnym uciągiem wiec żadna rybka mi sie nie zameldowała. Stan wody podniesiony w okolicach Lwówka śląskiego dużo roślinności płynęło. Ogólnie wypad udany trochę wiało i -6 C wiec zimno ale sie nie poddaje zostaje u teściowej do niedzieli wiec jeszcze pare dni mam jutro będę oblawial odcinek mocno zacieniony z dołkami i prawie stojącą woda wiec może tam cos sie uwiesi do zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 Teraz, Budek napisał: zostaje u teściowej do niedzieli Ja jutro opłacam kartę i cisnę na Kwisę jak będzie słabo to na Bóbr do Lwówka w niedzielę też zawitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Czy kogoś też tak nosi, że wybiera się nad Bobra w weekend ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Mnie nosi ale się nie wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 12 Stycznia 2017 Share Napisano 12 Stycznia 2017 12 godzin temu, bacyk napisał: Czy kogoś też tak nosi, że wybiera się nad Bobra w weekend ? Nosi ale świdra do lodu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Dzisiejsze przełamywanie lodów na Bobrze Piękna zima, 2 stC i przez godzinkę mocne słońce. Wody dostępnej jak na lekarstwo. Wszystkie głębsze i spokojniejsze miejsca pokryte grubą warstwą lodu. Woda czysta, że nie jeden producent mineralnej by się zawstydził. Ryby najprawdopodobniej pod brzegami pod nawisami lodowymi. Oprócz mnie, wariata było jeszcze czterech łowców...znaczy wygłodniałe kormorany szukały szczęścia. Na łowienie ryb trzeba jeszcze poczekać ale jeśli ktoś jak ja traktuje wyjazd jak sanatorium zdrowia psychicznego to mnie pomogło 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 16 Stycznia 2017 Share Napisano 16 Stycznia 2017 Bacyk sprawdzał jak się mają górskie rzeki, a ja weekend częściowo spędziłem na uzupełnieniu pudełek kudlaczami. Chwilowo produkcja samych zonkerowych paskudów. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 16 Stycznia 2017 Share Napisano 16 Stycznia 2017 8 godzin temu, Booryss napisał: Chwilowo produkcja samych zonkerowych paskudów. Gregor - faktycznie paskudne Hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 18 Stycznia 2017 Share Napisano 18 Stycznia 2017 Znalazłem dziś chwile na poszerzenie swoich umiejętności "krętactwa" Żona zagaduje mnie mówiąc, że kolejne muchy do pudełka tworze. Na to moja córka odpowiada: "Mamo to nie muchy, to streamery" Choć minęła już przeszło godzina od tamtej, pięknej chwili to uśmiech z twarzy nie schodzi mi do tej pory. Poniżej moje pierwsze "streamery" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 18 Stycznia 2017 Share Napisano 18 Stycznia 2017 Gucek teraz pozostaje je tylko zawodować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 18 Stycznia 2017 Share Napisano 18 Stycznia 2017 Zrobiłem kilka pijawek i jakoś wyszły ale streemery to masakra koszmar i dramat..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 19 Stycznia 2017 Share Napisano 19 Stycznia 2017 6 godzin temu, Odys80 napisał: Zrobiłem kilka pijawek i jakoś wyszły ale streemery to masakra koszmar i dramat..... Korzystałem z tutoriala od @jaroslav, klatka po klatce i wyszło to całkiem udanie, choć przyznaje, że nie jest to łatwy temat. Ale jak nie MY to kto ? Wytrwałości. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 19 Stycznia 2017 Share Napisano 19 Stycznia 2017 8 godzin temu, Booryss napisał: Gucek teraz pozostaje je tylko zawodować Wodowałem je wczoraj w misce aby zobaczyć czy delikatnie pikują ze względu na obecność lamety ołowianej - udało się Testów nie mogę się doczekać ale wierze, że przed Dunajcem znajdę chwile na Boberka lub Kwise. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 19 Stycznia 2017 Share Napisano 19 Stycznia 2017 Godzinę temu, GuCeK napisał: Korzystałem z tutoriala od @jaroslav, klatka po klatce i wyszło to całkiem udanie, choć przyznaje, że nie jest to łatwy temat. Ale jak nie MY to kto ? Wytrwałości. Pozdrawiam Mnie też wkur...a robienie streamerow, aż mi sie alkohol skonczył 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroslav Napisano 21 Stycznia 2017 Share Napisano 21 Stycznia 2017 Dzięki za spotkanie 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 21 Stycznia 2017 Share Napisano 21 Stycznia 2017 Widzę , że spotkanie udało się . Szkoda, że nie mogłem się zjawić . Może na następne dotrę i przyniosę moje paskudne muchy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 21 Stycznia 2017 Share Napisano 21 Stycznia 2017 Spotkanie kapitalne, czego można było sie spodziewać. Nie ukrywam jednak, że konsekwencje ponosiłem cały dzień 😎. Plus dodatni jak mawia klasyk jest taki, że jutro wietrzymy z jaroslavem streamery nad Boberem. Dzieķi i do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 21 Stycznia 2017 Share Napisano 21 Stycznia 2017 Co tu dużo pisać, było ekstra. Niech żałują Ci co nie byli. Ja jutro idę na Barki I....na łyżwy Powodzenia chłopaki nad Bobrem, oby cos się uwiesiło na streemerki, a to moje wypociny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 21 Stycznia 2017 Share Napisano 21 Stycznia 2017 Dzięki za spotkanie! Towarzystwo i atmosfera kapitalne jak zawsze! @bacyk jedziecie się ogrzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 21 Stycznia 2017 Share Napisano 21 Stycznia 2017 Dobrze że nie tylko ja dziś chorowałem poważnie i ciężko 😛 Odys że Ci się chciało ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 22 Stycznia 2017 Share Napisano 22 Stycznia 2017 Odys świetne Ci wyszły te streamery szczególnie oliwkowe i czarne czuję że będą killerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi